NANI BY NEJRADĚJI ŠEL DO ANGLIE

28.05.2007, 16:09
Aktuality
Manchester United a Tottenham spolu brzy možná svedou další bitvu. Oba týmy nedávno usilovaly o Garetha Balea, nyní se středem jejich zájmu stal talentovaný záložník Sportingu Lisabon Nani...

Teprve 20letý fotbalista je přirovnáván ke Cristianu Ronaldovi a jeho cena se pohybuje nad hranicí dvanácti milionů liber. Nani již vyhlíží možnost přestupu do zahraničí a nejraději by zamířil do Premier League.

"Sporting zná můj názor. Jít do Anglie je jednou z možností, Premier League je jedna z nejlepších soutěží na světě a byla by to velká výzva. Ještě jsem se nerozhodl a nejednal s žádným klubem. Jsem připraven jít do Anglie, protože věřím, že to pomůže mému vývoji," prohlásil Nani.

Některá média nedávno informovala o podpisu nové smlouvy mezi Nanim a Sportingem, hráč však tuto dohodu nakonec odmítl a rozhodl sezůstat přístupnější pro ostatní kluby.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podla mna z neho moze byt dalsia futbalova hviezda. Vzdy, ked som ho videl, tak vo mne zanechal silny dojem.

V Man.Utd. je este Giggs, takze bude mat cast sa adaptovat a zbierat skusenosti.

Na druhej strane si myslim, ze do Man.Utd. potrebuje trocha ineho hraca, pretoze Giggs skor vypomaha v rozohravke ako by mal lietat po lajne...od toho tam je C.Ronaldo.

Reagovat
Shevchenko

A co Malouda ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je prave ten hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham to sestavuje velmi sympaticky.

Reagovat
HOST*yidCZ

jj, a právě proto je tak žeru

http://www.tottenham-hotspur.estranky.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stále tajně doufám, že vám šoupneme Šventa za 100.

Reagovat
HOST*

Doufam ze ho ziska MANCHESTER UNITED...je to sqelej hrac..giggsovi taky zacnou dochazet sily a ne na kazdy zapas bude na 100%..

Reagovat
HOST*fiala

Nani,Quaresma,Cristiano Ronlado...v Portugalsku je to samej talent a v Česku naposled Rosa a pak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jun

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Parker

nemám rád černý humor

Reagovat
HOST*

TJN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele