Navas se musí o své budoucnosti rozhodnout sám, míní Solari

08.12.2018, 15:11
Aktuality
Kostarický brankář Keylor Navas, který patřil v posledních letech k oporám Realu Madrid přišel pod trenérem Santiagem Solarim o místo mezi tyčemi a hojně se spekuluje o tom, že Bílý balet v brzké době opustí. Podle kouče se ale o své budoucnosti musí rozhodnout výhradně Navas sám.

V začátku tohoto soutěžního ročníku ještě pod trenérem Julenem Lopeteguiem se Navas se svým belgickým konkurentem Thiabautem Courtoisem, který přišel před sezonou z Chelsea, poměrně pravidelně v brance střídal. Od nástupu Santiaga Solariho má však Courtois přednost.

Když ale Solari dostal dotaz, zda by Navasovi doporučil, aby se po uplatnění raději porozhlédl jinde, nedal jasně najevo, že by se zkušeným Kostaričanem už nepočítal. "Rozhodně nejsem ten, kdo by Keylorovi, nebo komukoliv jinému něco doporučoval. Každý hráč to cítí trochu jinak. Ale Real Madrid jsem vždy považoval za největší klub na světě a tedy velmi příjemné místo, kde v kariéře pokračovat," řekl Solari.

Autor: Jiří Fišara / onefootball.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sympaťák, srdciar, ale ruku na srdce: skôr či neskôr by sa vzhľadom na Keylorov vek post brankárskej jedničky musel riešiť a Courtois je jeden z najlepších. Rozhodnutie je na Keylorovi, vo futbale viac ako Real Madrid ale na svete nie je (Morata, Mesut, AdM, Higuaín či Jesé by vedeli rozprávať).

Reagovat
Ross Geller

Fakt miluju, když se tady někdo ohání věkem. Já se dívám na výkonnost hráče, ne na věk. Navas je na stejné úrovni jak Courtois, dokonce mi přijde i malinko lepší. A může v klidu chytat další 3 sezony. Takže nebyl důvod kupovat brankáře. Navíc máme mladého Lunina, tak mohl dostat on šanci jako dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja zasa "milujem", keď si niekto automaticky myslí, že každý brankár bude aktívne chytať na najvyššej úrovni do 40 rokov ako Buffon. A ne-kúpiť najlepšieho brankára MS a brankára patriaceho do TOP5 na svete vo veku 26 rokov za 30 miliónov eur pri dnešných šialených prestupových cenách? To by bola chyba.

Reagovat
Ross Geller

Milujem, když někdo vyhazuje hráče po 30. Takže Ramos, Marcelo v zimě pryč a nakoupit nové obránce. Btw Courtois byl sice oficiálně nejlepším brankářem MS, ale neoficiálně fakt nejlepší nebyl. Lloris, Subašič i Pickford byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

"Rozhodnutie je na Keylorovi, vo futbale viac ako Real Madrid ale na svete nie je" ... neviem, v ktorom príspevku Keylora vyhadzujem. Práve naopak, bol by som rád, keby ostal. Asi by sme mali debatu uzavrieť s tým, že každý má právo na názor a bude si stáť za svojim Hlavné je, aby sa darilo tímu (snáď s Keylorom aj Tiborom).

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně tak, mládí ti výsledky neudělá.

Reagovat
Teoretik

stejný postoj měli před pár lety v Chelsea

Reagovat
Ross Geller

Navas je lepší než Courtois.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Pilsnersfaust

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
CHONG

Solari

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Alf14

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LidoOP

Blbečci, Navas je mnohem lepší než Courtois, ale holt nemá takový jméno

Reagovat
smazaný uživatel

jakože to že je to francouzsky, tak to zní líp ? To snad platí na holky. Nebo ne, chápu jak to myslíš, ale sakra proč by neměl mít Navas jméno ve fotbalovym světě ? Kdo fotbal sleduje, pak... A i já, jakož nesnášim Real, dovedu uznat, že je to hodně kvalitní golman ( a tvrdim, že "kurtoá" je podle mě přeceňovanej)

Reagovat
LidoOP

Tak to jsi jeden z mála. Navas byl dlouhodobě kritizovanej a na Courtoise se všichni těšili.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Lamskej#RMCF

No je jasné že i kdyby byl lepší z nějakých důvodů prostě chytat nebude.. Poslední dobou je Thibaut jistota, ale bota nás tlačí úplně někde jinde

Reagovat
Unique

Navase je mi líto. Podle mě je lepší jak Courtois. Navíc je mi Thiabaut strašně nesympatický

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele