Na podzim hrál Zima jen třetí ligu, teď přiblížil Slavii k titulu

21.06.2020, 10:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (88)

Přidat komentář
Losinho

Najednou ta jednadvacítka vypadá hodně dobře, i když s tragickým trenérem.

Reagovat
veikko

Vypadá, jenže ten trenér může být bohužel rozhodující faktor. Každopádně brankáři ve své kategorii špičkoví (Jedlička, Trmal, Melichar), obránci solidní (Holík, Sadílek, Plechatý, Zima), záloha a podhrot/křídla luxusní (Krejčí, Janošek, Bucha, Matoušek, Hlavatý, Havelka, Chytil, Hložek, Karabec, Žitný, Vaníček, Hellebrand) a útok lehce nadprůměrný (Šašinka, případně alternativy).

Reagovat
Kiwi-21

Já mam Sadílka pořád hlavně za DM či CM-Box to Box než krajního obránce,na levo bude spíše Granečný si myslím

Jinak u GK koho řadíš výše Trmala či Jedličku ?

|Vím že Jedlička je v mladežnických repre skvělý ale kdybych bral podle dospělých jednoznačně Trmal,přijde že už je to dost dlouho co nějaký mladý golman nastupoval tak často v lize,naposledy asi Laštuvka

Reagovat
čolo

Dal bych Trmala. Ale je faktem, že by mohli skvěle zachytat všichni... Ohledně Sadílka, on na tom beku vypadá fakt solidně a nebál bych se ho tam postavit i v áčkové repre.

Reagovat
JeséRodriguez

Sadílek se mi na LB taky líbí...akorát bych teda upřednostnil před Trmalem Jedličku

Reagovat
veikko

Já bych osobně sázel na Jedličku. Trmal nechytá špatně, ale nepřijde mi, že by to byla až taková sláva. To už se mi zatím líbí víc i ten Melichar. Taky mu v tom dost "pomáhá", že má za Příbramskou obranou větší možnost si zachytat.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně Hložek, Bucha, Sadílek a Matoušek už mají na dospělou repre. Doufám, že se dostane 21 na Euro, tým vypadá fakt dobře.

Reagovat
veikko

S tím Matouškem je to těžké. Talent má, ale poslední dobou je v dost špatné formě a navíc ani v jednom zápase U21 nezahrál dobře. Ale je po zranění, tak se do toho snad zase dostane.

Reagovat
Wyrda

Nepochybně se do toho dostane. Po sezóně bude zpátky ve Slávce už natrvalo a posadit Teclíka problém asi nebude

Reagovat
veikko

Bylo by to fajn, ale Trpišovský upřednostňuje tady ty běžce typu Tecl, tak snad udělá výjimku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč Tecl ještě hraje, když tam může být Musa.

Reagovat
Wyrda

Po včerejšku co jsem viděl Tecla tak to přece nemůže být tak těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek je ale právě taky běžec alá Tecl.

Reagovat
veikko

Rozhodně má o dost lepší techniku a zase o dost horší pracovní morálku na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě vybouchl Černý, ta repre mohla být úplně jiná.

Reagovat
JeséRodriguez

Na druhou stranu, pořád se ještě může chytnout, je ještě docela mladej. V následující sezóně ale bude mít nejvyšší čas se prosadit.

Reagovat
žrout

Kéž by, takové křídlo typologicky u nás zatím další nemáme, byla by ho strašná škoda, talentu měl na rozdávání. Kdyby se neměl tento rok chytit, okamžitě zpátky do ČR, kde by to z něho mohl ještě Trpiš nebo Gula dostat. Přecejen to tady s těmi českými kluky umíme a víc se jim věnujeme než v zahraničí, kde jsou jenom random kus

Reagovat
JeséRodriguez

Typologicky bychom ho potřebovali jako sůl. Škoda, kdyby ten potenciál naplnil, tak jsme měli s Schikem dva rozdílové hráče do ofenzivy, k tomu skvěle fungující střed zálohy s Daridou a Součkem, kde je navíc plno mladých zajímavých hráčů jako Král, Bucha, atd., na druhém křídle vypadal v kvalifikaci dobře Jankto, ten má dobrou produktivitu a zároveň dobře pracuje i dozadu. Hned by to vypadalo jinak.

Reagovat
Kiwi-21

U Trpišovského si myslím že by si Černý nezahrál už jenom kvůli té hře do zadu,v Plzní si myslím že by měl mnohem větší šanci

Reagovat
Losinho

Sadílek na to moc nevypadal.

Reagovat
Selänne

Nenapsat Šulce je normálně zločin.

Reagovat
meliooo

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
8lampard8

Reagovat
žrout

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
veikko

Vždycky člověk na někoho zapomene a pokaždé na někoho jiného. Tady obecně nejvíce lidí zapomíná na Janoška, bych řekl.

Reagovat
Kostomlat

alternativy = od nás Tonda Růsek

Reagovat
db18

Když ty křídla a CAM moc nesváže taktikou (čehož se teda trochu bojím), tak by to mohlo být super.

Dozadu to bude dobré, a vepředu to už se zálohou Krejčí, Bucha - Hložek, Karabec, Matoušek podle mne taky nemůže dopadnout špatně.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Když už tu byl zmíněn Hložek a Karabec, tak Karabec se mi zdá ještě jako o něco větší talent než Hložek. Sice do ligy naskočil později než Hložek, který už měl něco odkopáno, ale podle mě se Hložek takhle brzo prosadil hlavně kvůli postavě, to je normálně dospělej chlap. Za to Karabec se musí ještě spoléhat hlavně na svoji šikovnost, fyzicky je ještě dorostenec.

Reagovat
db18

To Hlavatý ve 22 letech taky. A ono taky na křídle je asi o něco jednodušší se prosadit i pro ty malý hráče, než pak uprostřed.

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím Hložek i když je talent tak my přijde hypovany a myslím že jeho strop je znatelně níže než u Karabce

Každopádně i když jsou ze Sparty přeji oběma úspěch jako všem mladým v našem fotbale

Ohledně gólmanů bych upřednostňují Trmala ale v gólmanech po delší době opravdu slabinu nemáme

Reagovat
meliooo

Jasně je hypovaný a proto se o něj zajímá Lipsko nebo Atlético.

Reagovat
Kiwi-21

píšu jak pusobí na mně,já mu přeji ale očekavám že Karabec bude lepší pokud se nezrakví,Hložek je skvělý na svuj věk ale když vynechám věk tak mi nijak speciální nepřijde a at v Lipsku ani v Atleticu by se neprosadil,ne ted do budoucna mu to i přeji

Reagovat
smazaný uživatel

Karabec a Hložek hrají úplně jiné pozice, tak proč je srovnávat? Hložek samozřejmě hypovaný je, protože Sparta je hypovaná, ale kdyby v něm neviděli něco víc, tak by ho asi nesledovalo tolik týmů z top lig...Minimálně na to Lipsko by mít mohl.

Reagovat
Kiwi-21

Nepíšu že je špatný.

To je můj dojem a klidně se mohu plést ale když jsem viděl Hložka v zápasech v derby či Plzní i když ji dal 1.gól tak byl naprosto nevyditelný a ničím mě nezaujal

Lipsko na skvělý scauting ale nikdo není neomylný, samozřejmě budu moc rád když se budu plést já,ale byly ve světě i větší talenti co se neprosadily, přijde mi že předčasně fyzicky vyspěl

Reagovat
Losinho

Já bych rád viděl Hložka v útoku, když tam je jen Šašinka. Ale jo, vypadá to super.

Reagovat
žrout

Co ten Čvančara v 2. lize nebo Drchal? Mohli by se prosadit...

Reagovat
Losinho

Drchal teď rok nebo jak dlouho pořádně nehrál, kdo ví jak na tom bude.. asi se dá čekat hostovačka.

Reagovat
žrout

To určitě, myslím, že by mu mohla sednout Bohemka nebo Boleslav.

Reagovat
db18

Jo, to by asi bylo nejlepší... Pravý kraj pak Bucha a střed? (ale trochu pochybuji, že to tak Krejčí postaví)

Reagovat
Losinho

Na střed je spousta variant, v tom bych problém neviděl.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Občas propadne, ale na to, že hraje pravidelně ligu v podstatě až od covidu a pod tlakem boje o titul, tak hraje fajn.

Reagovat
Slavia10

Hlavně je mu 19 a vezmi si jak hraje, u stopera je to především o zkušenostech a odehraných zápasech, nepochybuji že do 2-3 let ho prodáme do zahraničí, každým zápasem bude růst.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vybornej skauting. Kdyz kupujes 19 letyho borce, co odkopal 3 zapasy za acko a stoji nejakych 30 mega Kc, tak si to musis umet obhajit, ale Jindra vedel, do ceho jde.

Reagovat
Remt

Počkej, jaká že je opce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vim, tak ma smlouvu do 2024 a hostovacka to neni, i kdyz se o ni skutecne v zime spekulovalo. Cena by se mela pohybovat kolem 30 milionu Kc.

Reagovat
Slavia10

No on když k nám přestupoval, tak fandové Olomouce tu psali, že mohl jít do zahraničí už rovnou a že my jsme pro něj přestupní stanice, takže to asi nebyl fakt random nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaroven me to nuti ale k zamysleni, proc nase akademie neni schopna produkovat podobny talenty. Za poslednich par let se prosadilo fakt minimum odchovancu a kdyz uz, tak to museli vzit hodne oklikou pres ruzny hostovani. Olomouc vychova hrace, kteryho muzes s klidnym srdce hodit do zakladu, i kdyz nic neodehral, do zapasu o titul. Jsem zvedav na nadchazejici generaci, ale budou to mit hodne tezky, protoze kadr je sirokej, na nekterejch postech mozna az moc.

Reagovat
John Obi Mikel

Na té oklice není nic špatného. Z odchovanců nebo hráčů, co prošli juniorkou máme v posledních letech Krále, Součka, Zmrhala, Musu, zrádce Buchu a ztraceného Petraka. (A v menších ligových týmech pak hráče jako Kuchta, Rondič, Kodr, Antwi, Dostál, Hrubý, A. Petrák apod.)

A hlavně U19 v LM hrála dobře, myslím, že na nás ještě čeká spousta zajímavých jmen.

Reagovat
icka

Bucha udelal jen dobre, ze odesel.

Reagovat
žrout

Nijak si nepomohl, v SKS nakukoval do základu a po přestupu do Plzně půl roku vůbec nehrál. Chytil se až v Bolce, kam ho poslali hostovat. Jestli chtěl jít hostovat, mohl jít rovnou ze Slavie a nemusel kvůli tomu do Plzně.

Reagovat
Lof

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

To jsou ted silacke reci co ti opalcuji slavisti. Nakukoval do acka, nemel zadnou jistotu a v te dobe to ani nevypadalo, ze by hral v acku. Udelal to nejlepsi.

Reagovat
žrout

ne no

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
raduinho

Příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to do něj řekl...když před rokem na ME do 19 let hrál na stoperu ve dvojici s Heidenreichem, tak ten oproti Zimovi vypadal skoro jak Nesta. A o rok později hraje Zima pravidelně za nejlepší český klub, rozhoduje o titulu a jak známe Šilhavého, tak má asi i klidně blízko do seniorské repre, zatímco Heidenreich si dospělý fotbal asi ještě pěkně dlouho nekopne

Reagovat
Wyrda

Taky to svědčí o tom, že Heidenreich hraje v Itálii, kde má konkurenci jako kráva zatímco Zima hraje jenom v české lize, která je kvalitou prostě na piču. Každopádně i tak klobouček že posadil Takácse s Tijanim a Frydrychem celkem s přehledem. Jako obranu má Slávka teď pořešenou dobře. Jsem zvědavý jak budou v létě pracovat se středem, kde teď hraje Holeš co jsem úplně nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím nesouhlasit... naše liga je lepší a lepší po době temna. Vidím za tím vznik LFA, akademie FAČR a investice... najednou tu máme prachatý týmy hned čtyři. Slavia, Sparta, Plzeň a Baník. Poslední jmenovaný začal nedávno takže to potrvá, ale liga začíná produkovat U-20 hráče, kteří mají velký potenciál v budoucnu táhnout repre a tím jak jich je mnoho se vyloupli supertalenti Hložek a Karabec. Nadstavba navíc přidává víc těžkých zapasů což je taky dobře. Nebudu jen pozitivní. To co předvádějí Olomouc, Teplice a Mladá Boleslav je ostuda... Zima hraje ve Slavii a v Olomouci hrál 3. ligu. To ukazuje na dobrý skauting Slavie a zoufaly přístup k mládeži v Olomouci. Heidenreich potřebuje hostovačku jako sůl. Myslím, že Sparta by byla cesta pokud nevyjde Hancko. Tam teď kdo umí a je mladý hraje. Navíc Kotal je trenér co stvořil třeba Brabce v Brně.

Reagovat
Wyrda

Po jaké době temna? To že je tady Hložek, který má potenciál jako jeden z mála to dotáhnout do top týmu je věc jedna, ale rozhodně to není jako 20 let zpět. Kdy borci co chodili hrát průměr top lig světa v repre byli druhořadí a ne "tahouni". Jestli si někdo myslí, že nadstavba přidá na atraktivitě a těžkých zápasech tak se plete. Včera jsem byl na utkání Baník - Slavia, který by teda dle tvé teorie měl být jedním z vrcholů ligy, ale akorát se ukázalo to co víme všichni, že Slávka si kupuje to nejlepší v lize a je zde obrovská propast proti ostatním.

To že se se tady jednou za pět let najde 15 borců co má navíc není nic vyjímečného. Koukni na U21 v cyklu pod Dovalilem. V zahraničí se ale nakonec prosadil jen Koubek i Pavlenka, Kadeř, možná Kalas. Ostatní bud nikam neprestoupili nebo vyhoreli (Krejčí, Brabec, Skalák,...) no a pak tady máš cyklus 2017. Ti vypadali taky relativně nadějně. Nakonec se prosadil Jankto, Schick, vypadá to na Součka a možná Barák. Budu samozřejmě velice rád a těm klukům to přeju aby se jich prosadilo víc ale o tom zda tedka vychováváme dobre hrace se muzeme bavit tak za 3-4 roky jestli někam přestoupí a prosadí se. Rozhodně ne teď.

Reagovat
veikko

Mi se třeba líbil Zima už na tom ME. Heidenreich je ještě lepší, ale oproti zbytku týmu byli ti dva naši nejlepší hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době nám na eura postupovali mládežnické repre a ovoce podle mě čeká A tým. Tam vidím hlavně v záloze neskutečně narváno. Nesmíme zapomínat na Šulce a Součka, kteři taky vypadají dobře. A když vidím jak Baník investuje do mládeže tak snad i východ země bude produkovat fotbalisty ve velkém jako dřív. MS už vypadá opět reálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak byste postavili výběr do 25 let momentálně?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč do 25?

Reagovat
smazaný uživatel

hráči použitelní na 8 let cca.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář, Jedlička, Trmal

Holík, Havel, Sáček, Simič, Jemelka, Plechatý, Zima, Krejčí, Sadílek, Granečný, Holzer

Barák, Kalvach, Tomáš Souček, Hellebrand, Hubínek, Hašek, Ševčík, Král, Karabec, Bucha, Matoušek, Jankto,

Schick, Drchal, Pulkrab, Hložek, Šašinka

Škoda těch slabých křídel....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak s porovnáním let minulých bída...

No ale koneckonců, ono stačí 11 konkurenceschopných hráčů, aby měl ten nároďák šanci..

K čemu nám bylo, že ve světě běhali hráči jako Vachoušek, Jarošík, Týce, Mareš...

Reagovat
veikko

Tak ono to stejně takto nejde brát. Nikde není řečeno, že v repre nemůže hrát borec v 35 nebo se naopak objeví nový supertalent jako Hložek nebo Karabec.

Reagovat
Kiwi-21

Trochu doufám že ještě Venca Černý se chytí,na top klub to už nebude ale nějaký lehce nadprůměrný snad někdy

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Stannis Baratheon

Trubač teď jedno z mála pozitiv v Teplicích, ten taky může být solidní.

Reagovat
veikko

Miluju teoretizování, ale je to těžké: Kolář - Sadílek, Plechatý, Zima, Holík - T. Souček, Král - Hložek (Jankto), Bucha, Matoušek - Schick

Náhradníci: Trmal, Jedlička - Simič, Takács, Douděra, Havelka, Janošek, Hlavatý, Barák, Jankto, Kalvach, Čermák, Šašinka, Žitný

Určitě jsem na spoustu jmen zapomněl.

Reagovat
JeséRodriguez

Kolář, Jedlička, Trmal - Havel, Sáček, Zima, Matějů, Krejčí, Jemelka, Sadílek, Holík - Král, Bucha, T. Souček, Kalvach, Jankto, Barák - Šulc, Karabec, Hellebrand - Schick, Hložek, Matoušek

S tím, že by Havel a Holík umí oba kraje obrany, primárně rozestavení 4 3 1 2, ale bylo by tam i dost variant na křídla, při změně rozestavení (Hložek, Matoušek, Hellebrand), na AM zase umí Barák, nebo klidně i Bucha.

Uvidíme, co naše křídla v budoucnu. Mohl by se ještě prosadit Černý, a budu držet palce i Buchtovi z Baníku. V obraně by se ještě mohli prosadit třeba Heidenreich nebo Plechatý.

Reagovat
Kiwi-21

Buchta je spíše podhrot než krajní hráč, alespoň dle fans Baníku na kraj nepatří

Reagovat
JeséRodriguez

Taky jsem to četl, každopádně zatím nastupuje na křídle a ty nám zatím zoufale chybí.

Reagovat
atlee

Na podzim hrál Zima třetí ligu a na jaře vešel do kin film s Jaredem Letem

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobrý výkon, po Hanckovi druhý nejzajímavější stoper ligy

Reagovat
žrout

Hodně zajímavá U21, škoda zbytečných ztrát se Skotskem a hlavně s oslabeným Řeckem, kde jsme měli jasně vyhrát, kdybychom proměnili šance... ale i tak to vypadá nadějně a máme to ve svých rukách, navíc postupuje 5 nejlepších z 2. míst.

Reagovat
lampas

Pamatuji jak deset let zpátky jsem dost čekal od kluků z tehdejší U 21, výsledky i měli, nakonec skončili nešťastně v SF EURA. Hned jsem si myslel, že v září už budou tvořit jádro áčka. Nakonec se z nich všech prosadil pořádně akorát Vaclík, respektive jediný to dotáhl do respektované ligy a klubu. Tehdy jsem si třeba neuměl představit, že Václav Kadlec nyní nebude stabilní hráč nějaké TOP 5 ligy. Tyhle teorie o tom, jak budeme mít světlou budoucnost jsou tedy ošemetné.

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím já už po těch nadějných 21 jsem už spíše skeptik, předtím jsem vždy věřil že kluci z 21 skončí brzy v Áčku ale většinou žádná sláva.

Proto třeba nesdílím hype u Hložka

Neznamená to že jim (jemu) nepřeji ale už ta důvěra a očekávání takové nemám.

Reagovat
lampas

Hložek má postavu jak dospělý fotbalista. Tu měl třeba Mára Suchý, který hrál za Slavii asi od 18 let a před tím než šel ven, tak působil jako hráč pro Real Madrid.

Reagovat
Kiwi-21

přesně,já zatím vidím větší potenciál v Karabcovi

Reagovat
smazaný uživatel

Já raději léto.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele