Nani stojí o návrat do Turecka, zájem o něho má Göztepe

25.06.2018, 13:44
Aktuality
Portugalský křídelník Nani řeší svou další budoucnost a jeho kroky by podruhé v kariéře mohly zamířit do Turecka. Jednatřicetiletý fotbalista dříve hájil barvy Fenerbahçe a nyní se o něho zajímá Göztepe, sám Nani se tomuto stěhování vůbec nebrání...

Nani je odchovancem lisabonského Sportingu a po angažmá v Manchesteru United a návratu do mateřského klubu formou hostování zakotvil před třemi roky ve Fenerbahçe. Po jednom roce se stěhoval do Valencie, loni byl zapůjčen do Lazia a nyní řeší problém, jelikož římský celek nemá zájem o prodloužení spolupráce a nepočítá s ním ani trenér Valencie Marcelino.

O Naniho je zájem v Číně a Mexiku, o jeho návratu uvažuje Fenerbahçe a další možnost představuje Göztepe. Šestý tým uplynulého ročníku turecké ligy zahájil jednání a podle některých informací měl dosáhnout dohody, tak daleko ovšem rokování minimálně prozatím nejsou.

"Zprávy o tom, že jsem už podepsal kontrakt, jsou nepřesné," sdělil Nani.

"Ale nabídku z Turecka zvažuji. Brzy se sejdu se zástupci Göztepe, do Turecka se chci vrátit, ale jednání ještě nebyla dotažena do konce," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pojď do Sportingu..

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Výjimečně by stačila expreska.

Reagovat
FC Porto FC

Tak ve Sportingu mu to šlo dobře ale to i v tom Fenerbahce. Škoda že se nevrátí do Portugalska

Reagovat
smazaný uživatel

Gestapo?

Reagovat
Frantszek

taky si říkám, že je to jak příběh z 2.světové války ten nadpis.

Reagovat
Frantszek

OT:

13:30 Merino má namířeno do Realu Sociedad

Bravo, AB. Bilbao vyhlašuje velké nákupy a Merino měl být jedním z hlavních cílů. Jeslti ho nepřivedou, tak....no tak já nevím.

Reagovat
Messiáš

Merino už určitě nepřijde, psalo se dříve, že se nedohodl s nimi ani na smlouvě, prý měl snad i nějaké problémy s tím, že Athletic Club chtěl vložit do smlouvy vysokou výkupku. Přichází však Yuri z PSG a ta obrana začíná vypadat velice zajímavě. Ještě Andera a ten tým je hotovej. Já osobně jsem z posil zvědav na Ganeu

Reagovat
torcida

yuri a ganeu sú baskovia???

Reagovat
Messiáš

Yuri Berchiche podle me urcite. Navíc hrával za Lezamu a i jméno je baskické. Kromě toho tuším, že nastupoval v přátelácích za jejich repre. Ganea je Rumun, ale jako malej nastupoval za několik baskických klubů, když byl v mládeži, až de facto do dorostu. Plus tuším, že má nějaké příbuzné z baskickou krví.

Reagovat
torcida

ďakujem už som sa zľakol, že sa na to vykašlali

Reagovat
Phillipinho

Ta obrana vypada slusne: De Marcos/Capa- Yeray (Nuňez) Martinez Berchiche (Ganea)

Pro me vsak velky selhani nedotahnout Merina, kdy maji v zaloze za zenitem hrajiciho Benata, San Joseho, Iturraspeho, Rica....

Reagovat
Messiáš

Jako asi jo, já ale čekám, že Berizzo vytáhne někoho z Lezamy, co ukáže, že na to má a prosadí s v tom pruměrákově. Benat a Rico snad pujdou do háje. O Benata se snad zajímal Betis, ale upřímně.. toho bych jim nepřál. Musí přijít Ander... to je jasny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele