Neapol pracuje na příchodu Patrícia, ten už dostal nabídku kontraktu

08.05.2018, 11:35
Aktuality
Novou jedničku mezi tyče pravděpodobně bude muset hledat lisabonský Sporting. Na odchodu z hlavního města Portugalska je dost možná třicetiletý Rui Patrício, o toho se vážně zajímá Neapol a sám mistr Evropy z předloňského roku se stěhování na Apeninský poloostrov nebrání...

V Neapoli po sezoně bude končit Pepe Reina, zkušený španělský gólman neprodlouží končící smlouvu a pravděpodobně se upíše milánskému AC.

Patrício je odchovancem Sportingu, do prvního týmu nakoukl v ligovém ročníku 2006/2007 a od následující sezony patří do základní sestavy. Smlouva mu běží do června 2022 a je v ní zakotvena výstupní klauzule nastavená na patnáct milionů eur.

Právě suma za případný přestup se aktuálně jeví jako největší problém při jednáních o přestupu, jelikož Neapol by tuto částku ráda snížila. Sám Patrício má o angažmá v Itálii velký zájem a s transferem souhlasí, na stole také už leží nabídka smlouvy s ročním platem čtyři miliony eur, na Pyrenejském poloostrově pobírá polovinu.

Pokud se Neapoli nepovede dotáhnout příchod Patrícia, má připravena náhradní plán a hodlá lovit v Německu - druhou variantu představuje Bernd Leno z Leverkusenu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (111)

Přidat komentář
kattos

Ale jo, dobrej přestup pro oba

Reagovat
Gimme

4M€???

Reagovat
Uwe háže buly

hrubýho

Reagovat
Gimme

I tak mi to na gólmana přijde docela dost, kolik to může být čistého? 2.5M?

Reagovat
Uwe háže buly

Možná těch 2.5, možná o něco míň. Třeba Szczesny má 3.5 čistýho, Reina doteď 2 mega, Handa 2.5.. až takovej extrém to neni ani v Itálii.

Reagovat
Gimme

Já právě myslel že Szczesny má 3.5 v hrubym

Reagovat
Aldeano

Dlouho nedoceněný výborný brankář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný prestup. Problemom bude nahrada Mertensa a spol., ak odidu

Reagovat
Ranoth

balotelli to isti

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz sa treba zamerať na hráčov mimo troch žrdí.

Reagovat
Seydou Doumbia

Konečně?

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně už asi 5 let nechapu, co se vší úctou dělá ve Sportingu, možná je případ něco jako Baines, který byl taky dost dobrý, ake nevěřil si na lepší angažmá.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak v Lisabonu je hvězdou, lídrem, peníze určitě taky nemá špatné, město krásné a to že chytá za Sporting mu ani na reprezentační scéně nedělá problém se prosadit do branky...je plno hráčů, kteří prostě nemají důvod odcházet...ale určitě i já se řadím k lidem, kteří ho chtěli už dávno vidět někde jinde

Reagovat
kattos

Reagovat
r3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
castelL

Vždy som ho chcel vidieť v Liverpoole, ale vekovo ešte má pred sebou X dobrých sezóne, kľudne do 35-37.

Reagovat
F.Torres

co mu tam chybí? Peníze hezký, ikona klubu, počasí super, chytá za repre, hraje o přední umístění v lize, hraje poháry. Očividně je u něj priorita být doma. Možná kdyby po něm sáhnul nějaký přední španělský klub, tak by neváhal, ale očividně někam dál, či na ostrovy se mu nechce, nabídku už určitě musel nějakou dostat.

Reagovat
YNWA__MSN

Reina - LFC pls

Reagovat
lubik

Někde psali, že snad podepíše AC Milanu

Reagovat
Furia Ceca

Jop, vystřídá Storariho na dvojce.

Reagovat
El-Pistolero-68

Anebo Dollarummu na jedničce.

Reagovat
Furia Ceca

To jako fakt budete mít dvojku, co bere 6 mega ročně, jo?

Reagovat
ED91

Zrejme to myslí tak, že Gigi odíde.

Reagovat
Furia Ceca

Kdo by ho asi tak chtěl...? Kór teď, kdy je celej svět posranej z Beckera.

Reagovat
Bandita_Harry

nejake PSG mozno aj RM ak nevyjde DDG Becker je super ale Gigi ma o nejakych 7 rokov menej...riesenie na velmi dlhu dobu

Reagovat
Lech

Reseni na dlhu dobu by to bylo za predpokladu ze nema za zady zmrda Raiolu

Reagovat
fenixLFC

aky becker?

Reagovat
El-Pistolero-68

Alisson.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
KingMaster13

Ale jo na ty možnosti sehnali dobrého hráče, který bude posilou a za celkem levno

Reagovat
olis

este nie je hotovo, ta vykupka je vraj 35 a nie 15. vsetko co je spojene s Railomom a Mendesom tak tam sa treba mat na pozore kazdopadne samotny Rui Patricio by bol podla mna dost solidna volba, za mna ovela lepsia volba ako Leno. Doriesit bude treba aj druheho a tretieho brankara, Rafael aj Sepe asi tiez odidu

Reagovat
Bandita_Harry

co je s juniorkou inak ziadny hraci sa odtial netahaju

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ferguson6

Za tú cenu nechápem prečo už nie je v Arsenale

Reagovat
Bandita_Harry

pride Butland ? stoke ide dole tak on asi odide....

Reagovat
Inzaghi

Milanisti, jak vidíte mercato?

Ještě před týdnem jsem si myslel, že je Suso skoro definitivně pryč, navíc když si mermomocí vydupal tu klauzuli, ale po dnešním interview to vypadá, že plánuje zůstat. Buď zjistil, že pro něj není trh, nebo se na tom mohlo podepsat, že bude mít dítě a nechce řešit stěhování do Anglie, když je v Miláně usazenej. I když jsem k němu byl poslední měsíc kvůli výkonům v klíčové fázi sezony kritický, bude asi lepší, když zůstane. Je pravda, že on a Kessie odehráli letos skoro všechno, navíc dvě křídla lepší než on určitě nepřijdou a posílit je potřeba hlavně levou stranu.

Podle dnešního článku FI nebudou sankce nějak drastický, ale stejně předpokládám, že pro větší nákupy bude někdo obětován. Nabízí se Silva, který už poslední zápasy nedostává ani závěrečné minuty a myslím, že je jednou nohou v Monaku. Bylo by skvělé vyjednat swap s Keitou, nebo okamžitý cash, ať to můžeme bouchnout třeba za Depaye, nebo kohokoliv, kdo se nebojí jít 1 na 1 a má tah na bránu. Určitě bych to v případě Silvy řešil i buy-back klauzulí.

Kalinič snad po téhle sezoně zůstat nemůže, to vedení musí vidět, navíc pokud je o něj fakt zájem v Německu a Číně. Tím pádem se snad uvolní místo pro hrota. Pořád chci Belottiho. I když letos nemá čísla, v Toru s jejich fotbalem je to letos těžký a navíc je Gallo Gattusův útočník - pokrývá velkou plochu hřiště a je přínosem, i když zrovna nedá gól. Tady by se mohl použít na snížení ceny Musacchio. Určitě by taky pomohl Mariův příchod do Tora, což Raiola kategoricky odmítl, ale podle mě je dost velká šance, že Maria větší tým chtít nebude.

Už tohle by nám základ hodně zkvalitnilo, kdyby pod Belottim operovali Depay/Keita - Hakan - Suso. Hakan by se z desítky dostal za sezonu na patnáct gólů a deset asistencí a Biglia s Kessiem by se pak na double pivotu mohli soustředit každý na to, v čem jsou dobří.

Jack jako back-up, plus někdo z free agentů (Ki, Wilshere, Meyer), aby to Rino mohl příští sezonu rotovat a tým se při třech soutěžích neutavil a ono to půjde.

Ať už se stane cokoliv, solidní mercato jde podle mě udělat i bez nutnosti odchodu Gigia. Pokud by se tak stalo, snažili by se, předpokládám, FaM sehnat nějakou pecku do zálohy. Možná Vidal, kterému měl prý volat Leo, aby ho přesvědčil k příchodu do AC, ale to byl spíš okurkový bulvár.

Reagovat
El-Pistolero-68

Mrzí mě, že Silvu odepisujeme po jedné sezoně. Pořád si myslím, že je to velký talent a v Monaku bude explodovat. K němu a Cutronemu by se mi líbil někdo zkušený, kdo dá 15-20 branek a něčemu je přiučí. Ideálně někdo, kdo zná Serii A, takže se nabízí Džeko nebo Mandžukič. Belotti mi přijde jako Cutrone 2.0.

Pokud zůstaneme u 433, určitě by to chtělo ještě někoho do zálohy, protože Jack letos nic moc. Takový Kovačič nebo tebou zmíněný Vidal s Meyerem (z Bundesligy obecně by se dal pořídit nějaký mladý, kvalitní Němec za slušný peníz) by byli super.

Taky pokud odejde Musacchio, bude se muset řešit stoper. Četl jsem něco o Ruganim, ale to je asi fantasmagorie. Jisté není ani setrvání Rodrigueze, který moc nepřesvědčil.

Reagovat
Yanek

Nechám se překvapit, těch spekulací mi zatím nepřijde tolik. Všechny tvoje scénáře vnímám upřímně až příliš optimisticky, Toro bude chtít za Belottiho pořád dardu, swap Keita - Silva mi přijde úplně nereálný, Kalinič pořád hraje...

Přál bych si, aby to vedení zvládlo, ale po letošní sezoně mám obavy, jsme v horší pozici než minulý rok. Calhanoglu i když se zvedl pro mě pořád není hráč s potenciálem dostat se nejvýš, Suso detto, Rodriguez se letos neprezentoval bůhvíjak. Vidím tam hodně problémů, což se dalo čekat, ale je třeba mít na paměti, kolik se utratilo poslední léto. To je hold daň za všechny ty roky ignorování problémů.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jde o to, co myslis tim nejvýš. Pokud se bavíme o absolutní světové špičce, tak takovy potenciál má v sobě v SA opravdu jen minimum hráčů, nápad mě snad jen Dybala,Icardi,Gigio a Alisson.. Pokud bychom se bavili o hráčích na úrovni špičky ligy, tak bych zrovna Hakana neodepisoval. Ten progres co udělal za tuhle sezónu je z mého pohledu až neskutečný.

Reagovat
Yanek

Je pravda, že mě dost překvapil svou mentalitou. Radši bych tam viděl brazilce/itala a možná i dynamičtějšího hráče. Minimálně bych mu přivedl konkurenci.

Reagovat
Yanek

Jo a ohledně Depaye, o kterém se píše, musím souhlasit s Ragazzem. To je velká neznámá, problémový hráč, i když má zajímavé charakteristiky. Těch reálných možností na LW nevidím mnoho.

Reagovat
CubONE

Ja som cital, ze GG rozmyslal nad prechodom na 4312 pocas leta. To by sa dalo vyriesit jednoduchym predajom Susa a spolu s peniazmi za Kalinica kupit este jeden hrot. Prave o Susovi neviem, co si mysliet. Tahal nas velakrat, ale s nim jednoducho nic ine nez 433 hrat nemozeme a tam nam zufalo chyba lave kridlo.

Celkovo podla mna potrebujeme jedneho dynamickeho hraca dopredu. Hakan, Jack, Suso, Cutrone, Silva, Borini. Nikto z nich nie je pomaly, ale nejaki velki sprinteri to nie su.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Suso, ačkoliv souhlasím s tím, že v poslední době nehraje nic extra (faktor únavy se určitě projevil), zůstat prostě musí. Přesně jak říkáš, srovnatelné křídlo bychom sháněli s velkými obtížemi.

Swap Silva-Keita by byl super, nicméně pro Andrého jsem si za ten rok vytvořil slušnou slabost a mrzel by mě jeho odchod, kór s ohledem na minulé mercato a přístup Keity.

Pokud by odešel Andre, tak by příchod Galla dával smysl, otázkou je, kolik by stál a hlavně kde bychom sebrali (i s ohledem na FFP) peníze.

Co se týče posil, tak bych určitě nechtěl Depaye. Hráčům z L1 nevěřím a jemu už tuplem ne. V SA by shořel jako papír, ty obrany (i když už to není co bývalo), jsou mnohem organizovanější a on opravdu není hráč, který by měl něco vymyslet. Moje přání na rw je Sisto ze Celty, ale v souvislosti s ním jsem ani nečetl žádnou spekulaci.

Co se týče rozestavení, tak bych nejraději zůstal u 4-3-3. Otázkou zůstává, jak by to zvládal Hakan na Jackově pozice. Apropo právě Jack je podle mého nejpravděpodbonější "velký odchod". Těch spekulací je už nějak podezřele moc. Pokudby vážně odešel, tak je přechod na 4-2-3-1 dost reálný.

Co se týče příchodů, tak bych si to představoval takhle:

RW- Sisto/Keita/Verdi, CM - Cristante a někoho jako Politano na rozšíření možností ofenzivě

Reagovat
Ragazzo d'oro

*reakce na Inzaghiho

Reagovat
smazaný uživatel

A že by těch možností máte Keita si určitě přeje hrát místo LM El, Verdi a Christante si vyberou AC, když o ně stojí nejmíň 5 lepších klubů, na co momentálně AC může tahat hráče? Na nový začátek skvělého projektu? Ale no tak, žen nový projekt vám přinesl 6 místo a chcete k sobě top hráče. V příštím roce Juve ani Neapol 100% nedoženete, Inter má větší základy než vy a k tomu špičkového trenéra, navíc už je jistý Lautaro a snad i De Vrij. Lazio když udrží kádr, tak může být ještě silnější než letos. By už dávno nejste v pozici, kdy si každý z vás sedne na zadek a chce do AC. V dnešním světě je možný hromada věcí, ale jsem si jistý, že Mayer o kterého stojí defakto všechny kluby v Evropě si vybere AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevybere*

Reagovat
10

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ty jseš vážně ňouma, co nedokáže chápat psaný text. Ale tak pojďme si například rozebrat mnou navrhované hráče:

1) Keita šel do Monaca kvůli prachům, poté co mu nevyšlo Juve. Monaco má v tuhle chvíli 1 bod na 4 Marseille, což mi nepřipadá jako úplná jistota LM.. Jeho sezóna v Monaco navíc taky nebyla taková hitparáda, aby po něm šli velcí hráči

2) Kterých pět lepších klubů stojí o Verdiho? Reálně vím akorát o Napoli. Zároveň bych se tě rád zeptal, zda-li víš, kde Simone vyrůstal a čí je odchovanec?

3) CRISTANTE detto

Kdo z nich je tak nereálný? Jinak své znalosti o SA jsi už dostatečně prokázal v minulých debatách, tak se prosím na tuhle sekci vykašli a piš svoje "moudra" jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo o Verdiho i AS a Inter. Christante o něj se psalo o dost klubech a Mayer je teda plně mimo, ten má ambice, Mayer těm úplně nereálný je. A pořád si zapomněl na to, že ste kousíček od toho aby ste měli zakázané přestupy.

Reagovat
Ragazzo d'oro

*CRISTANTE

*MEYER

A jen tak mimochodem, o Meyerovi nepadlo ani slova, tak si tady prosim nevymýšlej jména..

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj kolega by ho chtěl a dokonce i Vidala.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Že mě nenapadlo, že když reaguješ na mě, tak je to vlastně na kolegu..

Reagovat
mojmira

Však s tímhle pacientem nemá cenu se ani pokoušet začínat nějakou "diskuzi"

Reagovat
Pipo123

Keita ma 7 milionov plat, to mu v SA nikto neda, ani AC

Reagovat
Ragazzo d'oro

7?? Tak to beru zpět, ja počítal tak 4.

Reagovat
Benfica

15m a veľa??

Reagovat
Benfica

na dnešnom trhu taký hráč akoby zadarmo..

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Do realu by byl dobrej! :) škoda ... protože dvojku nemáme ... Navas LM a poháry a Patricio Liga :/

Reagovat
Airus

Kupte si szcesnyho

Reagovat
mato Kreator

To som dobrw precital ze cuadrado ma od buducej sezony hrat praveho obrancu pravidelne!?

Reagovat
smazaný uživatel

A do čerta!

Reagovat
Pettirosso

It's been confirmed! Starting from next season (18/19), Serie A teams will be allowed to register a reserve/second team. The teams will start from Lega Pro (Serie C) & can be promoted to Serie B, but are not allowed to compete in a league in which their first team plays.

YES!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fridgiee

Hurááá

Reagovat
Pipo123

Super, v Španielsku ten model funguje na výbornú, toto hrozne pomôže talianskemu futbalu

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Inter Eterno Amore

tom im trvalo

Reagovat
Inter Eterno Amore

*to

Reagovat
CubONE

Reagovat
Han střelil první

Nikdo ho nedokáže nahradit, prostě nikdo. I kdyby přišel Neuer, tak rei Rui Patricio je prostě jen jeden. Legenda, správný srdcař a kapitán. Moc bych mu přál titul v dresu SCP, ale moc to nevypadá, no.

Reagovat
Benfica

Proops aj ked som fanusik najvacsieho rivala..

Reagovat
Pipo123

Inter Milán bude podle informací deníku Gazzetta dello Sport klubem, v jehož dresu bude ve své kariéře pokračovat Stefan de Vrij. Nizozemský obránce odchází z Lazia, kde neprodlouží končící smlouvu, s Nerazzurri údajně už podepsal čtyřletý kontrakt s ročním platem 4,2 milionu eur. (football-italia.net)

Je to pekne na prd, verím že Tare nájde adekvátnu náhradu, prachov na prestupy bude mať dosť, ale blbé je to kvôli tomu že posledné kolo sa hrá o LM práve proti Interu a neviem či De Vrij ten zápas psychicky zvládne, radšej by nemal hrať v základnej zostave.

Reagovat
snuff24

Myslím že by naopak měl nastoupit takovou moc rozhodnout o postupu či nepostupu svého celku do LM nemá jen tak každý hráč

Reagovat
Pipo123

Naozaj by som nevedel čo od neho čakať, hraje dobre, navyše dáva dosť gólov, čo ak by rozhodol o výhre Lazia po rohu v 95 minúte?

Reagovat
Votas

A co kdyby rozhodl z rohu hráč Interu, kterýho měl De Vrij hlídat. Je to dvojsečný a on z toho prakticky nemůže vyváznout dobře. Můj tip je, že se mu vymyslí nějaký zranění.

Reagovat
Pipo123

On aj v posledných zápasoch hraje výborne, teda naposledy zahral veľké hovno proti Fiorentine, ale inak hraje dobre, aj chcem veriť že keby nastúpi tak by dal do toho všetko, už len kvôli spoluhráčom. Takto podľa mňa bude premýšľať aj Inzaghi a postaví ho do základu. A aj tak ide De Vrij do Interu kvôli prachom, tak nech nám uhraje LM a v Miláne si príde na 4,5 mega ročne a všetci budú happy

Reagovat
Votas

nebo nechá dát svýho budoucího kapitána hattrick a bude se mít v příští sezóně v LM jak na obláčku.

Reagovat
Pipo123

No uvidíme, tých možností do obrany máme viacero, takže absencie De Vrija sa až tak nebojím, horšie bude ak nestihne Inter Ciro a Alberto. Každopádne na ten zápas sa teším.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som z toho uplne v prdeli kedze zapasy s Laziom v poslednych kolach su nocna mora Interu.

Reagovat
Votas

Ciro čekám, že bude hrát i kdyby ještě doléčenej nebyl...nemá MS, takže mu končí sezona a sere pes. Alberto jakous šanci na nároďák myslím má, takže tam ví boh. Pro mě je pozitivum, že takhle ke konci sezón je pořád o co hrát. Sere mě, že už kolik sezon v řadě, je takhle nakonec právě Lazio.

Reagovat
Pipo123

Ono Interu ani Laziu až tak nejde o samotnú LM, keď čítaš tie veci okolo LM a prestupov, tak u oboch klubov je jasné že bez LM budú predávať, čakám že Inter bez LM neudrží Icardiho ani Skriniara a my bez LM neudržíme Milinkoviča. Mňa až tak netrápi či budeme hrať LM alebo EL, ale bolo by mi ľúto keby musíme predať Milinkoviča, v prípade hrania v LM by ešte jeden rok mohol zostať.

Reagovat
cresposuper

Pochybujem, ze by odisli obaja, skor iba Icardi by siel.

Reagovat
snuff24

Teď vážně... já být v jeho kůži tak asi opravdu nechci nastoupit. Určitě ač bych se snažil podat 100% profesionální výkon, tak někde v hlavě by mě ta možná účast v LM hlodala.

Reagovat
Pipo123

Hlavne mohol a mal Inter pockat, nie oznamit podpis zmluvy tak skoro. Takto to robi zlu krv

Reagovat
Votas

Blbost. Transparentně jsme ukázali, že s ním jsme domluvení (což je v souladu s Bosmannem) a je na Laziu a De Vrijovi, jak se zachovají.

Bys jinak plival, kdyby se to vytáhlo až po zápase, ve kterým by třeba udělal nějakou hrubku.

Reagovat
Pipo123

Skor to vytvara tlak na samotneho hraca, doteraz bolo ticho, Laziu to moze byt jedno, ale na hraca to musi byt kurva tlak a hlavne on sa musi rozhodnut ci chce hrat alebo nie.

Reagovat
Votas

Se o tom mluví od ledna, tak jaký ticho probůh?

A ten hráč o tom že podepsal smlouvu s Interem věděl i před tím zveřejněním. Bys byl radši, aby s tím vyšel až po zápase, ikdyž to ví už teďka? Něco jako "Hráli jsme naše maximum. To že jsem zavinil dvě penalty se prostě občas stane. Při této přiležitosti bych pak chtěl oznámit, že právě za Inter budu nastupovat od příští sezóny - moc se těším na zápasy LM. Chci poděkovat fanouškům Lazia, ale Inter mi nabídl podmínky, které jsem nemohl odmítnout."

Vždyť by živej nevyjel ze stadionu.

Ty děláš, jako že to celý zhuntoval jenom Inter, ale De Vrij musel tu smlouvu podepsat, aby mohla být zaregistrovaná. Jestli s tím chtěl počkat, tak měl počkat s podpisem.

Reagovat
Pipo123

Doteraz to boli len spekulacie, Odkedy sa podpisala zmluva tak ten tlak na neho je kurva dosr velky, navyse on sam tvrdi ze chce hrat. Takze co teraz? Ono je kludne mozne ze nastupi a odohraje super zapas, myslim ze keby si neveril tak by nechcel nastupit. Lazio nechava rozhodnutie na nom, som zvedavy ako sa rozhodne, vsetci tvrdia ze to vypusti v prospech Interu, tomu ja ale neverim, vef by ho dojebali spoluhraci, sam tvrdi ze je hracom Lazia a chcu LM, ci to mysli vazne sa uvidi...

Reagovat
ED91

Podla mňa je nemysliteľné aby takýto hráč nastúpil k takému zápasu

Reagovat
snuff24

To už je fuk podle mě..ten hráč by už stejně věděl na 99% na čem je, jenom veřejnost by nevěděla.

Reagovat
Pipo123

Len prave ten tlak verejnosti a fanusikov je moc, podla vyjadrení to vyzera tak ze mu Lazio da voľnú ruku aby sa rozhodol ci chce nastupit

Reagovat
Votas

Jinak jediní dva hráči v poli, kteří odehráli v lize všechny minuty jsou Škriniar a Acerbi. Do toho Milan má za celou sezónu v lize jenom dvě žlutý karty. Restekp.

Reagovat
Jajinek

pokud v Říme nevyhrajeme, tak v létě jdou i s Icardim...

Reagovat
Votas

bacha na to, už se začíná objevovat, že někdo napálí Brozovičovu výkupku (50m)

Reagovat
smazaný uživatel

vzhladom na to, ako hra brozo posledne zapasy, by to bol steal ako svina

Reagovat
Pettirosso

pro koho?

Reagovat
smazaný uživatel

pre teba

Reagovat
Pettirosso

Nechapu dementni reakci na normalni otazku cloveka, co Inter nesleduje.

Reagovat
cresposuper

Ak sa uhra LM, tak prosim nechat, ked ma motivaciu, tak je to top hrac.

Reagovat
10

každopádně respekt za jeho sezonu, ale těch karet bych mu upřímně dal víc, jen z toho co jsem viděl, tak párkrát ty jeho skvělý výpady nenačasoval ideálně a rozhodčí mu to odpustil, z hlavy třeba Higuain, penalta v Římě...ale tyhle typy obránců mají v lize takovou zvláštní imunitu, třeba Benatia už od dob v AS

Reagovat
Votas

Tak já bych taky v některých zápasech rozdával karty úplně jinak než rozhodčí...

Ale pro srovnání třeba ten Benatia jich nasbíral 8 za skoro poloviční porci zápasů nebo takovej letos vychvalovanej Pezzella 10. Když se tady před pár lety tolik masturbovalo na Ruganim, tak si myslím, že i ten Milanův účet zaslouží ocenění.

Reagovat
Benesse

To určite, inak čo sa týka Ruganiho tak ten si veľmi rád pomáha rukami a celkom sa čudujem, že vtedy v drese Empoli nedostal tuším ani jednu kartu.

Reagovat
10

já tím chtěl říct, že si určitě za svojí sezonu ocenění zaslouží, ale zrovna těch karet měl mít víc

Reagovat
Votas

Ale nemá

Reagovat
Panděvova ofina

Od vás ani ne tak Benatia, jako Chiello. Ten ty skryté fauly a štouchance rozdával vždy, jak na běžícím páse. Tím ho nechci nijak hanit, protože umět "skrytě" faulovat je určitá schopnost, která má své výhody a jen tak ledajaký hráč (obránce) to neumí.

Reagovat
Frantszek

20:21 AS Řím sleduje Ćaletu-Cara

fakt by bylo jednodušší vypsat hráče, které nesledujeme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele