Nantes hledá nového trenéra, Gourcuff byl odvolán

08.12.2020, 17:40
Aktuality
Christian Gourcuff si může začít hledat nové angažmá. Zkušeného lodivoda na základě špatných výsledků odvolalo Nantes, kde působil uplynulých čtrnáct měsíců...

Pětašedesátiletý trenér dorazil do ambiciózního klubu před minulou sezónou, kterou nakonec předčasně ukončila pandemie koronaviru, před čímž byli "Kanárci" třináctí.

Lepší to přitom z pohledu Nantes nebylo ani letos, když z dosavadních třinácti kol jenom třikrát zvítězilo, načež si drží pouze tříbodový odstup na barážovou osmnáctou příčku.

Gourcuffovi se přitom stala osudnou série posledních čtyř zápasů bez výhry, během které Nantes utrpělo dvě vysoké porážky na hřišti Marseille a doma se Štrasburkem.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No konečně....

Reagovat
smazaný uživatel

To je otec bývalého velkého talentu Y.Gourcuffa?

Reagovat
bayern987

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele