Nedvěd doporučil Juventusu Fenina

17.11.2007, 14:49
Aktuality
Juventus Turín se přiřadil do dlouhé fronty zájemců o teplického útočníka Martina Fenina. Turínský klub dal podle dešního Tuttosportu na doporučení své hvězdy a Feninova krajana Pavla Nedvěda.

Fenin se zviditelnil díky nedávnému mistrovství světa dvacetiletých v Kanadě, kde vsítil tři branky včetně finálového proti Argentině. Už si také dvakrát zahrál za seniorskou reprezentaci České republiky. Nedvěd podle Tuttosport vedení Juventusu řekl, že Fenin patří mezi nejslibnější hráče v Evropě a při jeho koupi by neměl klub váhat.

Není to poprvé, kdy Nedvěd doporučil koupi českého hráče. Už dříve se někdejší nejlepší fotbalista světa v Juventusu přimlouval za angažmá Tomáše Rosického nebo Jaroslava Plašila. Ani jeden z nich však v týmu Staré dámy nakonec neskončil.

Vedení teplického mužstva si svého klenotu cení na čtyři miliony liber a je ochotno s případnými zájemci zahájit jednání již v lednu. O talentovaného reprezentanta se uchází i špičkové kluby z Anglie, Německa nebo Španělska. Fenin byl blízko odchodu už v létě, ale Brémy, Lazio ani Espanyol přestup do konce nedotáhly.

Autor: Radim Šantrůček, David Kubáň / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jestli Juventus koupí Fenina tak to synek bude mít téžké se prosadit v tak nabité konkurenci,ale jsem zvědavý jak to všecho dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu první doporučoval, jít do nejakého nadprůměrnějšího klubu, třeba v Anglii.. Hlavně ať hraje a za pár sezon, když se vypracuje (třeba jak Rosa v borusii), by se mohl taky prosadit v nejlepších týmech v Evropě..

Reagovat
smazaný uživatel

jasně,ať se nezakope v TOP teamu.A hlavně ne do Premier,ani do průměrného klubu.Německo by mu možná padlo...

Reagovat
smazaný uživatel

j jasně myslíš, že průměrný anglický tým je horší jak německý? to jsou zas ty vaše spekulace o neuvěřitelné kvalitě PL

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím,že jo.Měl by daleko větší šanci se prosadit třeba v Norimberku či Hamburku než Blackburnu nebo Evertonu.Podle mýho...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, každý máme jiný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Jestlipak bude hrat na jare jeste v Teplicich nebo se bude stehovat uz v zime??Teplice by si ho meli podrzet aby meli vetsi sanci se dostat do poharu a treba i po sezone na nem vic vydelat.

Reagovat
smazaný uživatel

muze taky skoncit jako milan baros ktery sel ve 20 letech do liverpoolu a jeho hvezda zapadala a zapadala az skocil v lyonu kde vysedava na lavickach a fandi na tribune!!! .A pokud fenin bude dost chytry pujde prvni do prumerneho evropskeho klubu kde bude mit moznost pravidelne hrat az pote do nejakeho velkoklubu a to by si mel uvedomit jak on tak jeho agent!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

já mám pocit že Juventus chce každého kdo má formu kdyby měly prachy tak koupí snad 50fotbalistů to je furt Aguero......a další

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele