Nejsme v krizi, reaguje na zhoršené výsledky Zamparini

01.10.2015, 19:43
Aktuality
Prezident Palerma Maurizio Zamparini v minulosti pravidelně střídal trenéry a o této možnosti se mluvilo také v uplynulých dnech. Sicilskému klubu se totiž nepovedlo září a v ohrožení se tak ocitl kouč Beppe Iachini. Zamparini ovšem nastalou situaci bere s klidem a změnu v tuto chvíli nechystá...

Palermo v úvodních dvou kolech porazilo Janov a Udinese, v září ovšem na tyto výsledky nenavázalo a získalo jenom jeden bod. Zklamáním byla už domácí remíza 2:2 s Carpi, po níž přišly porážky od AC Milán, Sassuola a Turína.

"S Iachinim a jeho týmem jsem mluvil. Neprožíváme snadné období, ale nejedná se o krizi. V posledních zápasech se nám nedařilo a byli jsme moc hodní, po úvodních dvou výhrách jsme možná podlehli uspokojení. Toto Palermo v porovnání s tím loňským v základě postrádá jen jednoho hráče - Dybalu. Posílili jsme obranu a zálohu, ale chybí nám fenomén v útoku," domnívá se Zamparini.

Ukončit bodový půst se Palermo pokusí v dalším kole a znovu na něj nečeká nic snadného - na Sicílii totiž přicestuje AS Řím. "Řím? Nemáme co ztratit. Iachini ví, že i když to půjde špatně, nic se nezmění. Dobré výsledky nakonec přijdou. Znovu opakuji, očekávám zlý tým," říká před nedělním duelem.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (57)

Přidat komentář
GEGE

Dobre Zampa hlavne klid...

Reagovat
Zark

i proti Torinu to bylo dobrý, snad Iachiniho nevyrazí.

Reagovat
GEGE

Loni ho taky podrzel,kdyz byla krize...

Reagovat
minoLFC

Vyzerá, že je nad hrobom.

Reagovat
10

Lazio si nechá dát góla od 9

Reagovat
Pipo123

Tak on ten gól padol po chybe Bastu, absolútne to posral

Reagovat
10

El Sha parádně proti Tottenhamu, ten by se nám do 433 hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpán je skvělej

Reagovat
panca

To řekni někomu v ac. My ale musíme hrát 4312 s hondou měli hrát 433 s faraon baccou a klidně adrianem na druhým křídle. Útok super a dozadu by to faraon s adrianem zvladli

Reagovat
Pipo123

4 body po dvoch zápasoch to vyzerá viac než dobre, navyše sa pošetrili sily, na hrote hral Mauri, gólovo sa presadili Hoedt, Onazi čo poteší, tu sa musí uhrať prvé miesto, aj keď hraje B-cko tak proste musíme vyhrať skupinu a potom dúfam Pioli nasadí to najlepšie a skúsíme zabojovať o EL, nereálne to nie je

Reagovat
10

Fiorentina taky výhra, snad to zvládne i Neapol

Reagovat
M11

skoda AS mohlo byt 100%

Reagovat
DelPiero137

V EL sa nazbiera dost bodov, SSC je velmi silne a aj Viola je dostatocne kvalitna a Europou oslahana. Akurat Lazio je nevyspytatelne, AS detto.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak skoda tej LM, ale tak nech aspon v tej EL vyhra niekto z Talianska.. po vikende to prajem Vam a trochu aj Neapolu, kedze uz tam nie je Rafa :)

Reagovat
Zark

fialky dnes 3-3-4 s pepitem, babacarem a bernadeschim s rebicem na křídlech, 0:4 je na světě. italové, když chtějí a když se do toho opřou, mají velkou sílu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Zark

jinak..From tomorrow until December 31, @KPBofficial will be training with the team / Da domani al 31 dicembre #Boateng si allenerà con la squadra.

a tady ani zmínka?

Reagovat
olis

Kevin-Prince Boateng se stal nechtěným hráčem v Schalke, do konce přestupového období však dres nezměnil, nyní alespoň bude mít prostor na přípravu. 28letý ghanský reprezentant se dohodl na tréninku s AC Milán, kam by podle spekulací, pokud prokáže dostatečnou připravenost, mohl během ledna zamířit.

Reagovat
Zark

ok, sry bro

Reagovat
olis

od prveho kola Serie A Neapol neprehral, cize je to uz 7 zapasov z toho 4 vitazstva a 3 krat remiza, postupne sa nabera herna a vysledkova forma, teraz bude velmi dolezite zvladnut zapas proti AC pre repre pauzou, to by bolo velmi dobre pretoze dalsi super bude Fiorentina a ak by sa zvladli tieto dva zapasy v tabulke by to mohlo vypadat ovela lepsie

neviem ci sa mi to iba zda ale uz viacero zapasov mi pride ze Higuain nie je taky nervozny? presne ako o tom Sarri hovoril a odvtedy aj lepsie hrava, dufam ze mu to vydrzi, potom mozem lutovat tie moje reci o jeho predaji, dnesny zapas tiez ukazal posun, videl som kvalitnejsiu defenzivu ale aj celkovo vacsiu koncentraciu od vsetkych pocas celeho zapasu, toto vidiet uz viacero zapasov za sebou takze to asi nebude nahoda, zacinaju to byt zase tie skvele casy ako za Mazzariho, len dufam ze som to nezakrikol

Forza Napoli!

Reagovat
DelPiero137

Nato ze si(ste) tu pisali ze Neapol ide do Varsavy posetrit ste ich totalne vymazali. Uz za Rafu ste dokazali odohrat spickove zapasy a nesklamat v Europe. Teraz to nabera este lepsie a stabilnejsie kontury. Ak sa Vam budu vyhybat zranenia a budete sa sustredit aj na EL mozete dojst velmi daleko. Skoda ze ste nesli do LM vy...

Reagovat
olis

mozno to az taka skoda nie je, predpokladam ze ak by bola LM neprisiel by Sarri ale mozno napriklad Emery alebo niekto iny

Reagovat
FuckT

Za Rafu sme ale pri kazdej rotacii picovali, trhali si vlasy, zuby, vsetko... Teraz, samozrejme aj zasluhou Sarriho, ale aj tym, ze mame sirsi kader tuto sezonu najma co sa tyka zaloznej trojice nad obrancami. Hamsik, Gargano, Inler, Lopez, Jorginho (bez formy vdaka Benitezovi) vs Allan, Hamsik, Jorginho (v perfektnej forme, akej som az neveril), Valdifiori, Lopez... Tieto zapasy sme pod Benitezom malokedy zvladli a preto aj cely cas co tu bol pocuval kritiku na jeho rotacne chutky.

Reagovat
olis

ono totiz nie je rotacia ako rotacia, Benitez sa v tom vyzival, nemalo to hlavu ani patu, na dolezity zapas dal slabu zostavu, na slabeho supera to najsilnejsie, kazdy zapas hral niekto iny, pod Sarrim je sformovana zakladna zostava aku sme videli proti Laziu ci Juve a taku istu uvidime zrejme aj proti AC

Reagovat
FuckT

Higuain zacina rozhodne hrat inak, vyzera o dost istejsie a tiez viac hra ako sa ohana rukami, co je dost dobry pohlad pre mna, kedze mi to neskutocne liezlo na nervy. Uvidime, ako nam to pojde, cakaju nas teraz 2 hardcore zapasy.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Není to zbytečně brzo ?

Reagovat
10

ty opce byly ve většině případů stejně povinný, AS to odkládalo hlavně kvůli FFP

Reagovat
Pipo123

Já sa čudujem odkiaľ berú toľko prachov, bud naozaj sa im tak ekonomicky darí, alebo proste chcú rýchlo nejaký úspech a preto toľko investujú

Reagovat
10

B je správně, jdou prostě finančně na krev do rizika, podobně jako Inter. Příjmy sice rostou, ale stejně tak náklady, takže jsou za poslední období znovu v mínusu (41 mega, rok předtím podobná částka). Třeba náklady na platy má Roma podobný jako Juve, který má ale jednou tak větší příjmy.

Reagovat
lnterista

Myslim ze to delame chytre treba takoveho Perisice muzeme zase prodat dal jako Shaqa kdyz se nechytne takze ve finale skoro o nic nejde. Samozdrejme to ted chce vystrelit pak stabilizovat a pomalu nahoru.

Reagovat
andycek1

Pochybujem ze Persica predate za podobnu sumujak ste ho kupili. Sgaqiri odchadzal este s nalepkou talent ktory preukazuje v repre kdezto Perisic je slaby a vcil by ste zanho nedostali ani 10 mil

Reagovat
lnterista

Nemyslim porad je jeste mladej a v nemecku ma jmeno 15 za nej dostanem urcite

Reagovat
10

co je na tom chytrýho?

Reagovat
lnterista

Jasne Perisic byl asi blba koupe radeji bych sel do Lavezziho ale jak to chces jinak delat?

Reagovat
10

Jasně, Inter to musí risknout a vrátit se za každou cenu do LM, pro vás moc jiná možnost není, protože na koncepci se u vás moc nehraje, navíc na ní už není čas. To ale nemění nic na tom, že z ekonomickýho hlediska je to aktuálně celkem sebevražda.

Reagovat
lnterista

Jj trochu jsem to premachroval "chytre" neni to spravne slovo a v cem je to sebevrazda? Mame lepsi tym jak loni a v minusu taky moc nejsme(cisla presne nevim)

Reagovat
10

no, psalo se o -90m

Reagovat
lnterista

Beru mercato celkove by jsme museli prodat celej tym

Reagovat
Furia Ceca

A nebo to je pračka špinavých peněz a mají spoustu špinavýho "prádla!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

Let's keep up the good work.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andycek1

Uz sa tesim na 4. misto do LM

Reagovat
Kaka14

je to realne uz toho roku ?

Reagovat
andycek1

Tohto roku asi veľmi nie to by sme potreboval inahrať 3,5 bodov. Síce min. rok sme ich porazili o 5 bodov ale na ten ďalší to je viac ako isté. Pretože už na začiatku ďalšej sezony budeme viesť o 0,5 boda ak by sa to takto ostalo+ im sa bude po dalšej odčítavať o dalsie 2 body naviac. Cítim že teraz jeden z ITA tímov da tento rok EL

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/73785/del-piero-thinking-about-coaching

Max ještě nějaký rok potahá a pak rovnou Alex

Reagovat
andycek1

Max 3 roky ešte po nem Sousa 5 rokov az potom Alex

Reagovat
Pinturicchio

Sousa by byl dobrej, conte styl.

Reagovat
andycek1

Vcera hral 334 neboji sa toho rotuje to veri tomu timu. Meni styly prekvapuje supera vyborny coach

Reagovat
Zark

pod contem to někdy bylo až moc ubojované, sousa je elegán se vším všudy a hra je taky uhlazená

Reagovat
Furia Ceca

Conte hlavně uměl jenom dvě formace, základní 11 byla prakticky vždycky stejná, neuměl střídat a když, tak první střídání v 85. minutě, neuměl reagovat na průběh hry a už vůbec mu to nešlo v Evropě... Ne, pod Maxem mě ten Juventus baví o hodně víc. Akorát by teda Max mohl častěji zapojovat Pereyru a nějak si srovnat v hlavě, co vlastně chceme hrát.

Reagovat
Zark

Max je na poháry lepší kouč no, dalo by se říct, že dobře zvyužil mužstvo v super kondici a tam, kde měl Conte limity ho posunul výš.

Reagovat
Pipo123

Na Frosinone je ready už aj Candreva, po repre pauze sa vracia aj Klose a De Vrij

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele