Nastoupí Zidane proti Dánsku?

08.06.2002, 16:04
Aktuality
Největší hvězda francouzské reprezentace Zinedine Zidane nenastoupil v údovních dvou zápasech proti Senegalu a Uruguay kvůli zranění a Francie nedokázala vstřelit ani gól a s jediným bodem je na pokraji vyřazení. V posledním rozhodujícím zápase s Dánskem by se ale Zidane mohl vrátit do sestavy, protože se jeho poraněný sval uzdravuje. Včera se objevily zaručené zprávy o tom, že je Zidane fit a že bude už dnes trénovat. To ale dnes doktor Jean-Marcel Ferret popřel s tím, že zatím není jisté, jestli bude "Zizu" moci v úterý proti Dánsku nastoupit. "Sval by měl být víceméně připraven k takové zátěži, jakou fotbalový zápas přináší. Byl by to ale risk, ideální by pro toto zranění byl ještě několikadenní odpočinek," řekl Ferret. Dobrou zprávou pro francouzské fanoušky je ale to, že Zidane začal včera trénovat a to, zda nastoupí, bude záležet na tom, jak bude jeho stehenní sval vypadat v následujících dnech.

Pokud chce Francie postoupit, musí bezpodmínečně vyhrát. A pokud si chce postup zajistit bez ohledu na výsledek zápasu Senegal - Uruguay, musí vyhrát o dva góly. Pokud se Zidane opravdu do zápasu vrátí, pak nemohl být jeho návrat načasován lépe...

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele