Nejlepšími fotbalisty Asie byli zvoleni Syřan Khribin a Son

29.11.2017, 21:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK, Tomáš Daníček / the-afc.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
paver

Wu Lei do Slavie

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že hráče jako Abdulrahman, Khribin, Wu Lei nebo třeba Omar Al Soma jednou uvidím hrát v Evropě.. Rozhodně by měli co nabídnout

Reagovat
fantomas

By mě někdo musel zaměstnat jako skauta nejprv

Reagovat
smazaný uživatel

Máme podobný myšlení koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci já bych taky viděl rád Omara Abdulrahmána v Evropě a skauti o něm ví moc dobře, ale Omarovi se prostě nechce, v SAE je král, finančně by si nepolepšil, někde do Alkmaaru nebo Anderlechtu by nešel a nechce riskovat, že se v PSG nebo Barceloně neprosadí.

Reagovat
fantomas

Měl jít kdysi do tý Benfiky, by byl ideál. Letos to už ani v tý Asii tolik nediktoval. Zabitý

Reagovat
paver

Já takhle X let vyhlížel Džeparova...Ten už asi nedorazí, no...

Reagovat
fantomas

Anebo spíš právě jo?! Viz Danny a Altintop ale je fakt, že on už nemá ani na ty asijský ligy.

Reagovat
paver

Ten už dokončí tu svojí íránskou misi a max. to zajde dokopat domů. Škoda, minimálně to Rusko zkusit měl

Reagovat
fantomas

Nejhorší je, že do toho Ruska nešli/nejdou ani ti mladí kluci z juniorských MS jako Sergejev, Rašidov, Šomurodov a Chamdamov. Akorát u Šomurodova mám přitom z dobrýho zdroje potvrzený, že až na poslední chvíli ztroskotal jeho přestup do Slavie, takže tam byla snaha. Jinde ani to ne...

Reagovat
paver

Šomurodov je od července v Rostově a podepsal tam smlouvu na 4 roky. Ale jak říkáš, je to jedna z mála (jediná za poslední dobu?!) výjimek. Když už odejdou z mateřského klubu, tak do Arábie, Číny atd. Přitom Achmedov a dřív Šackich (doma velice uznávaní) jsou ukázkovými vzory, že v Evropě prorazit jde. Až potkám kámoše Nurmuhammada, tak to s ním schválně proberu. Hrál za uzbeckou U17, odstěhoval se do Čech a teď hraje pro srandu za Jiskru Vratislavice

Reagovat
fantomas

Jo, jasně, Šomurodova sem chtěl vyčlenit jako jedinýho, u koho byla snaha i o západ (pokud se teda budem řadit na západ lol). A stejně, zrovna on je spíš takovej běžec, u Rašidova a Chamdamova bych věřil, že časem technicky utáhnou i lepší ligy.

Jenže Rašidov už přičuch ke katarskym penězum a v repre začal hrát hovno, takže tomu už ujel vlak, a kolem Chamdamova je podezřelý ticho, ani ta cena pro mladýho hráče roku v Asii nepomohla. Ale ten má ještě čas, dejme tomu. U něj bude hlavně potřeba, aby mu konečně věřil příští repre kouč.

No a ještě sem nahoře zapomněl na Iskanderova, ale toho holt domrdaly zranění kapitola sama pro sebe.

Reagovat
paver

Rašidov už je bohužel zabitej, ten neskutečně zpohodlněl...

Uzbecká liga skončila minulý týden, takže očekávám, že se začne něco dít. Sergejevovi končí v Pachtakoru smlouvu, takže mu nci nebrání se posunout dál. Chamdamovův Bunjodkor bude příští rok bez ligy mistrů, takže čas k přesunu také ideální. Ideálně ven, ale viděl bych to spíš na přesun do Lokomotivu a až po Asijském poháru zase dál. Šukurov to samé.

Reprezentaci přebírá Ruzikul Berdijev, který rád sází na mladé hráče a na rozdíl od Babajana se prezentuje koukatelnou hrou. Všechno se to bude asi odvíjet od toho Asijského poháru, kde se mimochodem kvalifikoval aj Turkmenistán a Kyrgyzstán s Tádžikistánem to mají nadějně rozehrané

Reagovat
smazaný uživatel

Maxim Sackych byl vynikajici

Reagovat
smazaný uživatel

Fahad Al Muwallad, Mehdi Taremi, Wu Lei, Ahmed Khalil, Abdulrahman...

Byla by prdel je třeba vidět v jednom výběru proti výběru MLS.

Reagovat
TheTopFootbaler

Zvláštní řadit Austrálii do Asie... Na druhou stranu, kategorie Austrálie by asi nebyla moc prestižní.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele