MUTU SI VYLEPŠOVAL SEXUÁLNÍ VÝKON

22.10.2004, 20:12
Aktuality
Rumunský útočník FC Chelsea Adrian Mutu prý kokain nebral. Ale co se potom našlo v jeho těle za látku? "Užil jsem prostředek na zlepšení sexuální výkonnosti," prohlásil Mutu. Dále prozradil, že v Chelsea asi skončí a vrátí se nazpátek do italské ligy.

Zprávy anglických médií, že užíval kokain jsou podle Mutua nepravdivé. "Odmítám jakékoliv tvrzení, že jsem užíval kokain," říká.

"Jediný důvod, proč jsem užil to, co jsem užil, byla snaha zlepšit moji sexuální výkonnost. Možná je to směšné, ale je to pravda. Nebral jsem kokain, ale něco, co způsobovalo příjemný pocit. Kategoricky odmítám, že bych užíval drogy," řekl Adrian Mutu anglickému deníku Daily Mirror.

25tiletý Rumun si je téměř jistý, že ho jeho klub londýnská Chelsea, přes drogový skandál, nepropustí. "Chelsea mi pozastaví plat, ale nevyhodí mě. Budoucnost však na Stamford Bridge asi nemám a zřejmě se vrátím do italské ligy," dodal.

Rozhodnutí anglické fotbalové asociace, v případu Adriana Mutua, se očekává do dvou týdnů...

Autor: Pavel Janega

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*deco

já bych ho na žižkově bral, u nás má dveře dokořán...

Reagovat
smazaný uživatel

Co bych tam dělal nevíš tak.Zůstávám ve WEST LONDON BLUE

Reagovat
HOST*

ty hrajes pes 3??

Reagovat
HOST*deco

ty hrajes pes 3??

Reagovat
smazaný uživatel

Starejse o Viktorku aby neuplácela a at hrajou už konečně fotbal.Kdyby lepší Horník dal ty prachy hráčum jako v chelsea ,tak by nemuseli hrát okurkovou ligu

Reagovat
HOST*deco

ty hrajes pes 3??

Reagovat
HOST*

Ja hraju pes3, taky máš nejraději Cataluna

Reagovat
smazaný uživatel

Drogova afera je vazna vec a Mutu nema povest Maradony aby si ji mohl dovolit.Chelsea je klub,ktery je hodne videt a diky financim si muze vybirat.Nenuze si dovolit hrace,ktery neni zas az tak dulezity pro jeji kadr a jeste neni dobrou medalni reklamou.Abramovicovi staci spekulace o CSK Moskva.tohle nemuze potrebovat.Mutu se vrati do Serie A.Tam bude dobrou reklamou hrac vracejice se Z Chelsea.Nevim vsak,jak moc dobrou reklamou bude hrac vrecejice z duvodu impotence v horkokrevne Italii....

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně zůstane.Rozhodne trenér.

A co se týče Itálie tak tam už jednu pověst má a to

fotbalovou,takže v klidu.Nikdo není dokonalí.

Reagovat
exmafie

No nevím,ale znám jen dva prostředky na zlepšení sexuální výkonnosti,první je viagra a ta určitě kokain neobsahuje,a druhým je éčko,to koks obsahuje...A jestli sežral koláč nebo vyšňupal koks vyjde zhruba tak nastejno,co se týče dopingu,takže nevím o co se snaží...

Reagovat
smazaný uživatel

Koks sam o sobe neni problem.Jde o latky ktere obsahuje.A ty maji bohuzel i jine latky.Treba i leky.

Reagovat
HOST*

To je ubohost tyhle clanky......

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meles ty magoraku magprskej??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele