Nejraději bych zůstal v Lokomotivu Moskva, prohlásil João Mário

10.12.2019, 11:39
Aktuality
João Mário během uplynulého přestupového okna vyměnil Inter Milán za Lokomotiv Moskva, kde působí formou hostování s opcí. Šestadvacetiletý záložník je v Rusku spokojený a nejraději by tam setrval...

Bývalý hráč lisabonského Sportingu zamířil do svého kmenového celku před třemi a půl lety po vítězství na mistrovství Evropy 2016, ovšem nedokázal se prosadit podle představ.

Když k navýšení herního vytížení portugalského reprezentanta nepomohlo ani hostování ve West Hamu United a následný návrat k Nerazzurri, bylo jasné, že znovu vymění dres.

João Mário nakonec kývl na nabídku Lokomotivu Moskva, se kterým měl jistotu, že si zahraje základní skupinu Ligy mistrů. "Hledal jsem tým, který bude hrát Ligu mistrů, a Lokomotiv se o mě opravdu zajímal," řekl João Mário. "To byly dva hlavní důvody mého příchodu a důležitá kritéria při rozhodování. Věděl jsem, že musím hrát, abych se dostal na ME 2020," vysvětlil.

Portugalský reprezentant ve svém novém působišti nastupuje pravidelně, přestože s Lokomotivem již nemá před závěrečným kolem základních skupin Ligy mistrů šanci na postup. "Nemělo by pro mě smysl, kdybych odešel z Interu do jiného týmu, kde bych nehrál," uvedl João Mário.

"Kdyby to záleželo jenom na mě, před návratem do Interu bych upřednostnil setrvání v Lokomotivu," přiznal Portugalec, jenž má výkupní doložku stanovenou na 18 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (38)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Rusko si zkrátka každý zamiluje.

Reagovat
eder

Jj, zvlášť tihle teplomilní hoši.

Reagovat
lampas

Tak přes léto tam teplo docela je

Reagovat
The Krupy

Každý normálny človek Rusko hejtuje

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Beči

Každý "normální" člověk uvažuje subjektivně a sám za sebe. Ne dle nějaké demagogie, nebo obecného přesvědčení.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
The Krupy

Jo, preto nemám rád Rusko

Reagovat
SpartaOvenka

Tak nedodávej "každý normální člověk", každý by si měl udělat úsudek sám

Reagovat
mistr129

Každý normální člověk si tedy sám může rozmyslet, jestli je normální třeba střílet na ulici lidi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle eticky otazky jsou ale opravdu dost subjektivni. Co to vlastne znamena normalni? Oznacuje se tak nazor sdilenej vetsinou ve spolecnosti. V realite nekoho jineho to smysl davat muze, coz samozrejme neznamena, ze je to v poradku.

Reagovat
mistr129

Já třeba považuju za normální "hejtovat" Rusko, ale nemyslím si, že každý normální člověk to musí dělat a kdo to nedělá, není normální.

Reagovat
SpartaOvenka

Já nevím, kdo je "normální", proto to slovo vynechávám. Někdo má jiná etická pravidla nebo ho k tomu vede něco, co my nevíme. Psaním "Každý normálny človek Rusko hejtuje" ale dostáváš druhé do situace, kdy se automaticky máš postavit do role "nenormálního", který se vymyká standardům společnosti, což mi přijde mimo. Každý si na Rusko může udělat úsudek sám prostě. Střílení lidí na ulici je dle většiny společnosti kvůli naší tradici a kultuře asociální chování, zároveň je ošetřeno takové jednání právně.

Reagovat
Beči

Reagovat
Stannis Baratheon

what

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
luismiksak

Každý normální manipulátor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Godwinson

Rusko

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Nadržený šimpanz

Asi mu tam kryjou doping

Reagovat
smazaný uživatel

Asi i v LM... debilni komentář, sorry...

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
skorpikk

Jemu je rusko jako takove jedno, tipnul bych si ze je to kvuli tomu ze chce hrat a ne sedet na lavce :-)

Reagovat
Pinturicchio

To je ovšem hodně odvážný tip.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Bakary3

Nikdy jsem nepochopil, co na něm kdo vidí a proč za něj Inter vysypal takovou raketu...

Úplně tuctovej hráč...

Reagovat
Koubinhor

One season wonder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

Není to takový tragéd jak se z něj dělá, jen zkrátka přišel jako numero uno, posila č.1 celého Mercata, stejně jako léto před ním Kondogbia. Hráči od kterých se čekaly zázraky, kteří měli tehdejší Inter pomoci vrátit na čelo tabulky. Jenomže takto to zkrátka nechodí. Byť to nejsou žádní zázraci, kvalitu tito hráči mají a v tehdejším Interu to měli hodně těžké. Na ligový piedestal to z jejich podání v Serii A není a nikdy nebude, ale herní zoufalci to nejsou. Přeju mu hodně štěstí, i když by to bylo v Rusku.

Reagovat
Recoba Inter

Zkrátka hráč, který nesplnil až přehnaná očekávání.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Doteraz ma straší po nociach tá jeho tutovka v DDM v Coppe.. Ale inak som ho mal rád kým si nezačal otvárať hubu na Serie A

Reagovat
Recoba Inter

Přesně tímto se dle mého hodně shodil u spousty fanoušků nejen v Itálii.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele