NA TESTECH VE SLAVII DVA CIZINCI

09.02.2006, 17:24
Aktuality
Kádr trenéra Jarolíma doznává dalších změn, vedení Slavie se rozhodlo vyzkoušet dva nové hráče. Na týdenní testy přišli do Prahy ukrajinský obránce Alexadner Granovski z Charkova a chorvatský útočník Marte Dragičevič z Hajduku Split.

Jak Hajduk, tak i Charkov obsadily po podzimní části osmé místo ve svých soutěžích.

"Budou u nás na týdenních testech a pak se rozhodneme, jestli je angažujeme, nebo ne," řekl dnes ČTK manažer Slavie Lubomír Puček. Obě posily měly možnost předvést se v dnešním zápase s Púchovem, nastoupily v druhém poločase, ale k výhře Slavii nepomohly. Utkání skončilo 0:0.

Slavia v zimní přestávce již získala chorvatského obránce Aračiče, brankáře Vorla z Jihlavy, obránce Dosoudila z Jablonce a útočníky Hercegfalviho a Gaúcha, který naposledy působil v Olomouci. Tým opustili Adauto, Gedeon, Latka, Pešír a Černoch.

"Sešívaní" zahájí sezonu o několik dní dříve než ostatní česká mužstva. Již 16. února odehraje Slavia první utkání 3. kola Poháru UEFA, na domácí půdě hostí italské Palermo.

Autor: Pavel Mašlaň

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mali kupit Bakosa a mali by v utoku vystarane. Neni to ziadny rychlik, ale ked kopne do lopty, tak to stoji zato. na slovenske i ceske pomery velmi dobry fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám, ale jde o to, že už sme byli domluveni s Půchovem, tak si začal Bakoš diktovat velký prachy, který mu prostě dát nemůžeme, jestliže se teda chcem do budoucna vyhnout arbitrážím. Ale pořád platíme víc, než zbytek ligy, teda kromě Sparty, s Libercem a Teplicema sme na tom stejně. Takže je dost možný, že měl Bakoš velký oči, což bych i chápal, v tý době měl plnej stůl nabídek. Teď bysme se k tomu ale měli vrátit ( modlim se ), vzhledem k tomu, že má na stole nás a Jaroslavl, takže musí brát cokoli. Ale útočníka potřebujem, Vlček jich moc nedá, sice dře pro tým, v každym přípravnym zápase 3x utekl obraně, ale pak to čutne do gólmana. Fořt sice udělá na místě 2 obrance, ale "aim" má snad ještě horší, než Vlček. Hercegfalvi sice pěkně připravuje šance, ale neni tam nikdo, kdo by měl koncovku... Když sem mrznul na přípravě, tak mě fascinovalo, kolik máme šancí a ještě víc, jak je dokážem zahodit. Hlavně se musí uzdravit Švento, protože křídla máme v tuhle chvíli v tahu: Švento chybí a Piták hraje hrozně, radši bych na jeho místě Krajčíka a místo něj Švece.

Reagovat
HOST*xxx

Já myslím, že slavia na jaře pošlape. Má jedny z nejlepších hráčů naší ligy. Jedinej kdo jí bude konkurovat bude sparta, ale ta už tu ztrátu nedožene, takže si myslím že titul je náš............... Forever slavia

Reagovat
smazaný uživatel

To musíš být hodně skalní fanoušek

Reagovat
HOST*Banikovec

Baníček do toho doufám,že bude nahoře a věřím v to!

Reagovat
HOST*empty

Jen aby ty zahranicni posily neskoncili jako Gluscevic ve sparte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na druhej strane, mohlo by byť viac zahraničných hráčov / teda vyjmä Slovákov /, aspoň to bude trochu zaujímavejšie. Možno sa na to bude dať aj pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tyhle bych zapomněl - ten Ukrajinec ještě ušel, něco dobrý něco špatný, ale ten útočník hrůza, jednou předvedl pěknou střelu, ale jinak nic, ani přihrát neumí... Snad to tam začne padat až se vrátí Švento, to Palermo klidně oželim, ale na ligu musí bejt zpět, s nim sme o 33,3% lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Přebíral, přebíral, až nám chlapec přebral... Sice přeřazení do "B" nemám rád, je to hnus, ale vzhledem k tomu, co měl za možností si za to do určitý míry může sám. Teď bysme ho měli vzít, páč co my za zápas zahodíme gólovek, to je k pláči ( Půchov měl dostat minimálně 6-8 kousků, ale náš "produktivní" útok si vypracuje 20 šancí a spolehlivě je spálí... )

Reagovat
HOST*Paulino

Bez peněz do Slavie nelez.Hra na dluh.Klín se vyráží klínem do jaké doby až na vás vyhlásí nucenou správu.Puček to něják zařídi. vid Lubomíre.Čest tvojí práci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele