Mutu zůstane ve Florencii co nejdéle

18.12.2007, 12:45
Aktuality
Evropské velkokluby podle všeho budou muset na hodně dlouho zapomenout na Adriana Mutua. Rumunský útočník je velice spokojený se svým působením ve Fiorentině a dres jen tak nezmění...

"Našel jsem zde svou dimenzi a štěstí. Cítím se být všemi milován a přesně to jsem hledal. Doufám, že zde zůstanu co nejdéle to bude možné," přeje si Mutu.

Mutu o sobě dal hodně hlasitě vědět v dresu Parmy, kde společně s Adrianem vytvořil nejúdernější útok celé Serie A. Následoval přestup do Chelsea a ona známá dopingová aféra, kvůli níž němohl několik měsíců hrát fotbal. Z Londýna poté zamířil do Juventusu, odkud si ho vytáhla Fiorentina. Rumunský reprezentant se v renesančním městě znovu chytil a dává jednu branku za druhou.

"Věřil jsem si, již loni jsem dal hodně branek společně se skvělým útočníkem, jakým je Luca Toni. Teď doufám, že dám ještě více gólů, protože tím jenom pomohu týmu," řekl dále Mutu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
M11

Spravne rozhodnuti... jen me mrzi ze se chytil az u fialek a ne u nas v Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Mutu je dobry rozhodol sa spravne ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak, škoda toho Juve

Reagovat
smazaný uživatel

rumunům svědčí menší kluby, schválně si toho všimnětě. už to tak bylo i v té předešlé generaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Chivuovi se tedka taky zacina darit a je v hodne malem klubu Mimoto se mi nezda, ze by Fiorentina byla zrovna maly klub...

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Cagliari by se mělo dnes rozhodnout, co udělá s Pasqualem Foggiou. 24letý záložník je v klubu na hostování z Juventusu a patří mezi jeho nejlepší hráče, sám má však i své stinné stánky. Má totiž spory se spoluhráčem Davidem Marchinim, podle něhož na něho Foggia připravil napadení v baru.Foggia neni v Cagliaro na hostování z Juventusu ale z Lazia.

Reagovat
smazaný uživatel

*z Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobre rozhodnuti ....jen tak dal...at mu to strili...a at golama potopi velikany v zakladni skupine na EURU ....:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele