Můžeme vyhrát titul, věří Kuranyi

18.08.2008, 11:41
Aktuality
Ve velkém stylu vstoupilo do bundesligové sezóny Schalke. Loni třetí tým tabulky letos začal jasnou výhrou tři nula nad Hannoverem, která vzbudila u fanoušků naděje na dlouho očekávaný titul. Že se může na konci radovat z ligové výhry právě Schalke, věří i útočník Kevin Kuranyi.

Schalke Hannover porazilo 3:0 a spolu s Hoffenheimem zahájilo sezónu nejlépe. Pro Königsblauen to byl třetí zápas sezóny a třetí výhra. Předtím v prvním utkání 3. předkola Ligy mistrů zdolali Atlético Madrid a v německém poháru Homburk.

K výhře nad Hannoverem přispěl dvěma brankami Kevin Kuranyi. "Se startem můžeme být spokojeni, jen nesmíme začít slavit, do konce ligy zbývá třiatřicet zápasů," uvědomuje si útočník. "Ale vyhrát můžeme, jsme na to dost silní."

Kuranyi si chválí přínos nového trenéra Freda Ruttena, který před sezónou přišel z Twente Enschede. "Má svoji vlastní filozofii. Chceme méně bojovat a více kombinovat," vysvětluje německý reprezentant. "Chce to čas, ale proti Hannoveru se nám některé věci povedly. Nebyli jsme jen efektivní, také jsme hráli hezký fotbal."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

njn,ale stejnak vyhraje Bayern

Reagovat
$dolar$

Chceme méně bojovat a více bojovat- co to ma znamenat?

Reagovat
smazaný uživatel

je tam mene bojovat a vice kombinovat

Reagovat
$dolar$

nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

jn jen že Oni to nepotřebujou kydž budou hrat Sfižne nebo lip a lip ad jdou za tou sfou cestou co jsi nadrobili a až potom to bude znamenat prone lip

Reagovat
$dolar$

na googlu svahilstinu nemaji , nemuzes to hned prelozit?

Reagovat
herbage

To nebude svahilsky, ale začínající roztroušená skleróza.

Reagovat
Shevchenko

Méně bojovat? Jinak jim věřím!

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke,HSV a Werder budou tradičně hodně kousat.

Reagovat
smazaný uživatel

A mezi ně se bude snažit vecpat Wolrsburg ...

Reagovat
herbage

Ještě bych přidal Dortmund, Bayer, Stuttgart, Wolfsburg a Herthu. Boj o poháry bude nesmírně vyrovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl jsem vypisovat všechny ,ale doufám že někdo z těchto týmů Bayern ohrozí

Reagovat
Arne

Jsem rád, že jsi na ní nezapomněl.

Reagovat
herbage

Dokonce tam píšu i to H, které mi vždy vypadlo. Jak vůbec probíhal včerejší zápas a proč trenér Frankfurtu nechal sedět Meiera a Fenina? Občas to poskládá fakt dobře, ale občas to tak zkoní, až to není možný.

Reagovat
Arne

Ani nevím... Toski se Steinhöferem se prej jevili dobře v přípravě, ale raději bych volil ty dva zmíněné, jednoho z těchto dvou nechal a dal pryč Liberopoulose.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že jen Schalke a Brémy...........

Reagovat
smazaný uživatel

schalke podle me nema tym aby vyhral, muzou bejt vysoko, ale vyhrajou bremy nebo bayern.. a hlavne doufam ze nepostoupej pres ATLETICO do LM.. to by me atletico zklamalo

Reagovat
smazaný uživatel

Shalke

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele