Navas chce pokračovat ještě minimálně tři roky, láká ho MS v Kataru

28.07.2021, 12:02
Aktuality
V Betisu i v pokročilém věku úřaduje křídelník Joaquín a svého matadora má rovněž sousední Sevilla. V dresu předního španělského klubu pokračuje Jesús Navas, kapitán před měsícem podepsal nový tříletý kontrakt a v úspěšném týmu rozhodně nehodlá být jenom do počtu...

Navas v listopadu oslaví už 36. narozeniny a je odchovancem celku z Andalusie, z něhož si na čtyři roky odskočil do Manchesteru City. Celkem za Sevillu odehrál 572 zápasů a dal 39 branek, tato čísla navíc bude ještě vylepšovat.

"Vůbec nevím, kdy budu končit. Ve čtyřiceti letech? Pokud to bude možné, tak klidně i později," prohlásil.

"Koncentruji se na každý jednotlivý den, to je to nejdůležitější. Kdyby to šlo, hrál bych každý den, necítím se na svůj věk. Chci hrát ještě minimálně tři roky. Užívám si každý trénink a mám za to, že v tom budu pokračovat," nechal se dále slyšet Navas.

Navas v průběhu kariéry získal několik trofejí, stal se mistrem Anglie a triumfoval i v Poháru UEFA (2x), Evropské lize nebo Španělském poháru (2x). Se španělskou reprezentací vyhrál mistrovství světa i Evropy a i přes svůj věk stále patří do národního týmu, přestože se nakonec nevešel do nominace na ME 2020.

"Ano, bolelo to hodně, pro mě samotného to bylo hodně těžké. Teď si chci zahrát na mistrovství světa v Kataru, trenérovi Enriquemu budu vždycky k dispozici. Reprezentace je maximem a vím, že pokud se mi bude dařit v Seville, mohu se dostat do nominace na šampionát," pokračoval.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
VersaceChain

No, silne pochybuju, ze ho Enrique vezme.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos byl naprosto fenomenalni. Tahl cely kadr a drtivou vetsinu zapasu odehral bravurne. Zejmena diky nemu Sevilla zivila jeste v dubnu nadeji na titul v lize. pokud udrzi formu na MS zaslouzi hrat zaklad ..

Reagovat
Modroočko

To by sa tam Kostarika najprv musela dostať...generácia z roku 2014 definitívne odchádza, mladších hráčov majú skoro výlučne zo severoamerických líg a taká Kanada, Salvádor alebo Jamajka sú na vzostupe.

Reagovat
Modroočko

A, sorry myslel som, že je reč o Keylorovi.

Reagovat
Remt

I já prvně, hned pak mě ale znejistil ten první koment o Enriquem

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

A zastavi je Panama nebo Honduras?:D:D maji easy postup ze 3. mista ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nedivas na foto a čteš jen nadpis, tak za 200 za článek ti to vždy prelousknu do 2 vět a pošlu ti to na e-mail

Reagovat
smazaný uživatel

Fasounky nepodporuju;) obzvlast ne ty kterym nedorostlo prirozeni a pak maji potrebu fandit baletakum nebo otavovat 2. na chatu .. misto 200 dostanes rakovinu ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Vilanova a Abidal musí mít radost jaký chytrý člověk fandí klubu, který milovali/miluji. Jde vidět ze o životě víš prd a buďto děláš za minimální mzdu a nebo ještě nevydělávas popr. si lecis komplexy. On-line svaly mas sympatické.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestastne dite z malomesta:D minimalni mzdu prekonavam hladce v celem svete zatim co ty i tve pokoleni bude za podobne susne drit po cely zivot. svaly prave potrebujou jen decka s malinkatym sulinkem ale ac je mas na ukor penisu iq a eq sebe vetsi rekl bych ti to s usmevem klidne tisic krat do oci ;)

Reagovat
Mass

Leda že by se Carvajal zranil.

Reagovat
patas92

Puig zkouší všechno možné, aby se konečně dostal Koemanovi do obliby. Momentálně to je vypadat jako Holanďan

https://mobile.twitter.com/Persie_Official/status/1420331816540647424

Reagovat
Kucka

Reagovat
vodka

Reagovat
GrimeBaller98

Robin Van Pussy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Mass

Reagovat
Reggie

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele