Nejlepším ligovým hráčem za duben byl zvolen Schranz, trenérům vládl Rada

03.05.2021, 18:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (52)

Přidat komentář
JackDaniels.

https://youtu.be/pELkr7_0zH4

Kto moze toto pocuvat

Reagovat
ACSeRw!n

dobrej mix

Reagovat
smazaný uživatel

Zní to jak moje pračka.

Reagovat
srandamač

Nic nemá na "Hardcore speedcore terror mix"

https://youtu.be/x9SBA5XBHmA

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Skalda29

Klasické německé techno

Reagovat
ondrasch77

To jsem vážně nečekal, že se to tak sejde

Reagovat
kbtk23

Bral bych ho výměnou za Šašinku a Holzera

Reagovat
smazaný uživatel

Ivana je v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Přidal bych i ponechání Hrubého u nich + většího Šašu.

4 za 1 = není Boha, aby nepodlehli

Akorát plukovník by to pak v reálu možná nepřežil .....

Reagovat
kbtk23

na toho Hrubého jsem zapomněl

Reagovat
PH8

Rada by z nich udělal fotbalisty a vy byste vyhodili trenéra.

Reagovat
kbtk23

V tom případě bych ještě vyměnil Potočneho za Pleštila ...

Reagovat
ondrasch77

Vy zas děláte, jak kdyby o ty vaše Šašky někdo stál...

Pleštil i Schranz půjdou dál do světa za lepším..., určitě ne do horšího.

Reagovat
Pablos

Pulpit v dohranu, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem si na něj vzpomněl, když jsem viděl fotky z Milána s jásajícími fans

Reagovat
Pablos

A jinak to vypadá letos zase na dobrou bídu krále střelců.

Reagovat
Slavia10

Ani ne. Ja chtěl Schranze do Slavie už z Dukly, on i když nebyl tak golóvý tak už v Dukle ukazoval, že to rozhodně v noze má.

Reagovat
Pablos

Já to nesměřovala přímo na něj Jako celkově že po 30 kolech je nejvíc zatím 13 gólů, což je prostě slabota.

Reagovat
Alons0

Ale není to taková bída jak ve 2. lize. Tam mají nad 10 gólů jen 2 borci, a to ještě dali víc jak polovinu gólů z penalt.

Reagovat
Pablos

Tak to ani nevím. Ale tam mají o asi 9 zápasů míň ne

Reagovat
mayday

Mrkni ale na spoustu zahraničních "lepších lig", tam jsou třeba dva lidi urvaní s 20 góly, ale zbytek taky tak cca dvanáct třináct branek.

Reagovat
Pablos

To je fakt, že jsem nekoukal.

Reagovat
mayday

Namátkou Portugalsko, Řecko, Rusko a další, taky nic moc. Ale aspoň ten první nebo první dva se k té dvacítce blíží zase, to je fakt.

Reagovat
doshcz

kdyby Juliš a Hložek nemarodili, tak aspoň jeden z nich by se pravděpodobně tak k těm 18 dostal

Reagovat
Pablos

Taky si myslím... Ale je to kdyby, neberu to jednotlivě, ale jako celkový fakt, kdybych to bral jednotlivě tak co tam ty hráči mají, tak je to dobrej počin. Určitě překvapením sezóny je Kuchta, Sima a dovolí bych si říct i Azevedo s 10 góly a ještě i ten Schranz, ale tomu jsem já i věřil v Budějovicích mě přesvědčil, že umí být gólovej. A Julisovi jsem taky věřil. Jo a ještě mě vlastně překvapil docela Kliment.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
doshcz

Reagovat
PH8

A přitom mi nepřijde že by padalo nějak málo gólů. Naopak oceňuji, že umí dát góly hráči na všech pozicích, je to většinou koukatelnejsi než dejte to na krmencika a on to usopli.

Reagovat
kilobyte

Hložek dá v posledním kole Brnu bůra a dostane se na 17-18 gólů.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
eleven11

Reagovat
ratusek

ještě na něj měl plivnout a pochcat ho

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/UKQJQ

Fans Interu se tez nevzdali svobody

Reagovat
JackDaniels.

OT: pozerate niekto cesku u18? Ako hra Bedard?

Reagovat
cubinho

Nasi golmani si rekli, ze kdyz vylepsili ststistiky Michkovovi, tak vylepsi i mu.

Reagovat
Puskas

Asi aby nebyli nařčeni z toho, že jsou proruští.

Reagovat
stas87

Opticky vyrovnane, Kanada na zaciatku ich nechala hrat chvilu v pasme ale od prveho golu kazdy utok kanadanov hrozi golom. V utocnom pasme si chvilami robi co chcu, tam cesi nestihaju vobec. A Kanada aj vo chvilach ked uz si clovek mysli ze strati puk, tak dokazu v bezvychodnej situacii este puk posunut na spoluhraca a nestrati ho, to cechov musi velmi deptat.

Bedard sikovne tecoval nepovedenu strelu, potom mal dve pekne acka. Ked je na lade, tak je jeden z najsikovnejsich s pukom. Mickov sa mi teda pacil viac ale je o pol roka starsi a dost mu pomohlo hranie v MHL. Tam mal 55 zapasov aj s play-off, zatial co Bedard ma len 15 zapasov zatial. Tesim sa na tu rivalitu medzi nimi casom v NHL.

Reagovat
stas87

34-33 na strely, ale na goly 10-3...to ten zapas vystihuje uplne presne. Bedard 3+2, Wright skvela strela u posledneho golu. Petr bude zit z toho striebra z roku 2014 zrejme dalsich desat rokov. Ale tak hlavne ze dava rozhovory o tom, ako chalanov pripravi..

Reagovat
JackDaniels.

on a Wright su buducnost Kanady, ak pojde vsetko ako ma...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
veikko

Je to tak, ale trochu se Petra zastat musím. Strašně jde vidět, jak jsou naši zvyklí na dětský hokej, zatímco Kanada se začíná i v této věkové kategorii blížit "Áčku". Takže první minuta aktivního přístupu, Kanada je trošku zaskočená a pak šup, po minutě a půl z první střely na bránu gól po naprosto nesmyslném bránění. To bránění lze z určité části přičíst tomu, že dva klíčoví obránci chyběli, přece jen takový David Špaček vypadal, že by měl změnit sport. I kdyby Petr ten tým připravil sebelíp, tak záleželo jen a jen na Kanadě, jestli dostaneme šanci. Naši v tom rychlém rozhodování začnou hned panikařit, zatímco Kanada je na to zvyklá. Za tohle Petr nemohl, to je jen a jen výsledek dlouhodobého nesmyslného kopírování cizí výchovy mládeže. V praxi to dopadlo tak, že jdeme českou cestou podle mapy Skandinávie a logicky jsme se za první zatáčkou ztratili.

Reagovat
stas87

O tomto mozeme popisat desiatky hodin, vyznam to ale mat nebude pretoze vela veci co funguje konkurencii, tak v Cesku ci na Slovensku fungovat jednoducho nebude. Ci uz z dovodu peniazi alebo tupej obmedzenosti ludi, co maju moc nieco zmenit ale znamenalo by to pre nich opustit vlastnu pohodlnost. A to sa samozrejme nikomu nechce...

Dokazem pochopit, ze vy aj my mame slabsie rocniky, ze trebars na tu skutocnu medzinarodnu uroven z tych 20 chalanov budu mat jeden ci dvaja. Ale co fakt nechapem, to je uroven vzdelania trenerov. V tomto Svedsko a Finsko neuveritelne utieklo a v kombinacii s tym, ze tam nikto nikoho nemusi prehovarat, aby namiesto desat opakovani jedneho cvicenia ich naozaj urobil desat. A to este podotykam, ze svedi ani fini dovoli konkurentom staze alebo seminare a neuzatvaraju sa pred svetom. A ked presne toto chcel kedysi Bukac, ist do Finska a ukazat im metodiku treningu, tak mu to zakazali, ze predsa nebude Finsko ako konkurenta ucit poznatky odtial. V tom case Finsko vobec nebolo konkurentom, to sa len rozbiehali a dostavali nalozeno pravidelne. Takze vidis ten odlisny pristup..a to je len jeden z mnoha problemov. Vies si predstavit, keby mali rovnaky pristup fini aj svedi? Co by potom cesi alebo slovaci robili?

Reagovat
veikko

O tom jak by to vypadalo, se můžeme bavit jen v teoretické rovině. Možná kdybychom jen slepě nekopírovali v našich podmínkách nefunkční systém, byli bychom na tom o dost lépe. Paradoxně s Finy hrajeme vždycky vyrovnaně, tam není problém. Problém nastává při konfrontaci se zámořskými týmy a v případě Kanady už se to projevuje i v seniorské kategorii. Proti Rusům to byl mimořádný kolaps, to se stalo i Švédům.

Reagovat
bobis21

Tak hlavně u nás nejely žádné jiné soutěže než extraliga a 1. liga ne? Kolik těch kluků vůbec nehrálo soutěžní zápasy poslední rok?

Reagovat
JackDaniels.

treba aj povedat, ze za tych 15z vo WHL ma polovicu Michkovich bodov za 55z.

Reagovat
veikko

V MHL se hraje úplně jiný hokej, moc to porovnat nejde. Mičkov je technicky úplně jinde než Bedard, který těch 5 bodů proti nám posbíral poměrně nenápadně. Mičkovovy góly na MS jsou prostě naprostá bomba, to se jinak nedá popsat. Německo bylo letos až nedůstojně slabé, my jsme se taky nijak nepředvedli, ale jakým způsobem Mičkov točil obrany soupeře, to se jen tak nevidí. A i proti Bělorusku byl ten gól parádní, a to Bělorusové letos hráli parádně. Je fér ale říct, že těch asi 7 měsíců, o které je Bedard mladší, v tomto věku udělají ještě docela dost. Navíc Bedard má podle mě větší potenciál, protože je zvyklejší na fyzičtější kanadský styl. V NHL by si Mičkov těžko dovolil to, co tady na MS mezi dětmi. V NHL je to hlavně o superrychlém fyzickém hokeji s přesnými střelami a na to se Bedard adaptuje lépe než Mičkov, který je vychováván ve zcela jiném prostředí.

Reagovat
JackDaniels.

Michkova som este popravdr ani nevidel hrat, takze tvoj nazor beriem a som velmi zvedavy na jeho hru, pozriem nejake videa, ak je taky ako hovoris uz sa tesim. S zou adaptaciou... Kto vie no, mozno to Michkov zvladne lavou zadnou...bodaj by :)

Reagovat
skorpikk

No já si ho pamatuju v Dukle a byl trochu nadprůměr, ale kdo by to řekl, že bude hráčem měsíce a potáhne jablonec

Reagovat
Pablos

Já ho z dob Dukly měl za křídlo... Ale možná si to blbě pamatuji a hrál s Johnym na hrotu.

Reagovat
skorpikk

Taky bych řekl. Rozhodně si nepamatuju, že by Dukla někdy hrála na dva útočníky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele