Nebudu čekat věčně, varuje Bent

24.03.2008, 17:53
Aktuality
Darren Bent, útočník Tottenhamu Hotspur, prohlásil, že není ochoten čekat na svou šanci v prvním týmu věčně. Na druhou stranu však dal najevo, že je v týmu Kohoutů spokojený a přestup zatím není na pořadu ne.

Bent se stal hrdinou Tottenhamu v posledním ligovém kole, když jako střídající hráč po svém vstupu na trávník jednu branku sám vsítil a druhou nachystal, čímž zařídil londýnskému celku důležité tři body.

Spekulace o příchodu nového útočníka na White Hart Lane nicméně neustávají, což nenechává Benta chladného, vždyť už teď o místo soupeří s Dimitarem Berbatovem a Robbie Keanem.

Jermaine (Defoe) něco podobného prožíval dlouhou dobu, delší než bych si představoval já. Pokud věci půjdou stejným směrem, budu muset nad svou budoucností popřemýšlet," řekl Bent deníku The Sun.

Vždy, když je povoláván národní tým a já v něm nejsem, je to frustrující, ale věřím, že má příležitost ještě přijde," říká útočník, který do Tottenhamu přišel z Charltonu za 16,5 milionu liber.

”Hlavní je to, že jsem v Tottenhamu šťastný, užívám si fotbalu ať je to 25 minut nebo 90, hlavně když se dostanu na hřiště, ujišťuje.

Sám dobře ví, že nářky mu do základní jedenáctky stejně nepomůžou: "Nemůžu začít trucovat, to ničemu nepomůže. Musím zůstat připravený a snad se něco změní."

Prostě je třeba brát věci tak, jak se mají. Možná v létě přijde další útočník a moje situace bude ještě horší, což si nepřeji. Takže zkrátka musím počkat na to, co se stane."

Autor: Petr Kilian / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

chudak,ma pravdu no,doufam ze bud bude hrat v zakladu nebo nekam prestoupi,ale spis to vidim na druhou variantu pac proti keanovi a berbatovovi moc sanci nema, obzvlast kdyz se jim dari

Reagovat
Talker

Pokud se Keane nebo Berbatov nezraní(nebo Berba neodejde) tak Bent moc šancí nedostane... Měl by následovat Defoa a odejít...

Reagovat
smazaný uživatel

konecne si v necem rozumime

Reagovat
smazaný uživatel

Cituji:čímž zařídil londýnskému celku důležité tři body.To byly tak důležité body Tahle věta je jak o derby nebo Fulhamu resp.Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Mno ja bejt nim, tak v Tottenhamu zustanu. Je jasny, ze do zakladu se asi neprobojuje, protoze Berbatov a Keane jsou velmi dobří hráči. Ale i přes to bych zůstal a na svou šanci čekal. Určitě příde nějaké zranění a Bent se určitě dostane na hřiště.....

Reagovat
Talker

Když je jasný,že se do základu neprobojuje tak proč by měl zůstávat? Dělat náhradníka ho nebaví a ve většině týmů by neseděl na lávce.Pokud navíc chtějí spurs koupit dalšího útočníka a on bude až čtvrtou volbou,moc šancí dostávat asi nebude ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda,ale koho by to bavilo sedět.navíc takovej dobrej hráč se uplatní klidně všude a myslím že ty platový podmínky co má u spurs mu většina týmu muže dát taky

Reagovat
smazaný uživatel

divnej nazor,nevim proc by cekal, maximalne by dopadl jako saviola... porad cekal cekal cekal az to procekal a nyni se divi ze uz nic moc nehraje... mel by odejit,je v dobrych letech a byt to nekde jinde byl by z nej sniper

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, vždycky někdo musí sedět. tým nemůže mít na soupisce jednoho nebo dva útočníky..

Reagovat
Talker

bohudík mohou hráči přestupovat Když cítí,že šanci nedostane,může odejít...

Reagovat
smazaný uživatel

autor by měl vědět že goal.com je jen sportovní šunt, takže proč tady tahat ty jeho bulvární bláboly? Nebo chceš udělat z eurofotbalu také jen sportovní šunt?

Bent šel ke Spurs s vědomím, že bude 3-4 do party, byl koupený jako alternace za Dimitara a on tuto roli přijal.....netřeba proto z toho dělat to co to není - tzn. problém.....tedy v případě, že eurofotbal chce být seriózním portálem ....

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě by mu měl Ramos dávat víc příležitostí, měnit složení útoku...Berbatov si je až moc jistý svým místem v základu a někdy to vypadá jako by se mu nechtělo. Oproti tomu Bent je bojovník,který vletí do každého balonu,takže si šanci stoprocentně zaslouží (nemluvě o tom kolik za něj Spurs vysypali...)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele