Nani se vrátí do Itálie, dohodu s ním dolaďují Benátky

14.01.2022, 12:48
Aktuality
Benátky bojují o záchranu v italské nejvyšší soutěži a pro zbytek sezony získají jednu zkoušenou posilu. Dres nováčka Serie A by měl obléknout portugalský křídelník Nani, dohoda je podle tisku prakticky hotovou věcí a v nejbližších hodinách bude vše potvrzeno...

35letý fotbalista na konci minulého roku opustil zámořské Orlando City a stal se volným hráčem. Poslední zprávy informují o tom, že už dorazil na Apeninský poloostrov a čeká ho zdravotní prohlídka. Italské prostředí přitom velmi dobře zná, v sezoně 2017/2018 totiž působil v Laziu.

Nani je odchovancem lisabonského Sportingu a do mateřského celku se v průběhu kariéry hned dvakrát vrátil. Nejdelší úsek strávil v Manchesteru United, vedle toho hájil i barvy Fenerbahçe a Valencie.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
Mass

NANI?!?

Reagovat
The Krupy

Ningen

Reagovat
Kucka

Jsem úplně zapomněl, že byl v Laziu

Reagovat
Studni

Ono to neni tak těžký s těma minutama, který odehrál

Reagovat
Pipo123

Muriqi údajne do WBA..

Dúfam že odíde, horšieho útočníka Lazio nemalo, taký horší Kozák Pritom som mu hodne veril

Reagovat
Seydou Doumbia

kosovan z turecké ligy...co si čekal

Reagovat
Člen_zlořádu

NINA

Reagovat
CubONE

Tomori tiez out s kolenom. Mimochodom, neviem ako mohli dovolit dva zapasy v priebehu 24hod na San Sire. Ihrisko bolo v hroznom stave.

Reagovat
LesyJePan

Je to v pečku naši dvaja najlepší stoperi su out.

Reagovat
JackDaniels.

Nani, je super spomínať na tie casy keď bol ešte mlaďas mal pred sebou vraj žiarivú budúcnosť a okolo seba super hráčov... #nostalgy

Reagovat
Foppy

Přesně Bohužel jako jeho nejvýraznější moment si doteď vybavuji offsidové doklepnutí do brány Španělska po parádě Ronalda

Reagovat
Likan7

Jeho první 2 goly v dresu United jsou neuvěřitelný. 2 bomby snad z 35 metrů. A ještě lob z 90° proti Arsenalu, ale je fakt, že se mi taky vybaví jak doklepával ZA BRANKOVOU čárou. Rozhodčí hajzl

Reagovat
jsemdement

Jo jo, kdysi next cr7 .. .

Reagovat
Kapřík

Jojo, bejvavalo

Reagovat
FC Porto FC

Většinou byl hvězda, akorát že ve slabších týmech

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ma repre

Reagovat
Zark

po Romerovi druhý hráč z united ve Venezii

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nani v Benátkach a Ribery v Salerne. To som nemyslel, že sa toho dožijem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele