Nechám za sebe mluvit výkony na hřišti, vzkazuje Sinclair

02.02.2015, 17:48
Aktuality
Scott Sinclair za Manchester City prakticky nenastupoval, oživit uvadající kariéru se tak anglický ofenzivní hráč pokusí v Aston Ville. U "Villans" by měl Sinclair působit formou půlročního hostování, přičemž chce všem dokázat, že fotbal rozhodně hrát nezapomněl...

Bývalý mládežnický reprezentant Anglie na sebe výrazněji upozornil ve Wiganu, kde působil na hostování z mateřské Chelsea. U Blues však pro Sinclaira pšenka nekvetla, proto se rozhodl pro přestup do ambiciózního Swansea, se kterým následně postoupil do PL.

Také na poli anglické nejvyšší soutěže pokračoval Sinclair ve skvělých výkonech, načež se o služby nadějného hráče začaly zajímat movitější kluby a nakonec se Sinclair stěhoval do Manchesteru City. Zde však vyjma prvního půlroku po příchodu prakticky nenastupoval.

Sám Sinclair je tak nyní rád, že znovu odchází na hostování a podobně jako ve WBA, kde nastupoval během minulé sezóny, chce dokázat, že fotbal hrát nezapomněl. "Stále mám fotbal na prvním místě a chci to všem dokázat na hřišti," vyhlásil Sinclair, který se poslední dobou až příliš často objevuje v novinách v souvislosti s novou přítelkyní Helen Flanagan.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jn

Reagovat
cristiano.K.

když přicházel na hřiště, tak vypadal jako kdyby mu city nedali nažrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Villa tusim berie všetko čo ma ruky a jednu nohu aspon

Reagovat
smazaný uživatel

ved Sinclair je dobrá posila ...

Reagovat
smazaný uživatel

Gil zatím super a i Sinclair může být dobrou posilou když se vrátí do staré formy.

Reagovat
j_mrazik

Když dá gól do konce sezony, tak to bude úspěch. Hrozně marnej mančaft.

Reagovat
Pipo123

nič moc teda

Reagovat
smazaný uživatel

uměl bych si ho představit jako náhradu za Lennona

Reagovat
matZz

ta ofenziva je bída, ale není se co divit, když tam za Bentekeho nikdo není

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele