Nahradí Koemana na lavičce Valencie Aragones?

02.04.2008, 12:24
Aktuality
Zajímavý návrat svým fanouškům možná přichystá vedení Valencie. Trenér Ronald Koeman nemá ani zdaleka jisté místo pro příští sezonu a na Pyrenejském poloostrově se již šušká, že by ho v létě mohl nahradit Luis Aragones...

Nizozemský kouč na podzim usedl na lavičku místo odvolaného Quiqueho Sancheze Florese a Valencii měl dostat z herní krize. To se mu nepodařilo, klub navíc upadl i do krize výsledkové a pohybuje se až ve středu tabulky.

Netopýři zatím nemají ani zdaleka jistou příslušnost mezi španělskou elitou pro příští sezonu a na sestupovou osmnáctou příčku mají k dobru jenom šest bodů. Ve funkci zatím drží Koemana domácí pohár, v něm postoupila Valencia do finále a již brzy se o trofej střetne s Getafe. I v případě úspěchu se ovšem dá očekávat Koemanův odchod a nový prezident Augustin Morera již dává dohromady seznam potenciálních kandidátů.

Jedním z oněch kandidátů údajně je Luis Aragones. Ten v současné době vede španělský národní tým, v létě v létě by se s touto funkcí měl rozloučit a již se nechal slyšet, že by se rád vrátil do klubového fotbalu. 69letý kouč ve Valencii působil mezi lety 1995 a 1997 a hned ve své první sezoně na Mestalle dovedl tým ke druhé příčce.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak tehle děda Valencii asi nepomuze

Reagovat
Devil

fakt jsem se zasmal

Reagovat
smazaný uživatel

Niektorí jeho neprajníci ohľadne reprezentačnej nominácie sa už nevedia dočkať kedy odstúpi a dúfajú že nový tréner bude vyberať iných kvalitných hráčov. Ale ešte je tu jeden turnajíček-dopadnúť na ňom môžu všelijako-už by potrebovali úspech !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Kily včera sesmolil aprílovej článek, zapoměl na něj a dal ho sem až dnes ...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kily

počkej, vy ho jako chcete taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nepatřím k jeho kritikům, ale musím říct, že té staré španělské škole už odzvonilo, mladým se daří mnohem víc. I když pár výjimek bychom ještě našli (Manzano, možná Del Bosque).

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ono to nebude trochu z h*vna do kravince

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je z bláta do dalšího bláta

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, já bych skoro chtěl toho Mourinha, je to trochu utopie, ale nejspíš by nás pozvedl...do háje, myslel jsem si, že tohle nikdy nevyslovín

Reagovat
smazaný uživatel

njn vam uz nepomuze ani sam panbuh, ubozaci

Reagovat
fantomas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele