NEDVĚD MOHL HRÁT ZA TOTTENHAM

10.01.2007, 13:57
Aktuality
Pavel Nedvěd je spokojený v Juventusu a chce zde strávit zbytek své kariéry, nechybělo však moc a vše mohlo být jinak. O služby českého záložníka měl v létě eminentní zájem Tottenham...

Juventus byl během letní přestávky přeřazen do Serie B a Nedvědův možný odchod se tak nabízel. "V létě jsem mohl jít do Londýna, chtěl mě Tottenham, ale nebyl jediný, kdo se o mě zajímal," přiznal 34letý středopolař. Tottenham tou dobou hledal někoho, kdo by vyplnil mezeru na levém okraji zálohy. Vedle Nedvěda oslovil například i Damiena Duffa, který dal nakonec přednost Newcastlu.

Bývalý český reprezentant nakonec volání prvoligových klubů narozdíl od několika svých někdejších spoluhráčů odolal a rozhodl se pomoci Juve k návratu do Serie A. "Necítil jsem potřebu odejít. Moje rodina a já jsme zde spokojeni a budeme v Turíně žít i poté, co ukončím svou kariéru," prozradil Nedvěd své plány do budoucnosti.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele