Nebude to trvat dlouho, říká Martínez o nové smlouvě

08.12.2023, 15:46
Aktuality
Lautaro Martínez (© AFP)

Pouhou formalitou by mělo být oficiálně potvrzené pokračování Lautara Martíneze v Interu Milán. Argentinský útočník má smlouvu do června 2026 a jen otázkou času je podpis nového kontraktu.

26letý mistr světa by na severu Itálie měl pokračovat do června 2028, ročně si pak nově bude vydělávat sedm milionů eur.

"Nebude to trvat dlouho. Doufám, že už zítra!" odpověděl na dotaz, kdy dojde k podpisu nové smlouvy.

"Jsem klidný, v Interu se cítím dobře a doopravdy chci prodloužit. Z mého pohledu je vše připraveno a zbývá doladit několik posledních detailů. Lidé mě milují, já miluji je a spokojená je i moje rodina. Všichni se staráme o svou práci a neočekávám nějaké problémy," dodal.

Martínez kroutí u Nerazzurri už šestou sezonu a letos má na svém kontě patnáct soutěžních branek. I díky němu má Inter jistý postup do osmifinále Ligy mistrů a vede tabulku Serie A.

"Upřímně jsem povedený start čekal, i když jsem si nemyslel, že to bude takhle rychlé. Během léta z klubu odešlo dvanáct hráčů, na jejich místa dorazili jiní výjimeční fotbalisté. Od prvního dne pracujeme velmi dobře, ovšem nemyslel jsem si, že se sehrajeme takhle rychle," nechal se dále slyšet Martínez.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Bayern +

U neho mám vždy dojem, že Inter dávno prerástol a už mal byť niekde v Reale namiesto Benzemu alebo v novej ére PSG namiesto Messiho a Neymara.

Reagovat
spider_8

Zas pokud zustane, tak muze byt slusna legenda Interu.

Reagovat
Tomanatura

Praveze vubec, je to idealni hrac pro Inter a ten je zas idealnim klubem pro nej. Cele to prostredi tam je momentalne strasne pozitivni, jsem si naprosto jisty, ze kdokoliv by z toho tymu odesel, tak by jinde nehral tak dobre. To jde videt treba u reprezentaci.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
snuff24

jak můžeš přerůst Inter ty chytráku

Reagovat
snuff24

PSG je fakt polepšeni banda nesehraných celebritek ve vidlácký lize...kdyby měl takový prachy co ma PSG Inter tak vyhravame každý rok LM

Reagovat
Csaplárova past

Inter mu svědčí, ale na MS byl úplně zoufalý. Každopádně pro Inter jak hraje současnou sezónu ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele