Návrat do Brazílie zůstává pro Nalda zajímavou možností

27.03.2012, 16:03
Aktuality
Obránce Naldo po několika měsících znovu otevřel možnost svého návratu do vlasti. Brazilský fotbalista hájí barvy Werderu a v lednu byl často spojován s možným odchodem do Internacionalu. Nakonec zůstal v Brémách, což by za několik měsíců už platit nemuselo...

"Návrat do Brazílie pro mě zůstává zajímavou možností. Moje žena zůstává zde v Německu často sama s dětmi. Pokud by Werder dostal dobrou nabídku, mohl bych odejít," připustil Naldo.

Naldo má poslední dobou vážné zdravotní problémy, loni kvůli operaci kolena přišel o celou sezonu a ideální to po této stránce není ani letos. Na podzim nastoupil k dvanácti bundesligovým zápasům, pak si ale opět poranil koleno a na jaře ještě nenastoupil.

Werder letos bojuje o evropské poháry a zatím drží potřebnou šestou příčku, těsně za ním jsou ale Wolfsburg, Hannover a Stuttgart a boj o Evropskou ligu tak ještě bude zajímavý. V Brémách by po sezoně mohlo dojít k odchodu hned několika klíčových hráčů, jisté není ani setrvání Claudia Pizarra a Tima Wieseho.

"Mám nějaké své ambice a pokud odejdou největší hvězdy, bude těžké je realizovat tady. Tento týden sem přicestuje můj agent a chystáme se na jednání s vedením klubu," prozradil Naldo.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (32)

Přidat komentář
santini

iba jedno slovo.... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ... pre mňa jeden z najsympatickejších brazílčanov (samozrejme po futbalovej stránke)

Reagovat
smazaný uživatel

nečítal si že má manželku daj mu pokoj

Reagovat
santini

no jo, za všetkým hľadaj ženu

Reagovat
Filip12

Naldo ♥

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa robí to srdiečko?

Reagovat
Filip12

alt a 3

Reagovat
smazaný uživatel

diki

Reagovat
smazaný uživatel

Asi 25000. hráč, u kterýho jsi napsal srdíčko ...

Reagovat
Filip12

Reagovat
Filip12

tohodle hráče sem před 6-7 lety chtěl vidět u nás vedle Lucio-a

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Fifě boží náhradník do Realu Madrid společně s Alexem

Reagovat
homeles8

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsem na něho hrozně těšil v Goalissimu, ždy dával branky , sympatickej a skvelej obrance snad jeste zustane v Evrope a bude se vyhybat zranenim

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv Wesley, teraz Naldo, asi horkokrvnym brazilcom nevonia chladne Nemecko.

Reagovat
Arne

Naldo je tam šest nebo sedm roků, no, takže ho srovnávej s Wesleym...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si len rypol, viem ze Wesley bol problemovy

Reagovat
smazaný uživatel

Lúcio si taky po x-letech v Bayeru a Bayernu všiml, že mu je v Německu zima

Reagovat
smazaný uživatel

škoda tých jeho zranení aj keď škoda všetkých za túto sezónu asi vyše 20tich zranení so Sokratisom by vytvorili skvelú stopérsku dvojicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chjo, jsem zvedavy jak to bude schaaf stavet pokud by naldo odesel Cely tym je jakoby v rozkladu, chce to posilit uz vazne... ekici, wesley, ignovskij a dlasi jsou takove normalni posily.. chybi nam nekdo formatu ozil, diego, micoud... marinova forma je kolisajici... mozna je to tim ze jsem byl zvykly ze zde hrala vzdy nejaka hvezda ktera umela nasi hru rozproudit... jedina vydarena posila je sokratis, toho jsem si strasne oblibil! BREMEN

Reagovat
smazaný uživatel

Ozvěte se mi prosím třeba na FB, chceme udělat českej fanclub Werderu, tak se snažim dostat ke všem českejm fanouškům SVW ;).

http://www.facebook.com/honza.svw

Reagovat
Arne

Co to teď bylo o víkendu za akci?

Reagovat
smazaný uživatel

ozval jsem se ti na fcb ;)

Reagovat
stas87

ak ti nebude vadit ze sa pridam tiez fandim werderu a snazim sa sledovat kazdy zapas pokial to cas dovoli

Reagovat
smazaný uživatel

Sešli se fanoušci Werderu z celýho světa, byli tam lidi ze Skotska, Norska, Dánska, Ruska, Běloruska, Švédska, my tři, dokonce jeden Američan z New Yorku a i pár Němců + lidi z fan-oddělení Werderu, který to měli dá se říct na starosti. Měli jsme tam program na celej víkend, obsahovalo to prohlídku města, cestu lodí na stadion, zápas s Augsburgem, potom party s fans Augsburgu, ráno prohlídka stadionu, oběd a pak fotbálek mezi náma. Bylo to super, příjemný setkání. Navíc se platilo 3 eura za průvodkyni a 3 eura za cestu lodí, zbytek včetně lístků na fotbal byl na pozvání klubu. Mluvil k nám Fischer, což je ředitel Werderu, v sobotu přišel na party Mielitz a Baumann. Součástí byla i akce „Augsburg Recall“ - když se v první půlce sezony hrálo v Augsburgu, tak se konala akce „Augsburg Calling“, kde pozvali fans Augsburgu naše fanoušky na party a na oplátku dostali teď pozvání oni od Werder-fans na tu sobotní party, jinak měli přes víkend podobnej program jako my, jen trochu jinak uspořádanej. Sešlo se to na prohlídce města, jeli s náma lodí a po fotbale byla s nima společná party. My jsme ještě měli party s ostatníma fanouškama v Brémskym baru v pátek večer, ale to byla neoficiální část, na který jsme se domluvili s mezi sebou. Každopdáně výbornej nápad a příjemnej víkend v Brémách

Jinak na prohlídce stadionu jsem se dozvěděl celkem zajímavou věc – na Weserstadionu je nově udělaná kabina pro hosty, protože nedávno tam hráči Hannoveru po porážce polepili a popsali kabinu antiWerder samolepkama a nápisama... To jsem celkem koukal, přijde mi to docela ubohý, navíc po porážce 0:3...

Reagovat
jv

Pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo měla to bejt reakce na Arneho samozřejmě :)

Reagovat
JozkokozleJ

Parada

Reagovat
smazaný uživatel

peknyy!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele