Navarro na konec kariéry nemyslí

10.07.2008, 16:46
Aktuality
Javi Navarro si možná už ani sám nevzpomíná, kdy se naposledy objevil na hřišti. Obránce a kapitán Sevilly má velké problémy s kolenem, kvůli nimž vynechal celou loňskou sezonu a jeho návrat je stále v nedohlednu. Mluví se i o konci kariéry, tuto variantu si ovšem Navarro zatím nepřipouští...

"Nedávám si žádné termíny. Z mé smlouvy zbývá ještě jeden rok a chystám se i nadále pracovat zde. Chci se znovu cítit jako fotbalista, nerad bych kariéru ukončil tímto způsobem," prohlásil Navarro.

"Je pravda, že čas hraje proti mě, ale toho se nebojím. Nejlepší bude pokračovat v práci. Rád bych se vrátil co nejdříve. Nevím, jestli to bude za dva, čtyři nebo šest měsíců," dodal Navarro.

34letý fotbalista se po rok staré operaci měl na trávníky vrátit na přelomu roku, zranění se ovšem příliš nelepšilo a uprostřed prosince přišel druhý chirurgický zákrok. Navarro není jediným zraněným stoperem Sevilly, mimo hru je také Julien Escude. Francouzského obránce již delší dobu trápí problémy s třísly a v úterý ho v Německu čeká operace.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Jak je to s Rubenem Navarrem? Kde vůbec hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

navaro je myslim levej bek ale nwm

Reagovat
Houska

Javi je stoper jak vyšitý

Reagovat
havrys99

tak teď už vim důvody pro koupení Squllaciho

Reagovat
smazaný uživatel

vamos javi

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla to bude mít v obranných řadách těžké hlavně když odešel do Barcelony Daniel Alves-proč já tu Barcelonu tak nesnáším?Jsou to líné a přeplacené lemry

Reagovat
smazaný uživatel

zaujíimavy nazor , ale sudit podla jednej sezony je dost neobjektivne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele