Nejmladší reprezentant Hložek litoval neproměněných šancí

05.09.2020, 11:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
El-Pistolero-68

Škoda té tyčky, ale i tak povedený debut v 18 letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hlavička k tyči byla solidní, pěkně se odpoutal, chyběl kousek. I za tu první šanci je těžký ho vinit, reagoval rychle a nebylo tam tolik prostoru, Greif se slušně roztáhl. Dobrý výkon

Reagovat
Pablos

Reagovat
Beči

Reagovat
r.mrazik

Příští rok pomaže do zahraničí

Snad vybere dobrý klub

Reagovat
PlackaSKS

Byl jeden z nejhorších, ale prvni repre start a jeste v tomhle věku.. pokud bude pokračovat, tak bude top. Snad brzy odejde do lepsiho klubu a ligy

Reagovat
bartes

měl proti sobě Graicara, což má být top bek a byl poprvé v repre. Kdyby dal gól místo tyčky, tak je za hrdinu. On je prostě hračička, ten útok mu sedí, ale potřebuje vedle sebe nějakého bijce, který mu ten prostor udělá. Kdyby do začátku nastoupili oba s Krmelcem, tak věřím, že by každý 1-2 góly dali. Snad to napadne i Šilhavého a postaví to tak příště.

Reagovat
PlackaSKS

i kdyz vic než dalšího hrace k sobe podle me potrebuje nabrat zkušenosti. Jak pise mojmira dole, na repre to jeste neni. Ale vzhledem k tomu, ze temer jiste casem bude, tak at ho zapracují uz ted.

Reagovat
bartes

já si myslím, že na repre má. Už teď si vodí ligu a ani mezi těmi repre "útočníky" se neztratí. Vždyť tam není žádný střelec kromě Schicka. Tecl, Chorý, Juliš, Doležal, Vydra, všechno 5góloví střelci.... a z těchto hráčů je určitě nejlepší do mezihry.

Reagovat
PlackaSKS

Chorý je vtip, ale schick, vydra, Ondrášek a asi i tecl jsou teď pro me zatim kvalitnější. Někteří uz jen chvilku, ale stale jeste jo

Reagovat
mojmira

Párkrát jsem ho viděl naživo v jednadvacítce a taky to stálo za hovno. V lize dobrý, ale na repre zatím nemá.

Reagovat
stokurev

Do sanci se dostal jen diky tomu ze Stetinu osetrovali a byl mimo hriste. Do te doby nemel nic a potom taky ne. Silhavy at jde s timhle do ... pokud mini takhle podlehat tlaku Sparty a manazerum abychom v repre zohlednovali nejake rekordy a posunovali je o jeden den tak to je trapny.

Hlozek je obrovsky talent o tom neni zadnych pochyb ale:

Je tahoun U21 ? NE

Ma za sebou tezke zapasy v lize kde se nejak viditelne prosadil ? ( mluvim o Slavii ) NE

Je provereny v poharech ? NE

Pak teda nema co delat v repre a ten vykon to potvrdil.

Ano vzit ho dat mu na konci rozhodnuteho zapasu 5/10 min ale na zaklad to zatim neni v zadnem pripade. Krmencik za 20 min ukazal jak podrzet mic sklepnout pro spoluhrace jak si udelat misto a jak zakoncit. Tohle Hlozek nepredvedl za celou dobu.

Ale to ze je Hlozek talent jaky tu dlouho nebyl o tom neni pochyb jen proste potrebuje chvili casu a hrat tezke ostre zapasy ale na repre to ZATIM neni. Tam musi hrat hotovy hrac ktery bude prinosem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele