Na lavičku Getafe se po deseti letech vrací trenér Míchel

27.05.2021, 10:55
Aktuality
Getafe v minulých dvou sezonách bojovalo o evropské poháry, uplynulý ligový ročník ale už tak povedený nebyl a vše vrcholí očekávanou změnou ve funkci trenéra. V madridském klubu skončil José Bordalás, jeho povinnosti převezme navrátilec Míchel, který podepsal smlouvu na dva roky...

58letý Míchel v kabině úřadoval už mezi lety 2009 - 2011, v sezoně 2009/2010 s klubem skončil na šestém místě tabulky a jednou s ním dokráčel až do semifinále Copa del Rey. Následně vedl Sevillu, Olympiakos Pireus, Marseille, Málagu a naposledy mexický UNAM Pumas, bez práce byl od července loňského roku.

Bordalás neměl ideální vztahy s prezidentem Ángelem Torresem a po úspěšných dvou sezonách se mu letos nedařilo ani po výsledkové stránce, když Getafe dlouho bojovalo o záchranu v LaLize. Po očekávaném odchodu bez angažmá dlouho nezůstane, v nejbližších hodinách či dnech se upíše Valencii.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
LAM

Co na něj říká CHONG?

Reagovat
CHONG

Přiznám se, že nevím, jestli se ptáš vážně nebo ironicky, ale odpovím Za mě docela dobrý, úplně nejradši bych samozřejmě byl, kdyby zůstal Pepe, ale na druhou stranu, po té loňské sezóně asi změna prospěje jemu i nám. Každopádně pak jsem četl nějaké spekulace o Martínezovi (což by byl sen, ale asi dost utopie) a Mendilibarovi (což se mi taky dost zamlouvalo), o Míchelovi jsem teda nic nečetl a najednou bum, ale špatná volba to myslím nebude, prostředí zná a angažmá to bylo docela úspěšné. Hlavně ať to příští rok nějak vypadá směrem dopředu, protože nejméně vstřelených gólů z celé ligy, to je fakt ostuda. Vamos Geta!

Reagovat
LAM

Útok byl tragickej.

Ale do doby než začnou mít týmy opět peníze z lístků si nedovedu moc představit,že bude mít Getafe na nějakou dobrou posilu.

Reagovat
CHONG

Musíme se zkusit zbavit starých pardálů jako je Mata a Ángel a přivést nějakou kvalitu za dobrou cenu, ale bude to dost těžké, uvidíme, s čím se Torres vytáhne...

Reagovat
Elmas

zas Mata je dobrý hlavičkář

Reagovat
CHONG

Letos nebyl dobrý v ničem

Reagovat
JM

Reagovat
Aldeano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele