Neapol využila opce a vykoupila Mereta i Karnezise

26.02.2019, 14:25
Aktuality
Alex Meret i Orestis Karnezis se stali natrvalo hráči Neapole. Zmíněné duo gólmanů dorazilo před sezónou pod Vesuv z Udinese, které za oba vyinkasovalo necelých 25 milionů eur...

Jednadvacetiletý rodák z Udine je odchovancem místního klubu, za který si odbyl premiéru během sezóny 2015/16, ovšem další dvě sezóny strávil na hostování ve SPALu.

S tím dokázal Meret postoupit do Serie A, ale vinou zdravotních problémů odehrál jenom 13 ligových duelů. Další start přidal až v prosinci, kdy už působil v Neapoli, kam nejprve italský reprezentant odešel z Udinese na hostování, které se 1. února změnilo na přestup.

Stejně je tomu i u Orestise Karnezise, jenž by měl mladšímu spoluhráči dělat náhradníka. Již 33letý gólman dlouhé roky působil v Panathinaikosu, odkud na Apeninský poloostrov zamířil před pěti a půl lety, ale během té doby stihl i dvě hostování - nejprve v Granadě a loni pro změnu ve Watfordu.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
YNWA__MSN

Takze Ospina back to AFC?

Reagovat
Neyjrayx

Co jsem to tak pochopil z dřívějších článků měly kluby dohodu pokud se aktivuje opce na mereta musí být aktivována i na karnezise, Carlo ještě někde avizoval že by byl rád aby ospina zůstal, podle mě tedy půjde Řek v létě dopryc, hostovat a nebo bude až 3

Reagovat
El Matador

Sou hrozný

Reagovat
celestial-

Nápad dobrý, ale prevedenie nie. Ešteže je to len jeden zápas

Reagovat
Marv

Reagovat
ED91

Reagovat
Remt

Mě přijdou v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne se jedna o 20 let spoluprace s nike pokud se nepletu a vyuziji toho na zapas s AC

Reagovat
KillSwitch

N'Zonzi objektem zájmu Arsenalu

jebe?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Koho jiného, Emery, historie Francouzů v klubu.

Nebudu plakat, když v létě půjde.

Reagovat
KillSwitch

Ja by som ho pustil aj zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Minusvalenza není možnost

Reagovat
smazaný uživatel

18.2. Článok: Ospina v příští sezoně zůstane v Neapoli, reaguje na spekulace Ancelotti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele