Mutu není na prodej, opakují ve Fiorentině

03.01.2008, 18:26
Aktuality
O prodej rumunského útočníka Adriana Mutua nechtějí ve Fiorentině ani slyšet, což znovu potvrdil sportovní ředitel Pantaler Corvino. Stejné to je s francouzským brankářem Sebastianem Freyem.

Adrian Mutu loni ve Fiorentině vzkřísil svou uvadající kariéru a ve výborných výkonech pokračuje i letos. V patnácti ligových zápasech nastřílel devět branek, další dvě trefy přidal v Poháru UEFA.

Proto se mluví o zájmu Realu Madrid nebo AS Řím. O žádném přestupu však ve Fiorentině nechtějí ani slyšet. "Prodej Mutua rozhodně není v našich plánech," uvedl sportovní ředitel Pantaleo Corvino.

Mutu však není jediným hráčem Violy, o kterého je zájem. Také brankář Sebastian Frey je atraktivním zbožím. "Podepsali jsme s nimi dlouhodobé smlouvy, aby v klubu zůstali," má jasno Corvino.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Adriane pojd k nam do AS

Reagovat
Slejdy

jn umel bych si ho u nas predstavit

Reagovat
smazaný uživatel

chjo, to nemáte jinou fotku Mutua? Tahle je tady u každýho článku o něm

Reagovat
smazaný uživatel

není to jedno ???

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

do realu at nechodi tak to nema cenu tam jich je moc.Spis bych ho dal do nakiho jinyho spanelskyho klubu.Villareal,Espaneyol,atletiko

Reagovat
smazaný uživatel

do Villarealu at nechodí,tam válí Nihat,Rossi a Tomasson...v Atletiku je Forlan,Mista a Aguero. Když už by měl někam jít tak do Espanyolu. ale Mutu by měl zustat tam kde je protože přestupy mu nesvědčí viz. Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Je to narkoman, ale střílet góly umí..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele