Nani nedostane novou smlouvu a po třech letech opustí Orlando

27.11.2021, 17:36
Aktuality
Portugalský křídelník Nani bude mít po třech letech znovu nového zaměstnavatele. Pětatřicetiletý fotbalista už nebude oblékat dres Orlanda City, v zámořském klubu mu končí smlouva a novou mu vedení nenabídlo...

Nani přišel do Orlanda v únoru 2019 a celkem za něj odehrál 77 zápasů, v nichž nastřílel 28 branek a připsal si i 23 asistencí. Naposledy jeho dres oblékl tento týden v prohraném utkání prvního kola playoff s Nashvillem.

"Orlando je městem, které mohu nazývat domovem, jsou zde skvělí lidé a fantastičtí fanoušci, ale skončila mi smlouva a vedení dospělo k rozhodnutí neprodloužit spolupráci," sdělil Nani prostřednictvím sociálních sítí.

"Byla to čest, že jsem klub jako kapitán dovedl do jeho prvních zápasů vyřazovací fáze. Nikdy nezapomenu na to, jak mě hned od příletu na Floridu podporovali nejen fanoušci, ale celá místní komunita. Přeji vám jen to nejlepší, do budoucnosti ve mně budete mít kamaráda a fanouška," dodal.

Nani v minulosti hájil barvy lisabonského Sportingu, Manchesteru United, Valencie, Lazia a Fenerbahçe.

Autor: Tomáš Pavlík / espn.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Kincl
Reagovat
cr7sux

Tak ať tu má i něco dobré

https://youtu.be/3HD220e0bx4

Reagovat
Kincl

to je fér

Reagovat
madridcan
Reagovat
kattos

Jasná redka...

Reagovat
smazaný uživatel

mrdka ale když můžou Bicanovi počítat včechny ty desítky pochybných golů, tak tohle by měli Crisovi do statistik přidat jako jasný gol

Reagovat
kattos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
krisa

jezuskote

Reagovat
$dolar$

Ale tenhle gól měl platit..

Reagovat
Firkraag

Demence, ale pravděpodobně to stejně ofsajd nebyl. Ale já bych mu to pískl jen za tu demenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce Ronalda ala klinický psychopat, co přestal brát svý léky.

Reagovat
Posledni Kovboj

omae wa mou shindeiru

Reagovat
smazaný uživatel

Po Nanim přišel ještě van Persie a od té doby v United nebyla jediná zajímavá individualita, kvůli které by stálo za to pravidelně sledovat jejich zápasy. Po odchodu Ronalda se hodně zvedl a titul 10/11 byl především jeho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele