Neapol se odvolala proti kontumaci zápasu s Juventusem

15.10.2020, 10:53
Aktuality
Stadio San Paolo (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
Dufan

Tak a teď co je víc? Rozhodnutí hygieny kvůli epidemii a šíření? Nebo smlouva podepsaná všemi, která právě epidemii a šíření řešila a nastavila pravidla?

Reagovat
smazaný uživatel

Zásadní by měl být sled událostí. A zrušení letu a rozhodnutí klubu o tom, že do Turína neodcestují, přišlo dříve (už den před zápasem), než hygiena odpoledne v den zápasu vydala zákaz vycestovat. S ohledem na Salernitanu a její vycestování do Verony je dodatečné rozhodnutí hygieny možné považovat za účelové.

Reagovat
10

Reagovat
Dufan

ano máš pravdu. chtěl jsem jen trošku zjednodušit zadání. z téhle situace to vypadá pro Neapol blbě, ikdyž chápu i jejich strach, rozhodnutí atd. Ale pokud už udělali patřičné kroky před prohlášení hygieny, které byly proti pravidlům, se kterými souhlasili, tak je bohužel pro ně potrrestání na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

Zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni vidí, že Neapol udělala chybu, ale pro nás jako fanoušky fotbalu by bylo nejlepší, kdyby se zápas přeložil a odehrál. Byl by to pěkný zápas.

Kontumovat to proti Veroně, tak to vůbec neřešíme, ale dát takhle zbytečně (vlastní hloupostí) 3 body Juventusu.. To je prostě k

Reagovat
LesyJePan

Je jedno proti komu to je. Ked niekto poruší pravidlo ma za to dostať trest či už ide o Juve alebo Hellas. Ja by som bol radsej keby sa hralo. Ale to potom by mohol takto porušovať pravidlo kazdy a odvolaval by sa na to ze Neapolu bolo odpustene.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši to je odpad

Reagovat
Pony Slaystation

Neapol

Reagovat
Krysar7

Kde je logika? Napolitáni chtěli odletět, letadlo bylo nažhavené, ale fax od hygieny jasně nařídil karanténu s tím, že konstatoval, že nejsou podmínky pro odlet vzhledem k charakteru šíření epidemie. Proč by měl neapolský klub být penalizován za to, že respektoval státní autoritu a dal jí přednost před interními pravidli? To by mohl říct každej spolek, že učinil všechna opatření, že ho hygienici nezajímaj. Od Federcalcio mě to přijde egoistické a krátkozraké. Kdo nevěří, ať se podívá třeba sem: https://www.repubblica.it/sport/calcio/serie-a/napoli/2020/10/03/news/juventus-napoli_non_si_giochera_la_asl_vieta_la_partenza_degli_azzurri-269372124/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele