Nebyl jsem sám sebou, říká po střeleckém probuzení Belotti

21.08.2023, 12:47
Aktuality
Andrea Belotti (© AFP)

Římské AS zahájilo sezonu ztrátou a doma jenom remizovalo se Salernitanou (2:2), jeden z jeho hráčů přesto mohl mít dobrou náladu. Fanouškům se v pozitivním slova smyslu konečně připomněl Andrea Belotti.

Útočník přišel loni z Turína s vizitkou ostříleného kanonýra, o to větší zklamání ovem jeho výkony představovaly. V Serii A během ročníku 2022/2023 zasáhl do 31 zápasů a gól nedal ani jeden, všechny čtyři trefy zaznamenal v rámci pohárových soutěži.

Novou sezonu začal v mnohem lepším světle a v neděli se prosadil hned dvakrát. V sedmnácté minutě otevřel skóre, sedm minut před koncem pak zajistil dělbu bodů.

"Nebyl jsem sám sebou, chybělo mi to. Loňská sezona byla složitá a rozhodně jsem nebyl stoprocentně fit. Letošní rok je jiný a sám cítím, že mohu týmu pomoci. Chci dát co nejvíce branek, které jsou potřebné k zisku bodů, dnes se nám povedlo získat jen jeden," prohlásil.

Za deset dní ve většině Evropy končí přestupní termín a Giallorossi na trhu rozhodně neřekli poslední slovo. Důvodem je právě situace s útočníky, dlouhodobě mimo hru je Tammy Abraham a hodně se spekuluje o jednáních s Atalantou ohledně Duvána Zapaty.

"Trenér a klub mají své představy a já ze sebe musím vydat maximum pokaždé, když dostanu šanci. Remíza před vlastními fanoušky není nikdy dobrým výsledkem. Inkasovali jsme dvě branky, zároveň zahodili spoustu šancí. Musíme vyhrávat, zvláště doma," uvědomuje si.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
Largo

Včera jasně nejlepší na hřišti. Škody tý odvolaný branky od VARu.

Daje Gallo.

Reagovat
Truffaldino

Jestli mu vydrží motivace a píle, tak nás ještě může mile překvapit. Ještě bych si od něho představoval lepší stabilitu v osobních soubojích, kolikrát se položí na zem úplně zbytečně a rozhodčí mu fauly moc nepískají, v řadě situacích by nám víc pomohl uhráním autu nebo rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

On toho ale hodně ustojí, občas si lehne, no. U něj mi to nevadí.

Sere mě Zale, Pelle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd absurdní. Šev kopačky.

Reagovat
Largo

Reagovat
$dolar$

Ja videl druhej polocas a jsem teda hodne zklamanej, cekal jsem od Rima uplne jinej pristup.

Reagovat
milan78

by se u něj měl poradit lewa...

Reagovat
snuff24

tpč to jsem ani nevěděl že to byla taková bída to byl fakt tak špatnej i herně nebo smůla ?

Reagovat
Raffaello

Mám z něj radost. Snad se vrátí do bývalé formy a bude to tam sypat. Těším se, jak jim to bude s Dybalou dlouhodobě šlapat. Jen aby ale byla i podpora od zbytku týmu. Matič je velká ztráta, Paredesovi po jeho "výkonech" v Juve nevěřím. A Sanchez je jen taková výplň sestavy, aby se neřeklo. Azmoun už je v Římě, ale kdo ví, jak to s ním bude, jestli bude zdravý. Pořád je ve hře Lukaku, který se snažím sám sebe procpat kamkoliv v Itálii.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele