Nejsme loutky, které musí pořád hrát, prohlásil brankář Courtois

10.01.2021, 10:34
Aktuality
Estadio El Sadar (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (302)

Přidat komentář
Hurrikane

Ačkoliv jsem příznivec RM, tak ať nebrečí.. Měl si vybrat jiný sport, když mu vadí takové počasí..

Reagovat
Elliasson

Ačkoliv je Real Madrid můj nejméně oblíbený tým, tak četl jsi článek pořádně?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase komentář . On tim chce říct ze nemají stejne podmínky. Atletico uz ma nyní o 3 zápasy méně a stejne mu to odložili a to se hrálo ve stejný den a na stadionu, který je technicky úplně jinde takze podmínky mohly byt lepsi než v Osasune.

Reagovat
Greny

Na druhou stranu Atletiko ty zápasy bude muset někdy dohrát takže budou mít minimálně o tři anglické tydny více než hráči Reálu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ano ale za mě je zvláštní to rozhodnutí. Atleticu to odloží den předem a vědí o tom a hráče Realu tam nechají 4h v letadle a pak hrát na hřišti, které proste není na tyto podmínky stavěné. Už jenom to když vezmes jak nahrivali trávník z vrchu. To už tam rovnou mohli běhat s fénem. A další věc co mě dost zarazila byla barva míče. To opravdu nemohli hrát s oranžovým míčem?

Reagovat
Greny

Tak to s tím míčem už je na dohodě klubu a rozhodčím... S tím nemá dle mého asociace nic společného...

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ano ale jde spis o to jestli se vůbec někdy v pravidlech počítalo s tím, ze se bude hrát má sněhu a bude narizen oranžový míč. Dle toho jaké mají trávníky a možnosti vyhřívání se se sněhem asi nepočítalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice do toho nevidím, ale tak jako první mě napadá, že jde o prachy. Třeba tlak ze strany televize, aby se zápasy Realu a Barcelony hrály v dohodnutém termínu. Atlético zas tak výrazná obchodní značka není.

Reagovat
Greny

Což je ale taky správně pokud berou více peněz za TV práva

Reagovat
Hurrikane

Reagovat
Phillipinho

Az na to, ze Madrid byl suverenne nejpostizenejsi casti Spanelska a navic Athletic nemohl pristat na Barajas. Tudiz se ten zapas opravdu odehrat nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže na tom letišti letadlo nemůže přistát ale vzlétnout ano?

Reagovat
Phillipinho

Nevim, asi jo Letadlo Realu bylo jediny, ktery mohlo z Barajas v tu dobu odletet

Reagovat
kilobyte

Takže chyba byla, že si nezařídili zákaz odletu.

Reagovat
DelPiero137

Mali sa spytat Neapolu ako sa to robi

Reagovat
GrimeBaller98

neplet jsem spinavou talianskou ligu, nikoho nezajima

Reagovat
Greny

A ten soupeř Atletika měl letět odkud ? Já že třeba by mohlo i v Madridu přistát ale třeba nemohli vzletnout

Reagovat
smazaný uživatel

No letělo z Bilbaa. Což je 150km od Pamplony. Takže v tom já nevidím logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nemohli přistát. Letadlo Realu bylo jediný, kterýmu tu noc bylo povoleno z Barajas odletět.

Reagovat
janinho

videl si koľko snehu najebalo v madride??? co akože plačú? ze museli pár hodín čakať v lietadle kde majú pohodlnejšie sedenie jak 90% ludi doma v obývačke.

ked som tie kecy cital 1.krát tak som myslel ze hrali na totálne zladovatelom ihrisku ale to vyzeralo byt ok. ked nabudúce dostaneme v LM nejakých rusov alebo ukrajincov tak treba dať podmienku aby tam zakázali snezit.

tieto plače su uplne trápne. su rozmaznani az hroza

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hunt

Přečti si to ještě jednou

Reagovat
madridcan

To, aký máš nick, ospravedlňuje pičovinu, ktorú si vyryhal na klávesnicu.

Tvoj obľubený nanuk je Twister že?

Reagovat
smazaný uživatel

drz hubu malo sa to odlozit, Atletico napriklad odlozili

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
Greny

Počasí: ztrátu Realu beru dnes na sebe

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bourbon

Reagovat
AC Sparta Praha good

Reagovat
smazaný uživatel

no jo..

Reagovat
TheMally11

ale prachy by jsi chtěl pořád brát

Reagovat
Error

tento cestny chlapec a jeho nazory ♥

Reagovat
TheMally11

říkám pořád, že tam španělská liga je hrozně ubrečená

Reagovat
Hunt

Tak si poslechni vyjádření Kloppa, Guardioly, tento týden třeba Stevea Bruce. Podle tebe je asi každá liga ubrečená.

Reagovat
Bucky

Reagovat
Reggie

On je jenom pitomec, to je všechno.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
icka

Reagovat
ladyboy arsenal

jste loutky showbyznysu, takže meleš hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JakubOcko

Taky musím jezdit do práce když je namrzlá silnice... nejsem loutka

Reagovat
LH171186

Určitě má nárok na 25 dní ŘD, jak ve fabrice, může být doma

Reagovat
Israha

Tak jestli ta sněhová bouře byla opravdu tak silná, že krom letu Realu do Pamplony se všechny ostatní lety z bezpečnostních důvodů zrušily, má pravdu.

Reagovat
kaja900

zajímavá logika no Atleti měli odehráno 15 zápasú, my 17 ale stejně jsme ten zápas museli odehrát my.. nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ne. Oni

Reagovat
smazaný uživatel

Jj snehova boure v Pampalone:D nechal bych je hrat chvili na stadionech na severu finska, norska a ruska

Reagovat
Israha

Já jsem ale ani slovem nezmínil, že by se nemělo hrát při nízkých teplotách na trávníku, který je částečně zasněžený, ty šašku. Můj argument je, že letecké společnosti zrušily kvůli počasí veškeré lety krom letu Realu na zápas, což je pro ty hráče na palubě letadla naprosto legitimní bezpečnostní riziko (protože kdyby to nebylo nebezpečné, asi se lítá normálně, že ano).

Reagovat
smazaný uživatel

Pacaku pochop ze na severu Evropy je vniman pojem snehova boure absolutne jinak nez v Madridu nebo napr. Londyne kde by kvuli tomu vyhlasili nouzovy stav, v takovem Irsku uz by se rabovalo, jako pred par lety ... nejde o zimu ale o to ze severani by se smali az by se za bricho popodali, kdyby videli jake prehance s par cm snehu jizani rikaji boure ..

Reagovat
smazaný uživatel

A normalne se nelita od 15. 3. 2020 jestli ti to uniklo .. a je uplne fuk jake je pocasi ..

Reagovat
Israha

Tady jsem si naběhl. Ok, tohle beru, nicméně pointa měla být, že nebýt toho sněhu, asi se v "normánlím covid režimu" lítá víc, než jen jedno letadlo Realu za den.

Nicméně je úplně jedno, jak vnímají sněhovou bouři seveřani, proč to sem taháš, krom snahy vysmát se remcajícímu Courtoisovi, že nic nevydrží? Na tom vůbec nesejde, to je jak kdybych řekl, že seveřan nemá co remcat, když jsou vedra pětatřicítky, protože na Sahaře můžou mít i padesátky. Prostě ve Španělsku vyšlo nařízení, že se kvůli sněhu z bezpečnostních důvodu nelítá...ale letadlo Realu stejně letělo. Přijde mi pochopitelné, že se člověk v takové situaci o sebe bude bát.

Reagovat
smazaný uživatel

A severske tymy se vztekaji kdyz maji hrat v predkolem evropskych poharu na jihu Evropy? ono se obcas stane ze hrajou v Turecku, Azerbajdzanu apod a vetsinou se predkola hraji v lete;) a na MS v Kataru ci predtim v Brazilii nadavali vsichni - taky se zavadeli prestavky na osvezeni apod nesmysli aby hraci nekolabovali a proti Kataru se vice mene protestuje do ted. Ale ze byli hl. propagatory sev. zeme me teda uniklo ...Real ma samo mimo mestskych derby nejlepsi Valencii, kde jezdi rychlovlak .. kazdy let svym zpusobem predstavuje nebezpeci, nejen hraci chapecoense jsou dukazem ale kdybys videl ty vesnicke cesty kam obcas musi zamirit autobus na jihu ci v horach, kde pravidelne hraci vsech tymu musi uz ciste jen v ramci la ligy tak by sis radeji platil soukromi vrtulnik:D a pochopil bys ze proletet se ve vanici je jeste docela prijemne funny rozptyleni .. thats all ..

Reagovat
Israha

Tak....chápeš, co chci říct? Já vůbec nehodlám polemizovat nad tím, jak moc velká zima musí být, aby měli lidi "právo" argumentovat, že je FAKT ZIMA. To je mi jedno. S tím horkem jsem to jen otočil, abych vyjádřil, že zkouším mluvit obecně. Je mi úplně jedno, co je příjemné více, či méně, o tom to vůbec není. Chci říct toto:

1) Kvůli sněhu se nelítá. Proč? Zjevně kvůli bezpečnosti.

2) Letíš, i když se nelítá kvůli sněhu.

3) Z toho plynou pochopitelné obavy o bezpečnost

Ty mi tady sepisuješ věci, které jakože dávají smysl a v některých ohledech s nima i souhlasím...ale Courtois explicitně vyjádřil obavu o svou bezpečnost, a to v kontextu, že na bezpečnost ostatních lidí se zrušením letů myslelo, na bezpečnost hráčů Realu povolením letu ne. Někdo se takové situace prostě bojí a někdo ne, stejně jako se někdo bojí chodit v noci sám po parku, a někdo ne. Ty by ses toho letu nebál, on třeba jo. S tímhle máš problém, že se mu vysmíváš? Nebo jde o to, že zlej Real, ubrečenej Thibo, chachacheche?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak coz o to, mit prilezitost klidne se mu vysmeju i do oci. Argumenty jsou proto ze behem sezony vsechny tymy vcetne realu vcetne barcy a vsech hrajici 1. a 2. ligu v La lize (ale samo i v Italii, Recku, Chorvatsku, ..) podstupuji v ramci sezony i mnohem nebezpecnejsi vyjezdy a zhusteny program ted maji vsechny klubove souteze takze cely clanek je tak krapet o nicem (resp plni formu fotbaloveho bulvaru)

Reagovat
Israha

Dobře, no. Mně asi přijde trochu přihlouplé se pošklebovat někomu, kdo se bojí situace, u které ten strach o vlastní bezpečnost je do určité míry odůvodněný (protože kdyby nebyl a ten sníh by ničemu nevadil, asi se létá podle "normálního covid režimu", jak jsem psal výše, že). Zhuštěný program sem netahej, na ten není vůbec důvod si stěžovat a Courtois to ani nedělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, rád bych se s Vámi podělil o autentický příběh. V pátek jsem musel jet do práce, byla ledovka, takže mi cesta trvala déle. Na benzínové pumpě neměli mou oblíbenou bagetu s debrecínkou, tak jsem si musel koupit tu s kuřecími nugetami. Nechutnala mi. V rámci práce jsem musel stát cca. dvě hodiny venku, skoro tolik jako hráči Los Galácticos. Namrzl mi nosánek a mám teď vodnatou rýmu, uvažuji o koupi Sinupretu, kasu to nicméně bude stát několik desítek Kč. A proč to píšu? Kolega měl home-office...

Reagovat
xjert02

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rudnevs

Práveže kurací sen alebo jak sa to volá je oveľa lepší

Reagovat
Neutron

tak to teda vobec...

Reagovat
Spasitel

Reagovat
TomKM

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
žrout

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
kilobyte

Jsi loutka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
delfin

Reagovat
mul

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
doshcz

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
tunkic

Reagovat
Freedo

Namrzl ti nosánek.. Takže ty nenosíš roušku? Už vytáčím Blatnýho.

Reagovat
TheMally11

toho Kokota?

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
valloire

Reagovat
ZB 07

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Neutron

Reagovat
biznizmen

Reagovat
andrew96

Wtf, toto je humor?

Reagovat
DreamTeam

Tak vidíš kolik prostacků se tomu směje.

Ano i tohle už je dnes bohužel považováno za humor.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja tam už 3 hodiny hľadám nejaký inotaj. Stále nič

Reagovat
smazaný uživatel

Třicet pozitivních, dvě rozpačité reakce. Jen potvrzujete psychologické pravidlo o 0–10 % negativního přijetí. To je dobře. Pokud někdo několik hodin hledal jinotaj, který nikde není, ztratil svůj čas. Mně to trvalo napsat 120 sekund a byl to pro mě jakýsi relax v nedělní rutině.

Reagovat
Freedo

Akorát jsi si dal práci spočítat biggriny, aby tě to zahřálo.

Reagovat
F_C_B

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Dody10

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
AC Sparta Praha good

nice

Reagovat
havrys99

Reagovat
Mass

Reagovat
Pharrell

Sice ho moc nemusím. Ale podle mě Kurtoá má pravdu.

Reagovat
Ed_Hazard

A sledujem, že 90% priblblých komentárov v tejto diskusii pochádza od ľudí, čo si prečítali max 1 vetu a tým pádom nepochopili význam nadpisu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Bucky

Reagovat
Bucky

Je tu samej chytrák, který ani neví, že je ve Španělsku nějaká kalamita. Viz. třeba:

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/boure-filomena-paralyzovala-dopravu-v-madridu/r~37d84b42529111eba6f6ac1f6b220ee8/

Reagovat
Elliasson

Reagovat
ADM

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bucky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Spalovač šancí

Však stačí říct Zidanovi, ať dá volno. Anebo se zeptej Balea, jak si to volno zařídit

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není zrovna počasí na golf.

Reagovat
Spalovač šancí

Stačí si vzít oranžové míčky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to miluju když si milionář který jen musí čutat do meruny stěžuje jak má těžký život a jak se s ním nehezky zachází

Reagovat
madridcan

Dať taký argument k brankárovi asi nie je na mieste

Reagovat
VanKun88

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Seš vůl, tady ani tak nejde o hřiště atd, ale třeba ta dráha na letišti, to je prasárna dost vo držku na tomhle lítat. A Atletico který má supernovej stadion a navíc v madridu hrát nemusí ,,, divný no,,,

Reagovat
smazaný uživatel

nojo a tisíc miliard jiných věcí a stovky milionů lidí nemusí podstupovat věci co držku nejsou...

Mě to může být jedno, já měl home office i před karanténou, ale někteří Krysáci jsou strašný primadony co si nevidí do držky.

Reagovat
Phillipinho

Jde o to, ze se nemohli na ten stadion dostat proboha

Reagovat
Mass

Prý si s ním ostatní kluci nechtějí kopat a pořád musí stát u tyče..

Reagovat
Mass

Uff, omlouvám se za tu mezeru, přimáčkl se si nechtěně mezerník.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo dlouhý přimáčknutí koho si tam měl? A doufám že si u toho měl řádnou ochranu... roušku!

Reagovat
Unique

Reagovat
Melda

Tak měl jít dělat kopáče.Nikoho se zaměstnavatel neptá na počasí, prostě v sedm nástup jinak to máš za "A".Že mu to není žinantní

Reagovat
Neutron

mozno pride o dochadzkovy bonus, co ty vies...

Reagovat
Unique

Až v 7? To je kurva luxus

Reagovat
Azazelo RD

Loutka by toho chytla víc než on.

Reagovat
Ed_Hazard

Pokial je to čo hovoria pravda, tak je to riadna hajzlovina od La Ligy. Argumenty typu "však mali oba tými rovnaké podmienky" je taktiež mimo.

Reagovat
srandamač

Za ty prachy, co bere by měl bez omlouvání celý Osasune vykouřit brabce. Místo, aby byl rád, že bere takový prachy za chytání nafouknutý duše, tak bude ještě remcat.

Reagovat
drussbarb

Kde jsi byl poslední roky?

Reagovat
smazaný uživatel

to už se i eurofotbal změnil definitivně na takovou dětinskou žvanírnu bez argumentů a bez možnosti normálně diskutovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je takový typ článku, kde se to takhle rozjede vždycky. Ber to jako psychologickou sondu Hlavně se ukáže, kolika lidem leží v žaludku, kolik ty hvězdy berou peněz

Reagovat
FC Porto FC

Nejsmutnější je ze je už dohnala marná Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
lajka30

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Visca el barca

To je hrozný blb.

Reagovat
smazaný uživatel

"Je ale politováníhodné, jak s námi La Liga v celé situace zacházela. Nejenže nás donutili hrát, při odletu ještě byla zmrzlá ranvej"

To jako La Liga zodpovídá za stav ranveje?

Reagovat
Alf14

tak mají snad nějakou zodpovědnost za bezpečí hráčů a nutit je pod hrozbou kontumace k odletu z letiště který je uzavřeno kvůli namrzlé ranveji je docela úlet, navíc kvůli počasí nebyli schopní po zápase ani odletět zpět do Madridu (narozdíl zápas Atletica zrušen bez problémů a to mají odehráno jen 15 zápasů)

Reagovat
smazaný uživatel

To je klaun

Reagovat
sokar

Jedina nespravodliva vec je, ze Atleticu to odlozili (resp. Athletic dostal odklad, kedze oni su hostia) a Realu nie. Ale pritom stacilo aby vedenie sutaze dalo nariadenie uz v piatok, ze kluby sa dostavit musia, s tym ze mozu predsa vyuzit autobusi alebo vlaky. Je to cca 450km co nie je nic hrozne. V r. 2010 museli ist hraci Barcelony do Milana autobusom co je 1100km. Na slovensku bezne pocas hokejoveho playoff cestuju hraci autobusmi a napr. z Kosic do Bratislavi je to cez 400km, Z michaloviec 450km, a to prve hraju 2 dni za sebou doma, tak 2 dni volna a po ceste busom znova 2 dni za sebou sa hra. Tu pankovia olacu, lebo 4 hodiny cakali na odlet na letisku, tak mali miesto toho 4 hodin cestovat autobusom

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo zjisti si trochu jak to teď vypadá v Madridu..tam se zastavil život

Reagovat
Teoretik

Myslim ze ani Atletico neni nadsene z odkladu, vsak se jim to nakupi nekde jinde, treba zrovna v dobe zapasu v Evrope. Navic treneri maji nejake i dlouhodobe plany, kdy nechat koho odpocivat atd a tohle se jim take cele narusi. tohle vyplakavani je vazne trapne

Reagovat
Phillipinho

Myslim, ze to pro Atleti nemusi byt nutnej nevyhoda. Na uterni zapas budou odpocati, zatimco Sevilla hrala vcera tezkej zapas s Realem Sociedad. Myslim si, ze kdyby museli hrat Supercopu a Copu del Rey, tak by to mohl byt problem. Takhle se ty 2 zapasy namotaji nekam mezi Ligu mistru, ale az tak velky problem to zas byt nemusi.

Reagovat
Teoretik

nj, ale to uz neni starost La Ligy, ze nejaky tym uz tam ty zapasy domacich poharu nema. Naopak casto dela ulevy tymum z evropskych poharu. Obcas se tak nestane a hned se rozmazleny tym ozve. Chces hrat Evropu, mej siroky kadr s brankarem, ktery se neboji zimy a snehu.

Reagovat
Hunt

Busy ani vlaky včera nejezdily, bylo to ještě více nereálné než let letadlem. Lepší si o tom vždycky aspoň něco přečíst. Španělsko není Slovensko, kde se sněhem počítá,včera i dnes tam byl totální kolaps dopravy. A ono kdyby u vás nebo v Česku napadlo přes den všude přes 20 cm, tak by byl kolaps dopravy taky.

Reagovat
Neutron

u nas je kolaps ked napadnu 3 cm snehu takze ich docela chapem

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/pxfE0SSgjMw

"U muzea čtyři!"

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
smazaný uživatel

Neporovnával bych úplně s Atléticem. V Madridu je totální sněhová apokalypsa, tam nešlo jen o to, že letadlo Athleticu nemohlo přistát, ale i o to, že by i domácí hráči vůbec měli problém dostat se na stadion.

Real letěl ale z Madridu do Pamplony, kde situace byla přecejenom pod kontrolou. Jasně, je to trochu podpásovka co se týče návratu domů, ale třeba ještě noc před zápasem nebylo zřejmý, jak hodně ta bouře ochromí Madrid ohledně návratu. A to letadlo by asi neodletělo, kdyby to počasí nedovolilo - letadlo Athleticu přilétalo odpoledne, kdežto Madrid odlétal v noci pokud vim

Nakonec La Liga je velký business a nejvíc z toho těží kluby jako Madrid a Barcelona, takže bych si úplně na ten drsný kapitalsmus bejt jima nestěžoval, privilegií maj dost

Reagovat
smazaný uživatel

No mě spíš přijde divný, že teda na stejnym letišti jeden přistát nemůže a druhej odletět může

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Anacron

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale to ze tam nepoznaju zimne pneumatiky cize vobec neprezuvaju to uz nepovie nikto

na letnych v tomto snehu sa ozaj neda jazdit.

Reagovat
Greny

Tak ale to není rozhodně problém vedení ligy ale spíš vlády a zákonu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak prepac ale naco budu prezuvat ked tam je v tomto case bezne noc +5 az + 8 a den +12 aj +15 a vydrzi to celu "zimu".

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

"zima zastihla madridských cestárov nepripravených"

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patas92

Vynález běžeckých lyží do Španělska ještě nedorazil, že se chudák trápí na sjezdových?

Reagovat
KnoxXx

dorazil, ale len v ramci importu a ako bonus mu v krvi doslova bublalo EPO

Reagovat
nasri84

Johann Mühlegg , za referenci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DrQQ

Courtois sa ponáhľa z letiska domov.:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
guzman

Škoda že tam není Bale, aspoň by si našel nový sport

Reagovat
Zark

to by bylo nově ski, Wales, golf a nějaký real

Reagovat
iamek

Docela odvaha vůbec pustit letadlo na start v takovém počasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ten pocet lidi, ktery si mysli ze fotbalisti si nemuzou na nic stezovat, protoze berou hodne penez, je uplne neuveritelny. Narok na zajisteni idealnich pracovnich podminek maji uplne stejny jako ostatni smrtelnici. Naopak bych rekl, ze u fotbalistu na takovych vecich zalezi jeste vic, protoze ve fotbale se toci nesrovnatelne vic penez a duraz na vykon je tam tak logicky vetsi nez u nejakyho kopace chodniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně oni za to nemůžou, že berou miliony, to jim nabízí ty kluby. Takovou nabídku by vzal každej.

Reagovat
smazaný uživatel

Však pracovní podmínky Pamploně měli ok. Tak zůstanou o noc dýl někde na pětihvězdičkovým hotelu, velkej problém

Reagovat
smazaný uživatel

*v Pamploně

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, nabouralo predzapasovy program a nabourava to kalendar i ted po zapase, rehabilitaci atd. V zamestnani kde se planuji sebemensi picovinky jako odpocinek, tak aby hraci v dobe zapasu podali idealni vykon mi tohle imho jako problem prijde. Samozrejme to neni nic kvuli cemu se zbori svet, nicmene pravo si na tohle stezovat urcite maji.

Reagovat
Greny

A kdyby se zápas odložil tak jim to nabourá taky kalendář..

Reagovat
smazaný uživatel

..kalendar za nekolik mesicu se spoustou casu na preplanovani.

Reagovat
kattos

Protože si stěžujou na sračky. Ano, kdyby to bylo něco brutálního, budiž, ale to co on popsal, ačkoliv je smutné, tak se prostě musí za ty prachy malinko obětovat. To se na mě nezlobte, ale v tomhle já nemám pro hráče pochopení.

Reagovat
kattos

Jako zase v téhle situaci chápu že jsou nasraní že zápas Atletica byl odložen a jejich ne, ale to nebyla jediná věc na kterou si stěžoval

Reagovat
Hunt

Tak primární věc bylo, že v Madridu zavřeli letiště, protože nebylo bezpečné vzlétnout. Letadlo Madridu ale dostalo jako jediné vyjímku, aby se to stihlo odehrát. To by ti asi taky nebylo moc příjemný, ať je tvoje práce a příjem jakýkoliv. Zavání to vážně zbytečným rizikem.

Reagovat
bobis21

Tak pokud je pravda že ostatní letadla kvůli bezpečnosti nemohly letět a jen oni museli, tak je to teda dost absurdní a je to na trest pro svaz.

Reagovat
iamek

Reagovat
Visca el barca

Ty jsi hrozný alibista.

Reagovat
martin.b

Jenže mzdy fotbalistů se výrazně odvíjí od atraktivnosti soutěže = ceny tv práv. A broadcastingový společnosti platí za vysílání nemalý částky a tudíž chtějí i nejlepší časy zápasů = víkendy ideálně. Jedinej kompromis spočívá v nastavení podmínek, že televize budou platit za práva snížený částky, pokud se zápasy přesunou na míň atraktivní termín = nižší platy pro hráče. Nejde vyvozovat závěry jen z hlediska užitku fotbalistů, pokud je jejich živobytím mediální produkt, který vytváří.

Reagovat
smazaný uživatel

tutu nunu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Neutron

to sa velmi neda zrovnavat, pretoze doraz na vykon je hoci aj za pasom vo vyrobe celkom vysoky, nesplnis normu beru ti premie z toho hovna co by si zarobil aj s premiami. Futbalistovi sa nevydari jeden zapas tak zvacsa o peniaze nepride. Ale s tymi pracovnymi podmienkami suhlasim

Reagovat
andrew96

Reagovat
DelPiero137

Z tych prehlasini pride ze najvacsi problem bola bezpecnost a podmienky na ihrisku.

Aj keby som zarabal miliony a mal najluxusnejsie lietadlo, tak by som mal sakra problem odlietat na zamrznutej runaway ked silnie snehova vichrica.

Podmienky na ihrisku nebudu rovnake ake bude mat Atletico alebo iny priami konkurenti o titul. Nepovem keby sa jednalo o Rusku PL kde je to bezne hrat na snehu ale v Spanielsku nahrievat travnik asi nebude rovnake ako pri 15C za kludneho pocasia. Pri vyrovnanych superoch moze aj malickost rozhodnut.

Opravnene sa staziju ze ich donutili cestovat aj hrat pocas najvacsej kalamity v Spanielsku za posledne obdobie.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych, aby někdy trénoval Courtoise. Pěkně by si pobrečeli po večerech.

Reagovat
Teoretik

Presne. Lidi maji rodiny. Nejsou loutky, ktere musi porad pracovat. VOLNO PRO VSECHNY LIDI. Uvidime, jak si pan Courtois dokaze ulovit veceri.

Reagovat
srandamač

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

Když si představím hráče jako Shearer, Keane, Viera... Z těch fotbalistů se staly neskutečné slečinky. To je k blití

Reagovat
penepi

Reagovat
srandamač

Gattuso by jim ukázal.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hunt

Neschopnost lidí přečíst pár odstavců textu je vážně k neuvěření. Z těch lidí se stali neskuteční lenoši. To je k blití

Reagovat
TheMally11

Reagovat
Losinho

Jako popravdě jste.

Reagovat
Ranoth

nejste loutky ale sracky

Reagovat
smazaný uživatel

"Přijeli jsme sem po zasněžené cestě. Musíte myslet na bezpečnost lidí. Máme rodiny. Nejsme loutky, které musí pořád hrát,"

tak to by taki hokejisti museli hravat sezonu v lete dpc

Reagovat
Greny

A kdyby se nehrálo kvůli Covidu a řešila se bezpečnost jejich a rodin tak to bude ve stylu :

Jsme pravidelně testování a v přísném režimu už bychom chtěli hrát

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

ved to tak aj v lete bolo. ich nezaujimalo ze kluby bez divakov maju ovela nizsie prijmy.

oni maju svoje megalomanske zmluvy, tam ziaden covid nefiguruje a mnohi sa nechceli vzdat ani eura napriek tomu ze 3-4 mesiace vobec nehrali.

cely svet je vdaka covidu neskutocne polarizovany aj paralyzovany.

od mnohych ludi som pocuval zelania lepsieho roku ako bol ten minuly a uz to vsetci beru ako samozrejmost ze bude lepsi. no aby nebol este horsi.

Reagovat
Rudnevs

Tak ale na druhú stranu čo ti majú napísať? Hnusný nový rok a nech je ešte horší než ten minulý? Je fajn a prirodzené, že ľudia majú nejaku nádej a dúfajú, že raz bude lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

pisem ze mi vadi ze beru za samozrejmost ze tento rok bude lepsi lebo nemozu byt dva zle po sebe asi podla nich. podla mna je to kratkozrake videnie sveta. ja som optimista ale len vo veciach ktore viem ovplyvnit. tuto pandemiu ovplyvnit neviem cize tam som realista a realita je taka ze ideme do najhorsich sraciek. neviem ci si to ludia vobec uvedomuju.

Reagovat
Neutron

kurva stazovat si na zelanie dobreho roku, to som este nevidel

Reagovat
Kocour Klapuška

podepisuji

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

správně...

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Profesionální sportovci jsou dle jejich samotnýho vyjádření po konci kariéry často jen loutky v obrovskym kolotoči prachů. Takže Timo, sorry jako.

Reagovat
kattos

Reagovat
mimi_united

Uplakanci ktorí vo fabrikách ťahajú 12tky za 3, 2...

Reagovat
Kluivert9

Vítej

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Blbý že žádní nedorazili co?

Reagovat
Greny

Tak když jsou na dvanáctce ještě

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kily

Reagovat
Zark

Reagovat
Infi

Reagovat
teenz

Reagovat
havrys99

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

pořád nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Kokotko, ti co makaju vo fabrikach na rozdiel tych darmozracov tvoria skutocne hodnoty a len debil uctieva tieto falosne modly, ktore kopu do lopty a pritom su uplne zbytocni.

Reagovat
Melisko

Dobry den pan Gottwald

Reagovat
remeslnik

tehdy si říkali "soudruhu", ne pane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved jemu isto este tecie mlieko po brade a za sociku bol v tatkovych gulach, ked napisal tu blbost. Cim mladsi blbecek, tym viac trpel za sociku. teda oni to mylne nazyvaju akymsi komunizmom, ktory nikde nebol, nie je a ani nebude, pretoze je to utopia. Ale hlavne ze maju gebule vyplachnute korporatnymi srackometmi.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Svatej

Fuha, zasněžená cesta, to bych nepřál ani nepříteli. Drž se ufňukánku, máte to ve srovnání se zbytkem pracujícího světa nelidsky složitý.

Reagovat
REPLIKATOR

Chudinka

Reagovat
Hunt

To množství závisti je vážně neuvěřitelný, to bych čekal tak někde na novinkách/idnesu. Příště si aspoň zjistěte, o čem Courtois mluví. Chtěl bych vás vidět, jak neřeknete ani prd, kdyby vám řekli, že letiště pro všechny zavíráme, protože to je nebezpečný, ale vás teda pustíme...Peníze v tomhle vážně nehrají roli.

Reagovat
h8_sfatto

spíš je divný, že letí na zápas...Španělsko je sice velký,ale ne USA

Reagovat
smazaný uživatel

Tak skurvene primadony musia. Hadam nebudu jazdit autobusom ako nejaka luza...

Reagovat
bobis21

Někteří létají na zápas i v české lize

Reagovat
smazaný uživatel

S tou druhou částí souhlasím, ale...netahej do toho prosím závist. Lidi říkají jak je strašně "český" všem závidět, ale víc český je opakovat takovýhle nesmysly.

Nelíbí se mi film/písnička/výkon fotbalisty - "co ty jsi dokázal?!"

Ti fotbalisti berou až trapně obrovský prachy/neni mi sympatickej - "jen závidíš"

Reagovat
Kocour Klapuška

taky nechápu

Reagovat
Unique

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
patas92

Jak schválně čekali 3 hodiny na ranveji než pořádně zasněží, aby se pak mohli vymlouvat. Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
patas92

D., pls

Reagovat
Rssa

Trošku z historie, něco podobného tu kdysi už bylo, týkalo se to Barcelony a stav byl takový, že domácí hráči čekali na hřišti na Barcelonu cca hodinu, ta kvůli stávce nebo sněhu (?) jela nakonec autobusem a pak rovnou vbehli na hřiště....a vyhrála.

Tehdy se to tu také řešilo a zdá se mi, že zaznîvaly i názory, že kontumace pro domácí je spravedlivá, však Barcelona si to měla zajistit sama.

Schválně, kdo pamatuje? Cca 2009? 2010?

Já jen, že takové věci se stávají. Prostě se jede dál. Stejně tak se překoná zářez od rozhodčího, penalta apod. Sezónu nerozhoduje jeden moment...

Reagovat
madridcan

Tak nevies ci to bolo kvoli stavke alebo snehu. Zda sa ti, ze tu zaznievali nejake nazory a nevies ani rok pre istotu. V tomto sa ti da tazko pomoct.

Reagovat
Rssa

Nepotrebuji pomoc, jen doklad, ze se takove veci stavaji a jede se dal. Vsak si tento konkretni pripad taky urcite pamatujes.

Reagovat
madridcan

Neviem o com hovoris. Keby som vedel, tak to napisem. Nedavam hlavu do piesku. Jedine co si z tej doby vybavujem je sopka o ktorej sa, ale vedelo, takze Barca vedela nacom je a ako bude cestovat do Milana. A aj ked Messi rozbil Maiconovi hubu, tak v tom zapase padol gol z ofsajdu co malo dopad na odvetu.

Reagovat
Rssa

Koukni dole na Daymana. To byly ty správné dobré časy, ne?

Reagovat
madridcan

Uz som si to pozrel hned ako to tam dal a vsetky prispevky som mal nove. Prelustroval som, ze ci som s tebou neprehral stavku vtedy s tebou a mal nick, ale nemal som tam ziadnu reakciu. Ma to misslo proste. Inak by som v tom case tam daco 100% napisal

Reagovat
madridcan

A vlastne aj posledna veta je blbost. Jeden zapas možno nie, moment áno.

Reagovat
Rssa

Jestli myslis treba slavne Agueroooo, tak to tak sice vypada, ale prece jen 38 zapasu je 38 zapasu. Je dost casu nahrat body. Taky neberu treba podklouznuti Gerrarda za to, co rozhodlo titul. Přece jen bylo dost casu to nabrat predtim i potom. To se proste deje. Tady v pripade Realu byly podminky stejne, stalo se.

Reagovat
madridcan

Sme to zobrali obaja od uplne ineho konca. Viem co chces povedat, ale ja som zobral trebars aj LM(Ramos). No a ked hovoris ohladom ligy, tak teraz sa mi nechce hladat, ze bodovo ako to bolo pri Gerrardovi, ale ano. To je presne ten moment. To bolo tusim predposledne kolo. Ty sa v tej chvili nepozeras nato, ze ,,joooj mali sme vyhrat v Boltone". Si prvy a mas vsetko vo svojich rukach. No a pride moment, nie zapas, daco sa ti nepodari, sa smyknes, uz to v svojich rukach nemas a vtedy sa zacnes obzerat, ze ako som v tom Boltone mal vyhrat, ale je neskoro. Tak som to myslel.

Reagovat
Rssa

Tak ty momenty to dělají zajímavější, ale stejně každý hraje s mírou rizika, trenér by to měl dovést ke stavu, kdy ti takové momenty v celkovém součtu neublíží...

Reagovat
madridcan

No ale rec bola o jednom momente, nie o jednom zapase. Asi tazko si trener povie, ze preco sme to dojebali v druhom kole, lebo som mal ratat s tym, ze sa mi kapitan smykne v tridsiatomsiedmom kole

Reagovat
Rssa

To byla dobrá komedie . Jo starý zlatý časy.

Reagovat
REPLIKATOR

$dolar$

Poslední přihlášení: Včera 22:04

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Aldeano

Reagovat
technecium

Tak si třeba představ, kdyby měl Courtois jet autobusem z Barcelony do Milána a tam prohrát 3:1..

Reagovat
valloire

Proč by jezdil Courtois autobusem z Barcelony do Milána?

Reagovat
h8_sfatto

to není jen o La Lize , to dělá celý to posunutý Euro a strach z vypůjčených a naslibovaných financí, nikdo se nemá k tomu říct, že reálně je taky možné,že Euro bude až 2022. Fifa nemá Blat(nýho)tera

Reagovat
gocii

Že by bylo euro i ms?

Reagovat
Hokaido

Pěkně Tibo. Pro něj to v tomhle počasí musí být obzvlášť těžké, jelikož začíná hibernovat.

Reagovat
remeslnik

Měl požadovat oranžový míč a k tomu vyhřívaný ..

Reagovat
smazaný uživatel

Nie sme kokoti, aby sme vas stale platili... majitelia klubov.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Unique

Tvl a kde jsou teď ty jejich řeči? "My jsme Real Madrid, nejúspěšnější tým na světě. Žádná překážka pro nás není problém. Vše je výzva"

Reagovat
fabec1222

OT: Bondovka odložena na listopad... Očekávám, že další filmy budou následovat.

Reagovat
Anacron

Dobrý alespoň je, že se ty filmy tak nahromadí, že až to pustí tak nebudu vědět na co jít dřív

Reagovat
fabec1222

To si nemyslim, oni se ty letošní plánované premiéry zas odloží na příští rok... Nebo na internet no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele