NASRI SLÍBIL SETRVÁNÍ

24.05.2007, 18:15
Aktuality
Vycházející hvězda Olympique Marseille, Samir Nasri, prohlásil do médií, že zůstane ve svém dosavadním působišti ještě i příští sezónu. Pravděpodobně tak reagoval na množící se spekulace o jeho odchodu do některého ze slavnější klubů Evropy. Největší zájem o služby tohoto talentovaného mladíka má nyní Real Madrid.

Francouzský reprezentant v Olympique Marseille působí již od roku 2004. Tato sezóna se útočnému záložníkovu vyloženě vydařila a odměnou mu je nejen prozatimní druhé místo v Ligue 1, které Marseille drží, ale také vítězství v anketě o nejlepšího mladého hráče roku. Je teda jasné, že kolem něho začala svištět lasa těch největších fotbalových gigantů ze všech předních lig. Eminentní zájem má španělský Real Madrid, který je připraven předložit konkrétní nabídku.

Ovšem sám Nasri tvrdí, že je na v týmu z jihu Francie, který se již kvalifikoval do příštího ročníku Ligy mistrů, velice spokojen a chce strávit na Stade Veledrome ještě minimálně jeden rok. "Nikdo mě ještě přímo nekontaktoval, ale moje přání je zůstat v Marseille. Vybojovali jsme vysněnou Ligu mistrů a já si ji chci se svými spoluhráči v klubu vychutnat. Pak se uvidí. Mám smlouvu ještě na dva roky a jsem tu opravdu šťastný."

Nasri, jenž debutoval letos v březnu v seniorském národním výběru, si myslí, že by bylo špatné pro jho budoucí kariéru, kdyby odešel z Marseille takto brzy. Zároveň však přiznal, že v budoucnu by si zajisté rád zahrál v těch nejlepších ligách v zahraničí.

"Je mi pouze devatenáct. Neznám mnoho hráčů, kteří by odešli do zahraničí v takto nízkém věku," tvrdí Nasri. "Byla by to pro mě sebevražda. Ještě stále mám hodně co dokazovat doma v Ligue 1. Tuto sezónu jsem předčil očekávání, ovšem přiší rok chci být ještě mnohem lepší a platnější pro mužstvo. Samozřejmě chci jednou hrát v Anglii nebo Španělsku, ale určitě ne v tuto chvíli."

Autor: Ondřej Štícha / teamtalk.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

Do Manchesteru United

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

... že tento mladík to má dobře srovnané..

Reagovat
HOST*piccaso16

tak to s tebou plně souhlasím....a myslím že je to dobře, že z něho jednou může být hodně dobrej hráč

Reagovat
HOST*Goveman

Jen ať zůstane v Marseille klidně roky 3.Odejít do Realu by byla největší blbost ,dobře že to má v palici takhle srovnaný.Francouzská liga neni vůbec špatná a takhle mladej chodit ven by byla hovadina

Reagovat
HOST*RMCF

Přesně, Zizou se taky nejpve pořádně prosadil v Bordeaux i v poharech a pak šel do velkoklubu...

Reagovat
HOST*allezvous

Zajímavé, že takřka u všech možných i nemožných přestupů figuruje jako zájemce Real. Kdyby všechny takovéto přestupy Realu vyšly, tak by měl na soupisce alespoň 40 hráčů....

Reagovat
smazaný uživatel

když si to výmýšlí agenti, aby zvedli cenu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele