Můžeme hrát lépe, tvrdí Sergej Semak

23.09.2008, 08:35
Aktuality
Zkušený záložník v barvách Rubinu Kazaň Sergej Semak přiznal, že na jeho tým se proti Spartaku Moskva usmálo štěstí a myslí si, že někteří lidé nechtějí vidět Rubin Kazaň na prvním místě.

Rubin Kazaň po dvaceti dvou odehraných kolech vévodí s devítibodovým náskokem tabulce ruské ligy. V neděli klub z hlavního města Tarastánu učinil další významný krok v cestě za senzačním titulem, porazil Spartak Moskva 1:0.

Rubin Kazaň si ke svým padesátiletým narozeninám může dopřát ten nejkrásnější možný dárek, ambiciózní klub se v minulosti umístnil nejlépe na třetí pozici v roce 2003. Po výhře nad Spartakem už je vysněný dárek nejspíš na cestě.

Kapitán Rubinu Kazaň Sergej Semak ale stále zůstává nohama na zemi. "Všichni, kteří už nás korunovali, ve skutečnosti nechtějí, aby byl Rubin mistr. Proč? To je jiná věc. Možná někdo přeje jinému týmu. Někomu se nelíbí, že je Rubin tým z Kazaně. Zápas proti Spartaku byl obtížný stejně jako všechny v minulosti. Vítězná série působí na naší psychiku. Nemůžeme předvést výkon, kterého jsme schopni. Rubin může hrát lépe, ale celkově jsem spokojen se třemi body."

Rubin už má takřka všechny zápasy s potenciálními konkurenty v boji o titul za sebou. Zbývá jen CSKA Moskva, kde Sergej Semak strávil úspěšnou etapu své bohaté kariéry. "Pro nás je však mnohem obtížnější hrát s týmy, které nejsou přímými uchazeči o nejvyšší příčky, máme je pořád ještě před sebou"

Rubin charakterizuje defenzivně založený fotbal a v mnoha duelech hraje druhé housle. "Vše diktuje průběh zápasu. Ve střetnutí se Spartakem jsme v úvodu otevřeli skóre, poté se zatáhli a čekali na protiútoky. Příležitostí jsme měli dostatek, ale podvedla nás realizace, nezvládáme poslední přihrávku. Spartak byl blíže vyrovnání než my upevnění vedení."

"Spartak si nezasloužil porážku. Vytvořili si hodně šancí, ale v koncovce selhal. Navíc dobře zachytal náš brankář. Proto můžeme říct, že se na nás usmálo štěstí," dodal Semak.

Autor: David Kubáň / Championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak snad to udrží na titul, za sezonu si to zaslouží. A Zenit bude aspoň na bedně, doufejme.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam zaslouzi si vyhrat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele