NÁSTUPCEM ERIKSSONA BUDE MCCLAREN

04.05.2006, 19:55
Aktuality
Anglickou fotbalovou reprezentaci převezme po mistrovství světa Steve McClaren. Současný kouč Middlesbrough nahradí Svena-Görana Erikssona, který se už dříve rozhodl po německém šampionátu skončit.

McClaren působí na anglické lavičce už od roku 2001 jako Erikssonův asistent a ve stejné pozici pojede i do Německa, proto byl považován za hlavního kandidáta na od léta volný post. Fotbalová Asociace (FA) však zatoužila po Luizi Felipe Scolarim. Jelikož brazilský trenér minulý týden nabídku odmítl, dostal se do popředí zájmu opět McClaren.

"Je to největší pocta, jaké se trenér může dočkat, a samozřejmě je to vrchol mé kariéry," prohlásil Steve McClaren, který podepsal smlouvu na čtyři roky. "Je to obrovská výzva, kterou vítám."

Pětačtyřicetiletý trenér si udělal jméno v Middlesbrough. V roce 2004 dovedl tým k vítězství v Ligovém poháru, prvnímu triumfu za 128 let existence klubu, ve středu může slavit ještě výraznější úspěch – v cestě za vítězstvím v Poháru UEFA už stojí jen FC Sevilla.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*nofan

No jsem zvědav jak ho budou opěvovat po finale Uefa s FC Sevilou.

Reagovat
HOST*

udělali chybu.měli si tam za každou cenu přivést Hiddinka.to je nej. trenér

Reagovat
HOST*alan

Doufám, že dovede můj milovaný Albion k vysněnému titulu MS v roce 2010. Let God bless him

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem ho teda nikdy nepovažoval za nějakýho extra trenéra. Na hru Middlesbrough se nedá koukat, přes obrovský investice v PL dlouhodobě nic, problémy dát dokupy rozumnej útok, neustále pasivní skóre, nepřejímání novejch trendů ve fotbale... Tohle že má bejt novej trenér pro Albion???

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá koukat? Nejsem sice expert na PL, ale z dolní poloviny tabulky hrají asi nejatraktivněji, dávají hodně gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

No letos sem je viděl asi jednou nebo 2x, ale že bych byl nějak nadšenej, to se teda rozhodně říct nedá. A v minulejch letech sem je viděl dostkrát na to, abych stál za tim, co řikám. A o těch jeho výsledcích v B'rough snad neni třeba spekulovat. Kolik tam se vydalo na posily a jejich platy, to je nehorázný.

Reagovat
smazaný uživatel

A mají dost dobrý útok.

Reagovat
HOST*Dack

Proc nerekli lepsimu treba fergusnovi!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pdoel mě je Ferguson typický klubový trenér...

Reagovat
HOST*nofan

A hlavně je to sir - kokot

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele