Nahradí Kahna v Bayernu Frey?

24.10.2007, 19:32
Aktuality
Oliver Kahn na konci sezóny ukončí svou bohatou hráčskou kariéru a Bayern Mnichov tak dost možná bude muset hledat novou brankářskou jedničku. Podle německých médií by se jí mohl stát Sebastien Frey z Fiorentiny.

Sedmadvacetiletý Frey patří k nejlepším brankářům v Serii A, dlouhodobě také patří širší světové brankářské špičce. Ve Fiorentině má kontrakt až do roku 2011 a vedení klubu si ho údajně cení na 18 milionů eur.

V Bayernu se na konci sezóny rozloučí s Oliverem Kahnem, který odchází do důchodu. V mnichovském klubu sice ještě mají Michaela Rensinga, který se v pozici Kahnovy dvojky vypracoval ve výborného brankáře, zatím mu však chybějí zkušenosti.

Proto se v Německu mluví o zájmu Bayeru špičkového a zkušeného gólmana. Tím by se mohl stát právě Francouz Frey. Pokud by se do Allianz-Arény skutečně přesunul, následoval by útočníka Luku Toniho, který do Bayernu z Florentiny přestoupil toto léto.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Měli by dát šanci Rensingovi, není to vůbec špatný brankář. Možná lepší než za zásluhy chytající děravý Kahn.

Reagovat
Kily

no pokud by Bayern dotáhl nějakou náhradu za Kahna a Rensing měl zůstat na lavičce, tak se být Rensingem rozhodnu odejít. Chytá skvěle a v jeho věku si nezaslouží dělat náhradníka. Jeho případný nový zaměstnavatel by hodně vydělal

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

myslým že frey by v tehle situaci byl zbytečný post jedničky by měl převzít Rensing

Reagovat
HOST*Dr. Rýpalista

Hele kámo co máš z ČJ?

Reagovat
HOST*

Seb musí zůstat ve Fiorentině,at' si Bayern nemyslí že Fialkám vykoupí každej rok jednu hvězdu!

Reagovat
HOST*pensmi

Na otazku v nadpisu je jasna odpoved: NE. Rensing je po Olim jasne urcena jednicka, predstavitele Bayernu to rikaji porad a tyhle spekulace mi prijdou smesne. Uli Hoeness o nem nedavno rekl, ze v pristi sezone se stane nastupcem Jense Lehmanna a to by jiste nerikal, kdyby s Rensingem pocital jen na lavicku. Nevim proc kupovat za takovy prachy noveho brankare, kdyz Rensing chyta skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, tomu se mi nechce věřit...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

podla mna je momentane rensing jeden z najtalentovanejsich mladych brankarov sucasnosti a jedine co mu chyba je viac skusenosti ktore ale urcite nenazbiera vysedavanim na lavicke...teda ak by mal frey prist pochybujem ze rensing zostane

Reagovat
smazaný uživatel

Na co by nekoho hledali????? Kurva to ze neni Rensing znami neznamena ze nemuze byt jednicka... sak chyta lip jak Kahn.... tak nevim co porad resi...

Reagovat
HOST*
Reagovat
HOST*JJ

Jeden z mála spamů co za něco stojí....jen tak dál ta stránka vypadá slušně

Reagovat
HOST*milan

do doby, než sem ho viděl chytat sem si myslel, že je to kvalitní golman, možná měl jen smůlu, že sem ho viděl v těch zápasech, kde se mu nedařilo, ale kdybych měl peněz jak ruskej roman, tak si určitě raději vezmu rensinga na post jedničky

Reagovat
HOST*

sleduj ho aspon' v setřizích

Reagovat
HOST*milan

nezajímá mě on ani italská liga.....

Reagovat
HOST*Malcolm

Oliver Kahn je prostě stále nejlepší golman na světě, škoda že je už starej, ale je pořád dobrej. Ale až odejde Kahn, tak si myslim že by měl bejt jedničkou Reinzenger, pač je mladej a má dobrý reflexi..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele