Návrat do Neapole bude zvláštní, řekl Cavani

05.11.2018, 11:59
Aktuality
Paris Saint-Germain v zítřejším utkání Ligy mistrů čeká důležité klání s Neapolí, kde bude mít o motivaci navíc postaráno kanonýr Edinson Cavani. Uruguayského šutéra čeká návrat do bývalého působiště...

Cavani si po svém příchodu na Apeninský poloostrov udělal jméno v dresu Palerma, odkud si ho vytáhla Neapol, za kterou 31letý kanonýr nastupoval mezi lety 2010 až 2013.

Během zmíněných tří sezón nastřílel Cavani za Partenopei pokaždé přes 30 branek, načež si řekl o přesun do Paris Saint-Germain, se kterým se nyní vrátí na stadion San Paolo.

Pro oba celky jde o důležité klání, neboť po třech duelech prestižní soutěže jsou za vedoucím Liverpoolem, přičemž vítězství ze vzájemného klání může napomoct k postupu.

"V Neapoli jsem prožil tři skvělé roky," řekl Cavani. "Mám na tohle působení spoustu vzpomínek, ale jsem připravený na tento speciální zápas, ve kterém budou obě strany potřebovat vyhrát," vyhlásil. "Bude to pro mě zvláštní utkání," pronesl Cavani.

Start Cavaniho ve druhém skupinovém utkání s Neapolí byl dlouho zahalený otazníkem, zkušený útočník ale nakonec svalové problémy zažehnal. "Dělám všechno proto, abych byl připravený," ujistil střelec. "V Neapoli je těžké vyhrát, ale ne nemožné," uzavřel Cavani.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
Frantszek

Snad Neapol ropáky smete

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

PSG už je prakticky v playoff LM. Protože jsou až 3. V případě prohry budou 4 body za Neapolí a bude je čekat LFC a Bělehrad. S LFC se nedají brát 3 body jako samozřejmost a Neapol s Bělehradem jen těžko bude ztrácet. A při remíze budou muset spoléhat na výhru na LFC a zaváháním Neapole. Takže ideální scénář dnes vyhrát, jinak zřejmě do EL. A budou muset porazit i Liverpool. Pokud do těch zápasů nepůjdou jak do playoff, tak je to jasné. Nicméně postup víc přeji LFC a Neapoli. I když Edinsona a Angela mám rád.

Reagovat
Inter Eterno Amore

To je úvaha

Reagovat
Al Capone

Ideální scénář je ten, že PSG nepostoupí do osmifinále a Mbappé se nasere a půjde do Realu

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
ADM

A Real nepostúpi do LM

Reagovat
Frantszek

Ano, Mbappé půjde do týmu, který ani nebude hrát LM. Dobře on.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

tak že PSG nepostoupí to se fakt nestane

Reagovat
mayday

Copak je to nemožný? Jestli zítra rupnou, tak to mají jasný.

Reagovat
YNWA__MSN

Odejde Cavani po sezone??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele