Nantes potvrdilo, že tým povede Kombouaré

11.02.2021, 15:10
Aktuality
Trenérem francouzského Nantes se stal Antoine Kombouaré. Ve funkci nahradí Raymonda Domenecha, který tým vedl pouhý měsíc a půl. Kombouaré se do klubu, ke kterému má vřelý vztah, vrací po 31 letech.

Bývalý trenér francouzské reprezentace Domenech nedokázal vyhrát ani jeden ze sedmi zápasů, ve kterých mužstvo vedl. Odvolán byl po porážce 2:4 s Racingem Lens a vyřazení z poháru.

Kombouaré za Nantes hrál v letech 1983-1990 a vrací se tedy po 31 letech. Kanárky přebírá na 18. pozici tabulky. "Všichni ví, že k tomuto klubu mám velmi silný vztah. Dvakrát jsem v minulosti nabídku odmítl. Teď jsem ale tady a budu se snažit týmu pomoct a zachránit ho. Jsem rád, že tady můžu být," uvedl Kombouaré, jenž poslední angažmá prožil v Toulouse. To ovšem od sestupu zachránit nedokázal.

V Nantes bude v této sezoně už čtvrtým koučem. Ročník začal Christian Gourcuff, následně dočasně tým vedl Patrick Collot, než v prosinci přišel Domenech.

Autor: Jiří Fišara / lequipe.fr, fcnantes.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Ty brďo, není to náhodou vzácný exemplář černoasiata?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele