Nasri si chválí angažmá v Seville, baví ho spolupráce se Sampaolim

17.10.2016, 12:54
Aktuality
Kabinu Manchesteru City v závěru srpna opustila řada hráčů a jedním z nich byl i Samir Nasri. Francouzský záložník neměl místo v základní sestavě a z nabízených možností si nakonec vybral hostování v Seville. Klíčovou roli při jeho příchodu do Andalusie sehrál trenér Jorge Sampaoli...

29letý fotbalista se nepředvedl v nejlepším světle novému manažerovi anglického celku Pepu Guardiolovi, z dovolené se totiž vrátil s nadváhou a nebyl připuštěn na tréninky prvního týmu. Vše vyústilo v očekávaný odchod, ačkoli toto řešení nakonec nebylo nejvítanějším ze strany někdejšího kormidelníka Barcelony a Bayernu Mnichov.

"Povedlo se mi změnit jeho mínění - Guardiola chtěl, abych zůstal - což není snadné. Pak jsem se rozhodl pro Sevillu, jelikož jsem mluvil s jejím trenérem. Se Sampaolim máme vztah založený na důvěře. To díky němu a jeho asistentovi jsem zde," prozradil někdejší francouzský reprezentant.

"Úplně se mě zmocnili, dodali mi spoustu sebevědomí. Když ho mám o něco méně, jsou neustále zde, aby se mnou mluvili a dostali mě do nejlepší kondice. Když za sebou máte takové trenéry, musíte se jim odvděčit na hřišti a vydat ze sebe maximum. Mohu přijít o nějaké zápasy, ale minimálně úroveň oddanosti tady být musí," dodává.

Nasriho v průběhu podzimu potkala již dvě svalová zranění, jinak ovšem může být s dosavadním působením v Seville spokojen - na svém kontě má dvě branky a jeho tým okupuje třetí příčku tabulky španělské ligy s minimálním odstupem za Atléticem Madrid a Realem Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
efjay

Odpad

Reagovat
pawelFCB

Alespoň získal s klubem titul. S Arsenalem by se toho i díky Wengera snad nedočkal ani do konce kariéry.

Reagovat
efjay

Tak to jako netvrdím, ale způsob jakým odešel a jak se chová celkově, v repre.. prostě

Reagovat
Phillipinho

V Seville excelentni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mu sedí

Reagovat
Lorcan

to hostování je plusem pro něj i pro Sevillu

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA 2008

Reagovat
kylo ren

Tam byl excelentní v marseille a gourcuff taky

Reagovat
smazaný uživatel

2007 taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Čo je to za nová móda si farbiť vlasy na bielo?

Reagovat
celeb

to ide s vekom ...

Reagovat
smazaný uživatel

každý chce být trošku jak Messi no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele