Musíme více pracovat do defenzivy, nabádá Fonseca

23.01.2020, 10:59
Aktuality
AS Řím ve včerejším utkání čtvrtfinále Coppa Italia podlehl Juventusu, který hned dvakrát skóroval z protiútoků. Kouč Paulo Fonseca posléze nabádal na větší zapojení do defenzivy...

Úřadující šampion Serie A o svém vítězství rozhodl ještě během prvního poločasu, kdy se postupně prosadili Ronaldo, Bentancur a Bonucci, po změně stran už hosté jen korigovali.

"Juventus se prosadil poprvé i podruhé, když se dostal na dostřel naší branky," pronesl po utkání Fonseca. "Skóroval z protiútoků, kde hráči jako Ronaldo nezaváhají," dodal.

Portugalský kouč následně svým svěřencům vyčetl menší zapojení do defenzivy. "Bylo vidět, jak Gonzalo Higuaín vypomáhá obraně, a věřím, že všichni tři naši ofenzivní hráči mohli více pomáhat defenzivě, hlavně v prvním poločase. Kluivert, Ünder i Kalinić musí v tomto ohledu přidat," prohlásil Fonseca, jenž prvního jmenovaného vystřídal již po poločase.

"Víme, že Edin Džeko je pro nás klíčový hráč a jeho absence byla citelná, ale problém nebyl jenom v Kaliničovi. Všichni ofenzivní hráči včera mohli pracovat lépe," uvedl trenér Giallorossi, které nyní vyjma ligové soutěže čeká ještě úvodní vyřazovací kolo Evropské ligy s Gentem.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To jsem zvědavej jak bude pracovat v neděli pro Penalziu

Reagovat
Pipo123

Už to je od teba trápne

Reagovat
Frantszek

A taky je potřeba koupit 10 nových hráčů. 4 top obránce, 3 top záložníky a 3 top útočníky.

Co to bylo včera při tom druhém golu jsem teda fakt nepochopil.

Aby byl útočný hráč volný a nepovšimnutý před velkým vápnem asi 3-4 vteřiny....a všichni se sbíhali k balonu jako žáčci.

Že je na hřišti Kalinič jsem zjistil, až když na něj byl kolem 60. minuty faul na půlce.

Tohle AS se nedá sledovat.

Reagovat
Frantszek

až mi z toho vypadly čárky

Reagovat
smazaný uživatel

na hlavě

Reagovat
Frantszek

z trenek

Reagovat
Houfi

Já myslím, že naprosto klíčový je příchod hroťáka, Edin vše neodehraje a s Kaliničem jsme jako o 10ti... další na řadě jsou krajní záložníci, v závěsu další stoper.

Reagovat
Largo

Reagovat
El-Pistolero-68

U Kalinice si vzdycky rikam, jak je mozne, ze tenhle hrac ma v CV ACM, Atletico a ASR.

Reagovat
smazaný uživatel

protože v OÚNZ na WC chytil TBC

Reagovat
Largo

Neviděl bych to tak tragicky. Rozhodně bych neřekl, že se na tohle AS nedá dívat. Ano, na včerejší první poločas ne, to byla šílenost. Ale jinak se mi Fonsecova hra líbí. Škoda, že na ni nemá správný hráče, respektive že se často zrakvěj.

Akutně je potřeba defenzivní záložník místo Diawary a aspoň jedno křídlo, ideálně pravý, ale schopný hrát i nalevo.

V létě pak minimálně stoper, pravej bek do základu a levý křídlo místo Perottiho.

Reagovat
rezba

Reagovat
Seydou Doumbia

Diawara nebude nový Kante?

Reagovat
Largo

Bude. Ale je na tri mesice mimo pro zraneni kolene.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Pipo123

La Republica: Paqueta byl v neděli převezen do nemocnice kvůli záchvatu paniky. Brazilec si v Miláně nenašel přátele a necítí se v klubu ceněný.

to je nejaký joke ne ?

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kucka

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Maritazzi

Diawara tři měsíce out, chudák Fonseca a chudáci my. Bych šel uprosit DDR než koukat na Cristanteho v derby

Reagovat
Largo

To by byl comeback hodnej Rockyho...

Reagovat
Johny1993

Tady to chce hlavne aby se probralo vedeni tymu a vytahli hlavy z pr...e protoze to co predvadeji je extrem. Prodali dobry hrace a zkoupili samej odpad a nedokazou sestavit tym. obrana totalni katastrofa jedinej kdo tam za neco stoji je Smalling a ten tady dlouho nebude protoze pujde nekam kde to ma uroven. Dalsi cim to zku....i je ze legendy jako De Rossi a Totti ktery byly tvari naseho tymu ted v podstate s nim nechteji a nemaji nic spolecneho a to myslim ze urazi spoustu fanousku jen kvuli idiotuˇ ve vedeni. Vsak se staci podivat na ty prazdny tribuny a cloveku do place. Kde je ten tym co byl v semifinale ligy mistru chci ho zpet

Reagovat
Fortex

Jak to vypadá s prodejem AS?

Reagovat
Houfi

Nesouhlasím. Přestavba je vždy složitý a dlouhodobý proces. Myslím, že by mělo přijít pár změn (viz můj příspěvek shora) a sedne si to.. já letošní sezónu tak tragicky nevidím. Chybí stálost výkonů. Pokud uhrajeme LM, budu se sezónou spokojený. Jinak samozřejmě ten závěr Franceho a DDR, to je na poblití..o tom žádná!

Reagovat
Pinturicchio

Žádný alibismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vymysli nějaké pěkné Catenaccio

Reagovat
DieryVonry

Tady na te fotce je jak Massimo Oddo, který je od 4 ledna bez prace. Nepoznal bych změnu ani hřišti, kdyby Fonsesca vystřídal.. Nadruhou stranu na to jakou měl na podzim Řím marodku se drží ještě vysoko a často příjde o body jako herně lepší tým, hroťák je nutnost. Na druhou stranu kritka je silná hlavně proto, že si městskej rival vede náramně..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele