Naši nejlepší hráči musí být ve formě, uvědomuje si Van Marwijk

23.02.2010, 21:07
Aktuality
Každým dnem se blíží světový šampionát v Jihoafrické republice a fanoušci netrpělivě očekávají nominace 32 zúčastěných zemí. Jedním z favoritů celého turnaje bude Nizozemsko, jeho trenér Bert van Marwijk ovšem velmi dobře ví, že pokud mají jeho hráči splnit velká očekávání, musejí se zlepšit...

"Na posledním mistrovství Evropy jsme porazili Itálii a Francii a všichni v Nizozemsku tančili radostí. Pak přišla porážka a jeli jsme domů. Právě na tom musíme zapracovat, dle mého názoru jde o psychickou bariéru. Je těžké to vysvětlit. Během posledního roku a půl jsem se snažil zapracovat na sebedůvěře hráčů," prohlásil Van Marwijk.

Nizozemsko prošlo suverénně kvalifikací na šampionát. Jeho soupeři ve skupině byli Skotové, Norové, Makedonci a Islanďané a Nizozemsko v této konkurenci neztratilo ani jeden bod. V JAR ho v základní skupině čekají Dánsko, Kamerun a Japonsko.

"Nemáme tak velký potenciál, jako Německo, Brazílie, Anglie nebo Itálie, o to důležitější pak je, aby naši nejlepší hráči byli ve formě. Když toto splníme, můžeme porazit každého. Na tom musíme zapracovat," varuje Van Marwijk soupeře.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

snažit se můžou, ale jestli narazí na španěly, tak se podle mě budou pakovat domů...jinak jim fandím

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně mají větší potenciál, než například Itálie...I když uvidíme, budu jim fandit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele