Naděje Athletiku Yeray se podrobí operaci nádoru na varleti

25.12.2016, 10:00
Aktuality
Zkažené Vánoce má bohužel mladý obránce Athletiku Yeray Álvarez. Tomu byla i v pouhých 21 letech diagnostikována rakovina varlat, a ačkoliv svátky ještě stálice základní sestavy celku z Bilbaa stráví doma, v příštím týdnu se již podrobí operaci a nastoupí delší rekonvalescenci...

"Délka jeho rehabilitace a marodění závisí na tom, jak se povede operace. První dojmy nám ale dovolují být optimisty. Hráč je v pořádku a jeho fyzická kondice je dobrá," uvedl k problému doktor Josean Lekue, který byl při stěžejním čtvrtečním vyšetření i následné sérii testů.

"Všechno se seběhlo velmi rychle. Je silný a klidný, i v tak složité situaci prokazuje vyspělost," dodal na adresu odchovance klubu prezident Athletiku Josu Urrutia.

Yeray Álvarez si v Bilbau odbyl svůj debut za áčko teprve letos v září a od té doby stihl na prostoru 16 soutěžních zápasů upoutat třeba i skauty věhlasné Barcelony. V ligovém základu teď Yeray nechyběl už šest kol v řadě.

Autor: Tomáš Daníček / football-espana.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
celeb

kto ako 1. prijde s tym vtipom o zachrane knaza?

Reagovat
blaugrana

Ten je dobrý.

Reagovat
minoLFC

?

Reagovat
smazaný uživatel

I saw daddy kissing Santa

Reagovat
zelda

vypadá jak ženská

http://i.imgur.com/OCCeEhD.jpg

Reagovat
Phillipinho

Letos asi nejlepsi hrac Athleticu. Hasi za Laporteho co muze. Hodne stesti

Reagovat
H.N.T.

tak snad ten nejdulezitejsi zapas vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju co možná nejrychlejší uzdravení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rakovina

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
Messiáš

Hodne stesti! Zdravi je na prvnim miste, doufam, v co nejrychlejsi rekonvalescenci. Vykony predvadel paradni, ne nadarmo jsme se o nej zajimali. GL!

Reagovat
Bandita_Harry

Poraz tu pliagu, držím palce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele