Náskok se zužuje, ale nesmíme se z toho podělat, řekl teplický trenér Kučera

11.04.2021, 22:17
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
monty25

No, teď ten postup v poháru trochu zhořkl. Bude to těžký boj o záchranu, ale já pořád věřím, že Teplice do 1. ligy patří a nedokážu si představit, že bych tam neměl komu fandit. Snad se brzy vrátí aspoň pár z těch zraněných, hlavně ten Mareš jako typický útočník hodně chybí.

Reagovat
Zdechlina

Nesestoupí. Poslední trojka je jasná.

Reagovat
inbloom

jeste pred mesicem to vypadalo jasne, ale me se ted libilo Brno mnohem vice

Reagovat
Spalovač šancí

Kolik kol ještě vydrží?

Reagovat
monty25

Podle mě do konce sezony a pak se uvidí. Rozhodně bych si v Teplicích dokázal představit lepšího trenéra než Kučeru, ale otázka je, jestli by tam teď někdo takový šel. A taky nevím, jestli by bylo dobré měnit trenéra podruhé v sezoně. Hejkala jsem tam nechtěl už dlouhodobě a troufám si říct, že kdyby tam zůstal, tak by na tom Teplice nebyly líp než teď. Spíš by ani nepřišlo to zlepšení ke konci podzimu jako pod Kučerou, i když od nového roku je to zase bída. Každopádně bych dal Kučerovi ještě šanci, ale zároveň doufám, že v budoucnu tam místo něj bude lepší trenér.

Reagovat
mayday

Zatím, jestli se nepletu, všude vyhořel. To je tak trenér do třetí ligy/divize.

Reagovat
Salfovic

No, bezpečnostní trenky bych si už radši oblékl.

Reagovat
Witcher

Následující 3 kola napoví

Reagovat
run

včera jsi to, Kučero, prokoučoval ty. střídáš hůř než Šmejkal. na co jsi včera ve druhé půli čekal? Vukadinovič se tam trápil, stejně jako Moulis,Kučera a Hyčka. bude to ještě porod, ukopat to na záchranu...

Reagovat
ratusek

Blbouni. At sestoupí místo Bolky. Fakt tým k ničemu

Reagovat
Gelu28

V tomto držím basu s Kepym....Kučera je netrenér

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele