Nahradí Fred v Realu Soldada s Baptistou?

30.10.2007, 19:04
Aktuality
V Realu Madrid pravděpodobně dojde v zimním přestupovém období k několika změnám. Trenér Schuster by rád to týmu přivedl lyonského útočníka Freda, odejít naopak mohou Roberto Soldado s Juliem Baptistou, o které se zajímá Benfica Lisabon.

Trenér Realu Bernd Schuster zatím s Realem prožívá dobrou sezónu. Tým vede španělskou a ani v Lize mistrů nemá problémy, přesto chce Schuster kádr zkvalitnit. Německý kouč dnes sportovnímu řediteli Mijatovičovi oznámil, že by v bílém dresu rád viděl Brazilce Freda.

Fred je hráčem Olympique Lyon a brazilské reprezentace. S klubovým prezidentem Aulasem však má spory a už dříve nevyloučil svůj brzký odchod z Lyonu. To by mohlo nahrát do karet Realu, který by za nového útočníka nemusel platit závratnou částku.

Příchod Freda by však znamenal jiné komplikace, a sice překročení kvóty tří hráčů mimo Evropskou unii. V Realu nemají pas EU Diarra, Robinho a Marcelo, který by nejspíš musel odejít na hostování.

To nemusejí být zdaleka jediné změny v kádru královského klubu. Do sestavy se těžko prosazují útočníci Julio Baptista s Robertem Soldadem a Schuster je nehodlá držet. Oba si údajně již vyhlédla Benfica Lisabon.

Nejslavnější portugalský klub má mít na získání obou hráčů připraveno patnáct milionů eur. Dvaadvacetiletý Soldado by přestoupil do Benfiky natrvalo a Baptista na půlroční hostování. Benfiku v současnosti trénuje Jose Antonio Camacho, který nedávno vedl právě Real.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (36)

Přidat komentář
HOST*jj

nechapu

Reagovat
HOST*derek

Bývalý předseda Leedsu United Peter Ridsdale prozradil, že jeden z největších záchvatů smíchu za svého působení na Ellen Road dostal díky Jonathanu Woodgatovi. Před cestou Leedsu na evropský kontinent Ridsdale obránci řekl, ať má svůj pas vždy na bezpečném místě, a on ho pro jistotu nechal doma...

Reagovat
Kapřík

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Monkey

k cemu tam pak maj Raula, Nistelrooye, Robinha, Higuaina a Saviolu?

Reagovat
HOST*De1v

nee doufám že je to kec, Fred je můj nejoblíbenější hráč a Lyon nej klub a nevím jesli je real tím správným klubem pro Freda

Reagovat
RMCF

Když sem to viděl v expreskách tak sem byl naštvaný a teď když by kvuli tomu měl odejit Marcelo tak nemám slov. Ale myslím si že s tím Marcelem to musí být blbost to by se musel Schuster uplně zbláznit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já někde slyšel, že už má pas i Diarra...

Reagovat
RMCF

Já mám dojem že sem taky zaslechl že by se nám mělo uvolnit jedno místo Marcelo to určitě nebyl, nevěděl sem jestli ne Robinho nebo Diarra. Ale asi spíš ten Diarra

Reagovat
HOST*Petr

souhlasím. Marcelo bude jednou skvělej bek, možná lepší než R. Carlos !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Drsná zhovadilost... Fred je dobrej, ale není potřeba. A Soldado a Baptista radši bez komentáře.

Taky je zájem o brazilského stopera Brena (Sao Paulo, 18 let). Zřejmě si četli o Pepem, takže po nás chtějí 15 mega.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*

to ho spíš prodaj do Porta a vy ho pak koupíte za třicet, aby vás nikdo nepřeplatil

Reagovat
HOST*honza

Robinho a Higuain hrají v záloze a Saviola je lama. Nevím ale jestli by byl Fred opravdovou alternativou za někoho z dvojce Ruud Raul. CHtělo by to někoho kvalitnějšího....

Reagovat
HOST*De1v

ha, Fred je dostatečně kvalitní, ale doufám že zůstane v Lyonu

Reagovat
M11

nikdy mu neodpustim loket do tvare Chivua

Reagovat
HOST*

Jako utocna sila Bileho Baletu Raul a Ruud je neuveritelna jestli jste si vsimli tak Ruud byl v Manchesteru docela lakomy utocnik a hral jen na sebe neboli sobec ale jak pracuje s Raulem tak se mi libi jejich spoluprace a to fandim Realu uz od mladi!Takze utocna sila Raul Ruud je neuveritelna podporovana super hrajicim Robinhem je ideal a myslim si ze Fred by byl zbytecnej ale na lavce by sedet mohl

Reagovat
HOST*cat killer

Nevim jestli je Fred tak dobrý ale Soldado snad taky není špatný a určitě by bylo dobré mít v Realu více španělů, brazilce bych už tam nechtěl, je jich tam dost. Já bych posílil zalohu.

Reagovat
HOST*Michal

ste piceeeeeee!!!!!!!!! zkurveni fanousci realu!!!!!!!!real su nejvetsi pice...numiju si vychovat zadne svetove talenty jako barca - krkic,dos santos a messi,a taky fabregas je nas odchovanec...ale vy mate picuuuuuuuuuu...CURACI!!!!!

Reagovat
M11

jj my sme pice a ty si vlastne "Majkl Skofíld"

Reagovat
smazaný uživatel

že Fabregas měly jste ho so 16 tak se div ty blbe jenom kvuli panu Wengerovi se dostal ke slávě co by dělal v Barce možná tak utíral zadky jelikož tam mají jiné blby na hru než je Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl jako Messi tak nehledí na jména, zůstane a ukáže, že je lepší, než ti, co teď na jeho postu hrajou.

Reagovat
Kapřík

I takoví mají přístup na net...

Reagovat
RMCF

Jak se tak dívám diskuze se tu neustále zkvalitňuje

Reagovat
smazaný uživatel

To jako ten zítřejší zápas s Vale nikdo nevysílá? Nevíte o nějaké reálné TV stanici? Já nic rozumného nenašel.

Reagovat
HOST*

Upřímně nic proti Fredovi ale jelikož byl ted zraněnej tak bych ho radši nechal tam kde je poslal na hostování Higuajna (mladej a má čas) a Baptistu prodal Nistelroye stejně už mu je 30 a zkusil bych to spíš s nákupem Huntelára Alvese nebo Podolskiho na toho v Bayernu docela serou

Reagovat
RMCF

Podolski se mě moc nelíbí ten hráč mě nikdy neoslovil, Alves je golostroj, ale neměl sem moc možností ho vidět tak nemůžu hodnotit a Huntelar je opět ten typ útočníka jako třeba Ruud. Když už by sme posilovali útok, tak by to chtělo jako alternativu hráče jakého ještě nemáme, takže nějakého rychlého technického útočníka, něco jako Tevez, Aguero, Anelka(uvádím ho jako příklad a nemyslím že by měl přijít), Martins. Ale mnohem důležitější je koupit pořádnýho playmakera, útok máme dostatešně konkurence schopný a doufám že ještě dostane příležitost Soldado.

Reagovat
HOST*R9

Na co nějakej Tevéz nebo ještě hůř Anelka, když máme na tuto pozici skvělého Robinha?

Reagovat
RMCF

Já netvrdím že se má útok posilovat, ale když už chtějí koupit útočníka tak takového typu který nám chybí. Ty hráče sem nemyslel že máme koupit, ale abych přiblížil typ útočníka který nám chybí

Reagovat
HOST*R9

Pro mě je sestava skoro kompletní, ještě bych vzal v zimě Riquelmeho a možná v létě nějaký skvělý pravý křídlo, někdo jako Quaresma nebo moje volba Navas...

Reagovat
smazaný uživatel

to by tak asi bylo. jen ten playmaker (riquelme), pravy kridlo (skoda tenkrat toho jaquina, ted quaresma, navas(ten se mi taky libi)). A do budoucna toho utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

mno, co dodat...na jednu stranu by to chtelo kvalitniho utocnika, pac raul a ruud maji uz svoje leta a nekdo bude potreba, soldado na to nema a ani mit nebude, takze nejakou utocnou star to chce, ale zase, rok ci dva minimalne, utok vydrzi. Kup utocnika by mohl byt na programu az v lete a poustet kvuli tomu marcela nema smysl. Maximalne na hostovani nekam kde by hral pravidelne. Spis by to chtelo nejakyho hodne dobryho playmakera. Guti uz taky dosluhuje, navic hraje dobre jen kdyz vi ze neni az tak potreba, a jiny proste neni.

Reagovat
HOST*Lassard

rači Benzemy než freda

Reagovat
HOST*Tomik

Vem si že odejdou dva utocnici a pride jeden.

Reagovat
HOST*Tomik

Taky bych radsi Benzemu

Reagovat
HOST*kdvsngj

jj, treba nejakeho playmakera do stredu pola, najlepsim by bol cesc ale ten z arsenalu len tak neodide, iny takyto hrac ma nenapada, nechapem naco posiluju utok ktory je aj tak uz dost silny a uz teraz vsetci hraci ktori by boli napr. v lyone hviezdami vyhrievaju lavicky, soldada by som poslal na hostovanie, nech ukaze co vie v inom time s viac prilezitostami, Baptistu nekompromisne PREDAT!, este som ho nevidel hrat dobre (myslim na urovni realu, pre benficu by bol snovy hrac) a v tomto kadri na to nema, mne sa fred zda ze by perfektne zapadol do koncepcie realu a nechapem co tam este robi diarra, plati to iste co v pripade baptistu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele