Můžeme na sebe být pyšní, řekl po výhře nad Bayernem Dárdai

29.09.2018, 12:55
Aktuality
Hertha v průběhu tohoto týdne sice padla v Brémách, vstup do sezony se jí ovšem povedl a berlínský celek vše podtrhl ve včerejší předehrávce šestého kola německé nejvyšší soutěže. V domácím prostředí si vyšlápl na mistrovský Bayern, před vlastními fanoušky vyhrál 2:0...

Hertha se z výhry nad Bayernem raduje poprvé od února 2009. Neporazitelnost bavorského klubu trvala dlouhých čtrnáct zápasů a několikrát přitom byla v ohrožení - v posledních třech vzájemných duelech se totiž pokaždé zrodila remíza.

Bayernu včera nepomohl Jérôme Boateng, ten v polovině prvního poločasu daroval soupeři pokutový kop a Vedad Ibišević z něj otevřel skóre. Krátce před odchodem do kabin pak potvrdil skvělou formu už pátou trefou sezony Ondrej Duda. Bayern se na gólovou odpověď nezmohl, přestože šancí si vypracoval více než domácí.

"Je to skvělé, o víkendu budeme v první řadě slavit. Pak se samozřejmě vrhneme zpět do práce," nechal se po závěrečném hvizdu slyšet trenér Pál Dárdai.

"V záloze a obraně jsme hráli velmi dobře a disciplinovaně. Bayernu se můžete vyrovnat tím, že mu nenecháte míč. Dnes na sebe můžeme být pyšní," dodal.

Hertha vytěžila ze šesti zápasů třináct bodů a v tabulce je na druhém místě, za stále vedoucím Bayernem ovšem zaostává jen vinou horšího skóre.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Můžeme na sebe být pyšní, ŘÍKÁ ŘEKL po výhře nad Bayernem Dárdai

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ondro nový fantóm

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte mu chleba!

Reagovat
Zark

žeco?

Reagovat
Andis

Čobol Duda už Daridu do sestavy nepustí a ještě náš rozpráší v repre, fakt smutný tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Závistlivý šovinista.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

....a Daridovi aj tak viac sedí CM

Reagovat
KingMaster13

Vždyť je to útočník ty vole Darida je CM

Reagovat
Andis

Ty vole ty to asi nechápeš, je to úplně jedno co to je, jde o to, že Slovák tě jebe do prdele a ty se staráš o to jestli to CM AM DM FM KM.....to vážně nechápeš o co jde. Invaze Slováků do ČR nebere konce a teď to má ještě podporu ve fotbale, kdy jejich hráči jsou dlouhodobě úspěšnější v zahraničí než naši. Stačí se rozhlédnou jen tady na EF. A to je jen začátek

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Neplač cocotnuts, čo bolí, to prebolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Duda .

Reagovat
smazaný uživatel

a hokej není nuda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele