Můžeme skončit druzí, věří Ranieri

12.02.2008, 11:48
Aktuality
Juventus už se rozloučil s vidinou zisku mistrovského titulu, to však neznamená, že Stará dáma nemá ve zbytku sezóny o co hrát. Svěřenci kouče Ranieriho jsou momentálně na třetí pozici, přičemž druhý AS Řím mají na dohled.

Římané jsou zatím o čtyři body lepší, to už však brzy nemusí platit. V neděli totiž Juventus hostí právě AS a brousí si zuby na tři body. "Bude to obtížný zápas, ale jistě mimořádná podívaná," těší se Claudio Ranieri, trenér Juventusu.

"Pokud dokážeme Řím porazit, bude pro nás druhé místo v tabulce logickým cílem," pokračuje Ranieri. "Nicméně kdyby se to nepovedlo, hlavním cílem dál zůstane účast v Ligu mistrů pro příští rok."

Serie A má za sebou v tuto chvíli dvaadvacet kol. Vede zatím Inter Milán s osmibodovým náskokem před AS Řím. "Soupeři půjde o hodně. Inter letos hraje výborně a AS si nemůže dovolit mnoho ztrát, pokud chce myslet na titul. Sice zbývá do konce hodně zápasů, ale Inter vypadá suverénně," dodává Ranieri.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Devil

I kdyz bych to Juve pral , tak si myslim ze na 2 miste bude AS !

Reagovat
GEGE

ale i 4 Forza Rossoneri!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rossoneri jsou velmi chytrý tým a dokážou si správně rozložit síly, vědí že na scudeto to letos stačit nebude, ale zapřičiní se, aby hráli Lm zase, i když je v italské lize tak shruba 7 adeptů na účast v této soutěži, bude ji opět hrát silná čtyřka.

Reagovat
M11

hlavne si uhlidejme to pekne 3 misto

Reagovat
smazaný uživatel

Jo LM staci - to ze to letos pujde takhle verili jen v Turine a to jeste jen v Juve casti at se nedotknu fans z FC

Reagovat
jtbs

Teraz ide o vsetko. Ak proti AS Roma nevyhrame, tak sa na 2. miesto nedostaneme...No mohli by sme byt aj 1., viz: http://www.fotbalportal.cz/cs/italie/serie-a/clanek/7209-bez-chyb-rozhodcich-by-vedl-serii-a-juventus/

Reagovat
smazaný uživatel

Juve predbehne este AC Milan,takze skoncia najlepsie na 4. mieste...

Reagovat
-PeCa_08-

lol?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele