Callejón přestoupí z Realu do Neapole

09.07.2013, 19:00
Aktuality
Neapol brzy získá po Driesi Mertensovi druhou velkou letní posilu, k přestupu Joseho Callejóna z Realu Madrid zbývá pouze nezbytná zdravotní prohlídka. Kolik Neapol za šestadvacetiletého útočníka zaplatí, není jasné, podle italských médií se bude odstupné pohybovat kolem deseti milionů eur.

Callejóna si vyžádal nový trenér SSC Rafael Benítez. Vedení mu jeho přání plní a po týdnech jednání dohodlo hráčův přestup s Realem Madrid.

"Odpoledne přistál José Callejón v Neapoli. Zítra ráno podstoupí zdravotní prohlídku," stojí v prohlášení neapolského klubu. Druhý tým Serie A zatím přivedl za necelých deset milionů eur Driese Mertense z Eindhovenu.

José Callejón opouští Real Madrid po dvou sezonách, ve kterých byl platným náhradníkem. V uplynulé sezoně zasáhl do třiceti ligových zápasů a vstřelil tři góly. V lize mistrů si zahrál čtyřikrát, skóroval dvakrát.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (434)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele