Nedvěd: Slavia dostala vysněnou skupinu LM, nemá co ztratit

30.08.2019, 16:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (49)

Přidat komentář
Kincl

Jaký na to má názor Koller?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vyšperkovaný

Reagovat
wyqinac

On se ucastnil losovani?

Reagovat
Kincl

Na otázku odpověďět otázkou

Reagovat
wyqinac

A co s tim ma spolecneho Koller?

Na clanek odpovedet naprosto debilni otazkou

Reagovat
Csaplárova past

Možná jen nechápeš ironii. Začali se k tomu všichni vyjadřovat, a to i z řad fotbalistů, a tak je nyní řada na Kollerovi ...

Reagovat
wyqinac

Vyjadrili se k tomu Nedved a Cech, protoze oba byli pritomny losu, navic jsou oba v manazerskych pozicich v tymech, ktery tu LM hrajou. Porad nevidim zadny spojeni s Kollerem. Mozna jenom nechapu stupidni vtipy.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Bucky

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krupa1919

Reagovat
Glonden2

Leda snad proto, že hrál za Borussii...

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Liquid

Koller se vyjádřil loni v Tiki-Taka, a vesměs odpověděl stejně, Slavie, že je o parník vpředu, teď by to už musely být 2 parníky

Reagovat
mistr129

OT: Dá se někde na webu fotbal.cz změnit ročník soutěží??

Reagovat
Euphael

Jen v zalozce historie -> prehled sezon, ale zalezi co potrebujes

Reagovat
mistr129

A ta záložka historie je kde? Chci najít asi 4 roky starou sezónu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to pripada spis jako darek na rozloucenou. V dalsich letech uz takovou kvalitu neuvidime. Budeme radi, kdyz se do hlavni souteze EL dostanou dva tymy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud slávie zatratí na zahraniční trh tak ano. Slávie má to nejlepší z možných českých hráčů u sebe zbytek kvalitní cizinci. Bohužel kvalitních českých fotbalistu není mnoho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Csaplárova past

To je pravda, vysněná skupina. Na druhou stranu je to nejobtížnější skupina pro třetí místo - a to je to, co by si Slavia jistě moc přála.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím daleko víc by si přála být první nebo druhá než třetí

Reagovat
TomKM

obtížné to určitě bude ale věřím (nebo spíš doufám) tomu že Inter to podcení a ostatní pomožou k tomu třetímu fleku

Reagovat
Csaplárova past

Že to Inter podcení? Já teda Inter tipuju na druhé místo, ne na třetí ...

Reagovat
Remt

Barca, Dortmund, Inter, Slavia. Případně pokud to Inter posere a slávka někde zahaluzí remízu, tak bez šance být nemusí. Cožpak Inter je v poslední letech nějak silnej?

Reagovat
Riviera Kid

Je tam teď Conte. Inter bych fakt nepodcenoval.

Reagovat
Csaplárova past

Inter nebyl silný, ale od této sezony silný bude. Rozhodně bych s jistotou netvrdil, že bude třetí. SLavia se mi v této skupině jeví tak, že skončí bez bodu. Zápas se SLavií nepodcení nikdo, protože v této skupině se bude počítat každý bod a BVB nebo Inter půjdou na SLavii v plné palbě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos silnej bude. Díval jsem se na jejich první zápas pod Contem a je to úplně něco jiného než hráli několik let zpět.

Reagovat
Remt

Jsem zvědavý na Inter po ním. Je smutné vidět jak se prezentuje v posledních letech, o AC platí v podstatě to samý

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se neděje, utkají se na jaře...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Stannis Baratheon

Balkán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

No nemá co ztratit... může klidně ztratit důstojnost v takové skupině.

Což si určitě nepřeju a doufám, že zase budu jednou hrdej na českej tým jak zahrál kvalitní špíl např. s tou Barcelonou.

Reagovat
LeonardoUžoa

To ke strasne, jak vam porad neco vadi... kdyz cesky klub dostane rusaky, kazachy apod. , prskate na uroven soupere. Ted, kdyz cesky tym dostane 3 top atraktivni kluby, prskate a vymejslite picoviny o vyprascich, vysokych cenach vstupneho a koeficientech. Tak at maji skore 0:30 klidne, co jako, vzdyt ceske kluby stejne povetsinou v poharech ztraceji nez bodujou na plno, aspon je to vec, na kterou si cesi vzpomenou i za 20 let. A za dalsi, cesky souper musi byt pro zahranicni celky naprosty atraktivni jackpot. Vsak vas taky berou jako Jerevany a jim podobne.

Reagovat
Dron

Reagovat
Glonden2

Přesně, 7:0 od Arsenalu si pamatuju, jako by to bylo včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super atraktivní skupina to jako hráč prostě chceš navíc je výhodná i pro hráče potože ty týmy jsou celosvětově hodně sledované a každý zápas přitáhne hodně pozornosti.Rád bych vyjádřil názor na diskuzi tady líbý se mi ta diskuze o třetím místě ale abych byl upřímný v téhle skupině mě zajímá spíš dvojice postupujících protože ta trojka je vážně silná.Začnu Barcelonou ta letos výrazně posílila navíc po předchozích letech bude LM asi prioritou ten kádr vpadá hodně hrozivě at s Neymarem nebo bez něj pokračoval bych Dortmundem tam bude velkou prioritou asi liga kádr mají velice silný a po letech mají doopravdy šanci titul získat ale nemyslím že by LM odstavily to tito velkokluby prostě nedélají navíc letos je ten kádr doopravdy široký na obě soutěže no a skončím u Interu a děsím se komentářu že by Inter snad měl Slavii podcenit a to z několika faktoru za prvé je trenuje Conte a tenhle ras nepřipustí podcenění kohokoliv což se ukázalo již v prvním kole Serie A za druhé v tomhle možná trochu lonská jízda Slavie trochu uškodila jelikož na sebe výrazně upozornila svým pojetím hry i vyřazením silné Sevilly i výborným dvojzápasem s Chelsea navíc i Inter měl dobrý přestupák a Conte jasně ukázal že nikomu žádný frajeřinky trpět nebude.Já jsem v tomhle realista ne že bch snad Slavii nepřál je to náš jediný zástupce v soutěži a její výhodou je že nemá co ztratit v tomhle bych rád citoval Petra Radu který loni vzkazoval novinářum my si EL nejdem užít je to naše práce my tam musíme nechat sto procent a to platí i v tomto případě když jako fanda uvidím že tam kluci nechali sto procent tak jako fanda odpustím všechno a věřím že když tam kluci nechají ještě trochu víc tak by mohly nějaké ty bodíky urvat ale jako realista to prostě vidím na čtvrtý flek.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Ty teď máš doma taky vysněnou lolitku, viď???

Reagovat
smazaný uživatel

Jn dobytek

Reagovat
Benfica

Iba tak česť

Reagovat
kopajda

zase chyba v nadpise od ČTK

Nedvěd: Slavia dostala vysněnou skupinu, LM nemá co ztratit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele