Nejsem zlomený, ale zklamaný, řekl Kováč po další prohře Opavy

06.03.2021, 23:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S tím kádrem nemáš absolutně šanci , pokud spadne někdo jiný , než poslední trojice , tak budu hodně překvapen

Reagovat
smazaný uživatel

No záchrana Opavy je docela sci-fi... Tři adepti na sestup jsou bohužel asi jasní, záchranu Opavy si moc nedokážu představit. Co se týče nás, myslím že jsme silnější než Opava a Příbram ale bohuzel, natlačit další tým pod nás bude strašně těžký. Vzhledem k tomu jak na tom jsme mě přijde skoro až neuvěřitelný že jsme získali polovinu bodů proti týmům s momentální top4 ale bohužel bodovat s potencionálními konkurenty neumíme a to nám zlomí vaz.

Reagovat
inbloom

Nevidel jsem vsechny zapasy Opravy, ale co jsem videl, tak mi tak strasny neprijdou. Treba Teplice me herne prisli horsi, Opava celkem dobra obrana i zaloha (hlavne zaloha, cernousek a helebrant), ale utok.. tam je strasidelna achilova pata. Teplice maji alespon Marese.. Rekl bych, ze Brno je na tom velmi podobne. Pribram ne, tam nefunguje vubec nic.

Reagovat
skteel

Díky za rozbor

Reagovat
Keeper117

Tak Příbram sú bojovníci kde raz za čas niečo ukáže Pilík a Voltr inak to tam je len o tom ubojovať tie zápasy spolľahnúť sa na to že Kočímu vyjde zápas v bráne

Reagovat
Remt
Reagovat
7kaka7

Snaží se hrát fotbal s týmem co má kádr na sestup...bohužel ostatním ukazuje, že to nefunguje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele